Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

TOP20 diskuzí za rok 2006

11 komentářů

To asi bude ten zlatoventilkový FIAT roku, že?
Tomiss
Zajímavé,že Lada 111 skončila na 11.místě.Předlistopadová ikona pořád ještě někoho zajímá? >😁
Když mrkneme na první desítku a z pochopitelných důvodů pomineme Škodovku, tak nám tam zbyde Mitsu, Lex, Subo, z Evropy Fiat, CL a Golf. Mezi 5. a 10. místem je to už ale JEN stopříspěvkový rozdíl. O to výrazněji trčí ona osmistovková hranice :yes: Nutnou otázkou však zůstává, zda někdy kvantita není na úkor kvality...
GTI
Jo, psaní o autech... to je téma. To je legenda. Základní problém diskuze je ten, že je řada přispěvatelů, kteří se nedokáží přenést přes svou vlastní garáž... Další problém spatřuji v tom, že někteří jedinci zapomínají na to, že i v psaném textu má své místo morálka. Tedy vždy diskutujme - čestně, charakterně, třeba tvrdě, ovšem vždy spravedlivě. Ale uznávám, že tohle je spíše přání z těch sci-fi přání. Přesto jsem přesvědčen, že diskuze má dobrou úroveň... Ideální místo, takový malý auto-yaris-ráj to tu samozřejmě nebude, na to máme příliš výbušná témata. Sám jsem několik příspěvků v loňském roce také napsal a pokusil se přispět k tomu myšlénkovému světu zde. A upřímně píši, že jsem se zde i dost dozvěděl. Tak - BRAVO DISKUZE :yes:
Jdi už s těma slintama do *. 8-s
GTI
Ty jdi někam, censore.
Tou úvodní pasáží ses docela vystihl >😒]
GTI
Naopak, když jsem to psal, měl jsem před očima tvůj nick...
Smutne, ze o nepreneseni sa z vlastnej garaze hovori prave ten, kto sa slepo zameriava len na jednu znacku a nedokaze objektivne zhodnotit tie ostatne :no:
GTI
No, vždyť o tom píši, že jsou tu jedinci, kteří se nedokáží přenést přes vrata své garáže... o plakátu nad pelestí nemluvě 😄
hm myslim ze som tomu prispel celkom slusne aj ja ... asi by som sa mohol trochu menej hadat 😄 😉