Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Není GTI jako GTi: Peugeot připravuje model 207 GTI (128 kW)

33 komentářů

Perun
Já jsem malý, ale šikovný! ... tak to je okřídlená věta z pohádky. Jenže tohle je skutečnost, realita a... krása. Kluci z avenue de la Grande Armée dobe vědí, kde zabrnkat na struny emocí. Jó, tohle není bezpohlavní Polovičatý auto, ani dunící zázrak z Boleslavi. Tohle je ryzí radost a až mě někde trhne tenhle chuligán ve žraločí šedé, budu se usmívat jako po jointu. Prostě radosti na rozdávání. Stačí si sednout do klasické osobní verze a dotknout se materiálů, vzít za volant, zabouchnout dveře a najít optimální polohu... Už ten základ je zkrátka dokonalost a žraločí look je přesně to pravý ořechový. Malí Frantíci dneska ukazují ostatním, kudy se ubírá směr malých hot-bojovníků. :yes:
Ale no tak... Zpátky na zem... z těch stromů... Prim hraje někdo jiný... Je to na jihu... To ano... Ale Francie a Španělsko to není... 😉
BaracudaJ
Možná, že máš z toho jihu trochu opožděný zprávy. Komise UIGA (Unione Italiana Giornalisti dell’Automobile), kterou tvořilo 200 novinářů, zvolila Auto roku v Itálii Peugeot 207. Malý důkaz [odkaz] .
😄 :yes: :yes:
že by Turecko? Nebo snad Portugalsko? >😒]
Ghostyx
Prim hraji v teto tride malych GT jedine Frantici a nikdo jiny Clio Sport a 207 GT... Jestli mas na mysli Fiat GP, ze by jako mel temhle dvoum konkurovat, tak ti doporucuji se do neho posadit a ihned uvidis rozdil... Popravde, tak hnusnou a kycovitou palubovku jsem uz dlouho nevidel...
kubass11111
řekl bych že frantícu ukazujou čemu se spíš vyvarovat, ty francouský mrdky sou škaredy možné ještě víc než škodovka...
Ať žije MERCEDES...
Ghostyx
Aaaaa dalsi odbornik co???... :no: :no: :no:
kubass11111
no, tak vzhledem ktomu že sem autoelekrtrikář a pár, dost sem jich už spravil tak bych řekl že sem...
>😁 >😁 >😁 Ses pomatl ne?
>😁 >😁 >😁
Jasne ze kvalitka kamo, ved to robime u nas na Slovensku :-!
Moc nechapu tyhle zkratky, GTi - Grand tourer injection - dlouha cesta na strikacce - a pritim tyhle auta mi neprijdou jako Grand tourery, to evokuje neco velkyho a pohodlnyho. Pak mi neni jasny, jestli je rozdil mezi GT a GTi je karburator? Kdo sakra tyhle zkratky vymejsli :no:
Ja spis nechapu, proc se jedan generace jmenuje gti, dalsi je RC a pak se zase vrati k gti... ;-\
BaracudaJ
Asi zůstanou u zkratky RC. [odkaz]
to mě teda víc bere tohle [odkaz] jinak mi 207 nic neříká.. ;-\
BaracudaJ
Bodykit dobrej, ale v sérii to nečekej. ;-\
nečekám.. 😉
Diky za "odkaz", muzu se kochat...207 se mi libi moc (bez ohledu na zkratku 😉 zdravim z Krakowa, tady se mensim lvikum dari dost dobre..soude dle jejich poctu na cestach :yes:
RS
Jezdí jich tu zatím poskromnu. Dnes jsem ji potkal a opět se neubránil dojmu, že na tom autě je něco špatně. Neumim si představit, že tato špatně a nedůstojně nafouklá 206ka bude jezdit WRC ;-\
Ghostyx
RS to auto je skvely. Mel jsem moznost se svezt s verzi se 150k a musim uznat, ze u verze GT odstaranili i tu jedinou slabinu, ktrou "normalni" a motoricky slabsi 207 mela a to byla prevodovka... Verzi GT davam: :yes: :yes: :yes:
Klaudius
Páni redaktori, nešlo by výkon uvádzať okrem kW aj v koňoch?
RS
174 europských koňoch, aj amerických mustangoch. Start -> Programy -> Příslušenství -> Kalkulačka 😉
ja radsej tez kone ako kw .. viem to prepocitat ... ale naco kw co je to niaka pracka alebo ladnicka ... kone mi viac sedia k autam 😄 😄
:yes: :yes: >😒]
Je cas pre jedneho dopisovatela zmenit si nick inak by to nebolo vsetko s kostolnym poriadkom 😉 Co tak TFSi to teraz leti >😁
>😁 >😁 >😒] :yes:
Colek toto som nemyslel zle proti GTImu len tak pokusam rozhodol som sa a tymto vyzivam vsetych aby us nanho neutocili. On za to predsa nemoze a mysli si ze ma pravdu aj ked ju casto ma ale casto do toho vklada as prilis vlastnych pocitov a tak budte zhovievavi >😁
jj, zlatý kluci od BMW, co by bez nich frantíci dělali.😄
Škoda že si tenhle motor nikdy nevypůjčí i nějaká ta Škoda >😁
BaracudaJ
Vždyť ho dělali napůl (PSA a BMW). Zas tak špatný motoráři u PSA nebudou, když nový Mini dostane motor 1.6 HDI. 😉
frantici a fasouni sa bratrickuju .... kam sakra ten svet speje >😁 >😁 😄 😉
...no to by som nebol celkom tak istý.Treba trošku viac študovať na nete a počase by si zistil, že od PSA dostal na blok motora jedine leva.
Jestli ten motor bude připraven plnit EU5, tak to je teda borec...protože když si vzpomenu na nejnižší "výrobní zařízení na emise v Evropě" - kolínskou trojku s tím nejslabším motorem, které jsou něco kolem 108g/km, tak to bude teda maras. A pak že nemá EU5 šanci?!