Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Moc nechapu tyhle zkratky, GTi - Grand tourer injection - dlouha cesta na strikacce - a pritim tyhle auta mi neprijdou jako Grand tourery, to evokuje neco velkyho a pohodlnyho. Pak mi neni jasny, jestli je rozdil mezi GT a GTi je karburator? Kdo sakra tyhle zkratky vymejsli :no:
Ja spis nechapu, proc se jedan generace jmenuje gti, dalsi je RC a pak se zase vrati k gti... ;-\
Asi zůstanou u zkratky RC. [odkaz]
to mě teda víc bere tohle [odkaz] jinak mi 207 nic neříká.. ;-\
RS
Jezdí jich tu zatím poskromnu. Dnes jsem ji potkal a opět se neubránil dojmu, že na tom autě je něco špatně. Neumim si představit, že tato špatně a nedůstojně nafouklá 206ka bude jezdit WRC ;-\
RS to auto je skvely. Mel jsem moznost se svezt s verzi se 150k a musim uznat, ze u verze GT odstaranili i tu jedinou slabinu, ktrou "normalni" a motoricky slabsi 207 mela a to byla prevodovka... Verzi GT davam: :yes: :yes: :yes:
Klaudius
Páni redaktori, nešlo by výkon uvádzať okrem kW aj v koňoch?
Je cas pre jedneho dopisovatela zmenit si nick inak by to nebolo vsetko s kostolnym poriadkom 😉 Co tak TFSi to teraz leti >😁
jj, zlatý kluci od BMW, co by bez nich frantíci dělali.😄
Škoda že si tenhle motor nikdy nevypůjčí i nějaká ta Škoda >😁
Škoda že si tenhle motor nikdy nevypůjčí i nějaká ta Škoda >😁
Vždyť ho dělali napůl (PSA a BMW). Zas tak špatný motoráři u PSA nebudou, když nový Mini dostane motor 1.6 HDI. 😉
Jestli ten motor bude připraven plnit EU5, tak to je teda borec...protože když si vzpomenu na nejnižší "výrobní zařízení na emise v Evropě" - kolínskou trojku s tím nejslabším motorem, které jsou něco kolem 108g/km, tak to bude teda maras. A pak že nemá EU5 šanci?!
Ať žije MERCEDES...