Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Týden padajících hlav pokračuje - další na řadě je šéf Fiatu

21 komentářů

Vážený Tome, před chvíli jsem se vrátil z pracovního pobytu v horách, kde bohužel není internet. Na váš otevřený dopis během dnešní noci odpovím. Ladislav Čermák
Rád bych tímto poprosil všechny uživatele, aby nereagovali na tento otevřený dopis a nechali tak prostor pro reakci pana Ladislava Čermáka (Auto.cz). Všem uživatelům předem děkuji.
Vážený pane,

Jelikož jste mi během předešlých dvou dnů neposkytl odpověď na mnou opakovaně položené otázky, rozhodl jsem pro napsání otevřeného dopisu.

Nevím, zda jsem více zklamán či rozhořčen, každopádně jsem očekával projevení reakce z Vaší strany. Jsem hluboce přesvědčen o tom, že diskuse (minimálně) pod svými články pravidelně čtete a pokud jsem „osloven“, tak během poměrně krátké doby reagujete. K mému milému překvapení, dokonce s velkým nadhledem a v pohodě, reagujete na poměrně dosti nechutné výpady vůči Vaší osobě (viz tato diskuse).

Tím horší je ovšem mé zklamání z toho, že nereaguje na mnou opakovaně položené otázky. Proto se Vás ve vší slušnosti ještě jednou žádám o zodpovězení následujících otázek😒br />
1) Jaký důvod Vás vede k tomu, že píšete pouze o úspěchu C30?
2) Proč nejsme informování o něčem bezpochyby tak zásadním, jako je posun ve vnímání automobilky Lexus v Evropě?

Předem velice děkuji za Vaše vyjádření k těmto otázkám. Pevně doufám, že si plně uvědomuje následky případného opětovného nereagování, poskytnete dostatečné vysvětlení tohoto počínání a odstraníte stín velmi závažných pochyb o intenční filtraci informací.

S pozdravem

uživatel Tom
Jsem rád, že zpětná vazby mezi redakcí a čtenáři funguje.. byl bych ovšem ještě raději, pokud by mohla fungovat i pod článkem o Zlatém volantu 😉
Nejúspěšnější ve Fiatu, v globále nic moc...
Máte samozřejmě pravdu, omlouvám se a opravuji.
Můžete mě klidně oslovovat v druhé osobě, pane Pate a mate. Anonymní nadávání si nechte na jiná místa. Á propos, děkuji za objektivní a nestranné zhodnocení mých osobních kvalit 😄
Ale na té hlavní... Abude si hrát s autíčkama... >😁 Toho člověka to baví...kruci...
ale já Vám to fakt přeju, člověk se musí někdy trochu uvolnit a užít si.. tak že přeju, aby ta kocivina brzy opadla a aby byly hlavy zase čisté, soustředěné a schopné profesionálního výkonu 😉
To myslite vazne tenhle clanek? Ach jo, mila redakce. Marchionne je v soucasnosti CEO Fiat Group a zaroven se ujal i role sefa Fiat Auto (coz je soucast Fiat Group). A nyni pouze oznamil, ze v roce 2007 prestane fungovat jako sef Fiat Auto, ale nadale zustane CEO cele skupiny Fiat Group. Takze zadny odchod, ale pouze misto na dvou zidlich bude sedet jen na jedne.
nehlede na to, ze puvodni sef PSA odchazi na vlastni zadost do penze takze o nejake padajici hlave nemuze byt rec
To fakt neverim ze clanok s nadpisom "padajuce hlavy" sa tyka top managmentu...to je na zalobu... 😄

Inak neviem ci niekto z Vas (novinarov) ma sajnu o tom ako to chodi vo velkych spolocnostiach alebo nadanrodnych korporaciach (v jednej pracujem ) ale vysoky managment nikdy "nepada" !!!

Vzdy sa to oznacuje ako "retirement" alebo sa vytvori "assistance" miesto. A uspesny sef Fiatu ako padajuca hlava?? Jemu idu zverit miesto v spravnej rade, alebo konzultantsky post, mozno bude aj sef celeho koncernu. To rozhodne nevypada na padanie hlav. To je tazka demagogia co tu pisete.

A Ferrari...to snad ani nepotrebuje komentar...vsetci zainteresovany vedia ze sa tam deje generacna vymena...a vy napisete "padanie hlav"...to je uz fakt drzost !!
mida
... že fijat je hromadu let v červenejch, když nový modely vyvíjí tak krátkou dobu >😒]
Čermák je niemand. Buď se snažil udělat atraktivní název příspěvku, aby si tu jeho slátaninu aspoň někdo přečetl, nebo to je další zapšouklý novinář, který neumí psát nestranné články...´
V české motoristické žurnalistice nic nového.
Klidně se vyjádřete, tady můžete. Za toho dosud nenastoupivšího šéfa PSA se omlouvám, opraveno.
Souhlas... Nejúspěšnější manager posledních 10 let si určitě nenechá halvu useknout... >😁
Velmi, ale velmi nešťastný nadpis článku, psát o manažerovi, který defacto povyšuje na šéfa koncernu jako o padající hlavě se mi nezdá nejšťastnější. Tady už něco zavání přímo chtěným nebo nechtěným podnětem pro nesmyslné hádky a hondbu za hity na stránkách auto.cz, má to redakce zapotřebí?? Toto není seriózní novinařina, takhle tedy ne :no:
Klaudius
Bud blby clanok, alebo blby nazov.
Souhlas, spoustu veci naprosto nesmyslnych a o nazvu clanku se snsd nebudu ani vyjadrovat.. :no:
Nesmyslný titulek a cástecne nesmyslný text. Nový séf PSA svou funkci jeste neprevzal (stane se tak zacátkem února) a séf Fiatu Marchionne není padající hlava pokud zustává na cele Fiatu a predá vedení Fiat Auto nekomu jinému.
Ale ved to neni taky klasicky padak to je v poho aspon menej starosit a viac casu na rodinu 😉 Inak us ukazali novy Smart oficialne a je to ako s novym Minim cize to vyzera skor na facelift a nie novu generaciu.