Novinky
0
Poměr cena/výbava je opravdu celkem příznivý. Bylo by i dost nelogické, kdyby se Fiat pod tlakem korejských vlků choval jinak - sice už snad vyklouzl hrobníkovi z lopaty, ale ještě pořád musí hodně rychle kmitat. Mockrát už jsem říkal, že mám na Fiat historickou slabost a tak mu držím palec. Mám dotaz na ostatní: Jsem jediný, komu nevyhovuje ergonomika fiatů? Zkoušel jsem opakovaně Stilo, teď zas G Punto a ani jednou jsem se nedokázal posadit pohodlně. Loketní opěrky nízko a příliš vzadu, prostě mimo, poměr mezi pedály-sedákem-volantem mi taky pořád nevychází. Přitom jsem do toho šel bez předsudků, měl jsem chuť si nějaký fiat oblíbit až koupit. (jsem naprosto konfekční 185 cm, ani tlustý ani tenký, bez tělesných anomálií) Jaké jsou Vaše zkušenosti a pocity? 😄
0
Punto I + Punto II + Stilo (krátkodobě půjčené) = nějaký problém s ergonomií sezení jsem neměl, asi jsem více konfekční (180 cm, hubený, bez tělesných anomálií ... :-!
0
Fiat Marea W., bez problemu... 😉
0
Marea-Brava/Bravo mi taky nikdy nevadily... no nic, asi mi není Fiat souzený. Díky za odpovědi.
0
194cm, hodne stihlej, Punto 2 a uplne v poho i na delsi cesty. Mozna bych snes malicko vejs volant ale jinak max spokojenost oproti jinej autum treba Fabce.
0
Svezl jsem se jen v Grande Puntu 1,3 TDI (nebo jak se ta nafta jmenuje) a ergonomie mi přišla celkem v pohodě. Sedačky horší, materiál plastů otřesný a to i na volantu, motor hodně slušný, tichý a docela i jede (na naftu). Podvozek slušný, řazení bída, extrémně ostré brzdy. Mám srovnání s Hondou Jazz a za Itala bych neměnil. Punťa je přeci jenom o dost menší auto, za skoro (spíš úplně) stejné peníze.