Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
kdo ted obhaji Junior... :-! stezi
0
myslim, že nikdo. Ale HTP je skvělej motor, třeba do sekačky. Akorát moc žere no...
0
Spousta lidi motorum nerozumi a prodejci uz jim to nejak vysvetli. A nezapomenou jim zduraznit dostupnost nahradnich dilu a mnozstvi levnych znackovych servisu ve srovnani s automobily z daleke ciziny.
0
Problem Punta je, ze po poslednim nechutnym faceliftu se stal naprosto bezpohlavnim vozem bez nejakeho stylu a vypada jak vozitko pro duchodce. Kdyby nechali predni masku jak byla pred faceliftem, tak by se to Punto prodavalo o dost lip. Takhle ma i ten Junior sanci.
opytajte sa nejake znameho ktory necita testy, diskusie o autach podla coho sa rozhoduje, proste sa rozhuduje celkom inac, ma pred domom predajcu tak kupi u neho, alebo sused ma take kupim aj ja, len malo ludi si vyskusa viac znaciek a potom kupia co kupia a ked za to vyhodili vela penazi tak si to musia vychvalit, aby sa aspon trochu vnutorne uspokojili
presne tak, tu si každý myslí, že len škodovka alebo VW je dobré auto...pritom môže za podstatne nižšiu cenu kúpiť nielen kvalitatívne lepšie, ale aj krajšie auto...ten facelift je vec vkusu, napr. Punto Sporting po facelifte si dovolím tvrdiť vyzerá lepšie ako GPsport, ale už sa nerobí....