Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Audi TT – první jízdní dojmy

415 komentářů

opravdu bravo tobě už jenom proto jak to všechno víš ...mám několik aut i audi tt 1.gen.165kw 4kolka 6ti kvalt a upozornuju tě že kdybych tě svez asi by ses počůral(auto se chová výborně čitelně a pokud vypneš esp dá se snim jezdit dveřma na před)...tak tady nemachruj jak všechno znáš !!ps:alfu 3.2 jsem měl a jestli tohle nedotáčivé neustále hrabavé auto se ti líbí tak si ho kup určitě tobě jako velkému znalci to bude akorát
GTI
😄 :yes:
Amen. Hezky receno, ty poeto 😄 :yes:
GTI
😄 Pro jednu... s vlasy barvy slámy... už asi sto let... co mi dala to největší... tedy naše děti. No, a co se týče aut... miluju každé. Abych byl přesný... skoro... každé 😉 Ta 911... to je správnej tip :yes:
Systém náhonu je dán u koncernu uůožením motoru "QUATTRO" je obchodní název pro pohon u Audi, a je jedno jestli Torsen či Haldex. U motorů uložených napříč je to vždy Haldex a u podelně uložených vždy Torsen, a nikdy jinak, je to dáno konstrukčně... Jasné? 😄 😄
jestli GTIho čteš déle jak čtrnáct dní, tak to snad víš,ne? 😐
😄 Jen dopnim k tomu Ferrari: samozrejme myslim netreba rikat, ze je to taky naprosta spica a (ne)skutecna aristokracie. Jedine, co jsem tou "motokarou" chtel rict, ze jsem mel prave dojem, ze je to proste jeste citelne zavodneji (ostreji) naladena kara (se vsim z toho vyplyvajiciho), urcite vic, nez seriova 911ka (prestoze ta je zase samozrejme tvrdsi nez treba zde diskutovane Audi TT). Proste podle me je 911 vyborny zavodak, ktery jde v klidu pouzit i na daleke cestovani, kdezto Ferda mi pripadal (au, ty moje zada...) jako ryzi supersport bez privlastku, tedy spis hlavne na okruh. Na daleke cesty fakt nekupovat 😉. Ovsem nejsem na auta z takovy znalec, abych tohle mohl tvrdit prilis rezolutne, takze to prosim ber jen jako postreh jednoho nadsence z jedne jizdy... Nic vic. Jo, jinak prestoze Ferdiky hodne, hodne moc zeru, osobne pro sebe bych si koupil 911ku, to auticko proste miluju. A mimochodem co ty, pro co vlastne tepe srdce Tve? 😄
každý má právo na názor 😄
GTI
Moc ti děkuju za tvá slova... tolik chvály... Já zas "závídím" tobě tu jízdu ve Ferrari :yes: Jo,jo... Porsche... král králů :yes: P.S. Piš... (nemyslím o mně 😄 ) myslím o svých zkušenostěch. Nakonec, v článku pod Ferrari si přečíst zkušenost kolegy Marca, no to by byla senzace. Ještě jednou ti děkuji za slova... sekat mečem je tak jednoduché... pochvala... to vyžaduje odvahu rytíře :yes: :yes:
Ty se vazne nemas proc se cervenat. Je proste videt, jakej mas nadhled a automobilovou zralost. Tvoje prispevky - pomijim ted ty obcasne vtipne osobni ivektivy - tu trci jak Shakespeare mezi bulvarem. Samotnemu me trvalo roky a roky (casto bolestnych zkusenosti 😉, nez jsem prisel na to, ze japonsky sportak opravdu neni to same co Mercedes AMG, ale kdyz ctu Tvoje reakce, vidim, ze se stale mam o autech co ucit. No, at uz pises o tom, jak jsou dalnevychodni designy v podstate vesmes velka krec (taky ze jeden z mala prijemnych "zavanu" je ta 350z) nebo o vyuzitelnosti a potencionalnim zamereni Audi TT nebo "filozoficky" o tech "predrazenych" premiovkach obecne, nemuzu se pod to proste nepodepsat vsema desetima - naprosto dokonale a presne vystizeno (a trochu ti tve zkusenosti a prehled - v dobrem 😉 - zavidim). Konecne je tu v Tve osobe nekdo, kdo snad trochu otevre oci tem, kteri se s cerstvym ridicakem prave zamilovali do uzasnych jizdnich vlastnosti Meganu Coupé. Konecne nekdo, kdo vi, jak je to s evropskym konzervatismem a japonskou hravosti, kdo vi, ze skutecna kvalita proste stoji urcity obnos, ktery se NEDA nijak osidit (i kdyz ruzne pohadky maji kupce presvedcit o opaku) a ze tzv. oznaceni "snob" velice casto zazniva od tech, co skutecne kvality a hodnoty videt nedokazou (tim nerikam, ze se zadne tzv."snobarny" neexistuji). No nic, mej se a uzivej si hodne radosti se svym(i) letadlem(ly) 😉. P.S. jen pro zajimavost: Nedavno jsem se svezl s Ferrari (bohuzel jen jako spolujezdec s jednatelem nasi spolecnosti) ze Stuttgartu do Berlina a reknu ti, uz nikdy vice - je to tvrde jak motokara, bolely me zada vsechno jeste tyden. To z Porsche 911 vylezes podstatne svezejsi... Docela me to prekvapilo, neb to jsem neocekaval - totiz i ten Ferda vypadal vevnitr na pohled velice komfortne 😄.
GTI
Tak teď se červenám... děkuju ti. :yes:
Tak to se pletete, Mr.Scitec. Za sebe se domnivam, ze o autech z praxe taky neco vim a GTI-ho se musim zastat. Nehajim ho, protoze to zvladne nejlip sam 😄, ale rozhodne jeho postoje a jednani, jakozto i prispevky, nemaji nic spolecneho s nejakou nizkosti. Evidentne jste pro sve "moralni" rozhorceni krapet zaslepeny a hlavne uplne mimo misu. GTI ma nadhled podlozeny zkusenosmi, jake mu muzete - jako vetsina diskutujicich - jenom zavidet. Je to jeden z mala lidi tady, o kterem vim na 99%, ze o premiovych znackach nehovori jen na zaklade svym snu a listovanim katalogem. Jedine, co pusobi trapne a nizce, je vlozeni takoveho prispevku, jako je ten Vas - plk bez invecne, mimo misu a bez spetku humorneho nadhledu. Jo, a pokud od GTIho citite nejaky pocit nadrazenosti, tak to je ve skutecnosti jen pocit vasi malosti. Nic vic. Kazdopadne verim, ze jste sem, Mr.Scitec, zabloudil omylem. To se stane.
>😁 :yes: :yes: :yes: :yes:
Zdravim GTI, no, mozna si me pamatujes, kdysi jsme diskutovali ve vlakne o eckovem Mercedesu, kde jsem tenkrat musel chladne smeknout a ocenit Tvuj dokonaly nadhled - a musim se dnes jen opakovat :yes:. Jen prosimte uz prestan >😁 >😁 , nebo se mi vazne utrhne branice.... viz napr. "...a zejtra si ji koupí. To jen ti, co maj chcíplejch 68 koní v plném záběru, stále dokola porovnávají ceny a bezpečně ví, že AUDI by si nikdy nekoupili... To my o nich ovšem víme také " nebo tento postreh: "...Takovej ZZ... absolutně propadl kouzlu (?) ticheho IS... Rider driftuje s 911 při 90 v kopcích, asi nemusí ráno dojet do práce..... Jarda pasuje 350Z nějam nad 911 Turbo... a společně se ZZ nám představujou brutalitu brutalit - Nissan 350Z. Že by to u Ferrari zejtra zbalili?" >😁 >😁 >😁 >😁 Ja fakt nemuzu, milost! Ani Mira Bosak se svymi hlody na Tebe nema, chlape.... 😄 😃 😃).
GTI
Pod - GM.
Jsem rád, že to alespoň někdo chápe. To je základní věc. Každému se líbí něco jiného a proto tato auta vznikají. 😉 :yes:
V důsledku si vlastně BMW s AUDI ani nekonkurují. Obě jsou sice luxusní značky, ale mají rozličné filosofie jízdy. BMW má nejvíc sporovního naturelu, M-B zas oplývá luxusem a pohodlím, AUDI technikou vypomáhá řidiči k ještě bezpečnější a spokojenější jízdě a Lexus je zaměřen spíš na milovníky japonské elektroniky, kteří za osamoceného zvuku valících se pneumatik nadšeně sledují jízdní režim hybridu na informačním dotykovém displeji. Každá značka má své specifikum a svůj okruh stálých zákazníků, kteří v ní objevili sebe sama. No a pak máme ještě skupinu lidí, kteří naopak považují výše jmenované značky, vzhledem k ceně a nabídce, za rovnocenné, kokurující si. Pravdu mají sice oba tábory, ale ti druzí nejspíš nekladou takový apel na řízení.
Fakt dokonalý desing, jak píše GTi dokonalá póza. Skvělé materiály, skvělé ovládací prvky, boční linky, čistota a agresivita jdoucí ruku v ruce. Tak dnes všichni známe Audi. Top luxusní vozy, vynikající kvalitou a desingem. Já, když však slyším Audi, vybavím si automaticky pojem luxusní limuzína. Jsem na ně fixován. Nikdy nezapomenu na plavby s A8 4,2. To je ten pocit, který pokud nezažiješ za volantem, nevíš o čem je řeč a také nevíš nic o pocitu síly, dynamiky, naprosté kontroly, pocitu naprostého bezpečí a nejvyšší jistoty. To samé dostaneš i ve sportovním coupé TT. To je to, proč se Audi TT1 tak dobře prodávala a věřím, že nová verze na tom bude o poznání lépe. Co si budeme namlouvat, Audi se dobře trefuje do Lux třídy. To je vše. Nic víc nic míň. Možná Tě napadá otázka a lze chtít vůbec ještě něco víc? Na první pohled asi ne. Ale kdo někdy řídil opravdové sportovní coupé, tak ví, co je to pocit radosti z jízdy, pocit oběvování možností a sama sebe. Ten pocit, že něco dokonale ovládáš, je v našich genech. Jen ho je třeba objevit a využít. Nechat se unášet pocitem volnosti a nespoutanosti. O tom jsou sportovní coupé. Není to o radosti ze života, ale o radosti z jízdy. To se musí zažít, ten pocit, kdy hledáš limity fyzikálních zákonů nezažiješ na klavesnici počítače při NFS. To ví i malé dítě, které tuto hru paří. Nevím proč se píše o těch, kteří mají ryzí názor na sportovní auta jako o miláčcích playstationu. To zavání totálním nechápáním věcí o kterých se bavíme. Prostě ani sebelepší charizma, i dokonalého TT, nedokáže zaručit čisté sportovní zážitky a čirou radost z řízení. Kdo nezažil nepochopí, kdo zažil, moc dobře ví, o čem mluvím. Pokud teda existuje pro mne název Sportovní coupé s velkým S, tak je to BMW 335i. Doufám, že nemusím popisovat přednosti tohoto ryze sportovního vozu s dokonalým řízením, skvělým rozložením hmotnosti, dokonalým pohonem zadní nápravy a skvělým řadovým šestiválcem s exaktní výkonovou špičkou. To je to pravé sportovní svezení. Audi je luxusní svezení, které si trh žádá, proto tak bylo vyrobeno, proto je tak úspěšné a proto také nikdy nebude Pravým Sportovním coupé se vším všudy.
😲
Rašilov? 😲
No...jistěže kožené sedačky jsou nutný základ auta 😄
Tak kvůli doplnění počtu příspěvků na magickou čtyřstovku, bych ještě krátce svůj projev zpřesnit mohl. Měl jsem na mysli porovnání charakteru jízdy, když jedeš bezpečně po silnici – ve svým pruhu, předjíždíš v přehledných úsecích, no zkrátka když jen pluješ krajinou a betonovou pouští s občasnými oázami pohonných hmot. Třeba i sem tam překročím povolenou rychlost – brzda nahrne auto na přední nápravu tak, že má při zatáčení nadlehčenej zadek tendenci pokračovat rovně, címž celou hmotu auta patřičně vychýlí, pouštím brzdu, auto se pověsí do zadních kol a homokinetickou silou nezatížená přední náprava mezi tím vybere ideální stopu, kterou posléze s plynem vykrouží pár zadních hnaných kol. Zadokolka je podmanivá i při rutinní jízdě, narozdíl od většiny předokolek a čtyřkolek. Samozřejmě že s Touaregem si užiješ plno zábavy na tankáči, pokud se nebojíš o lakovaný prahy, radost z rychlosti pak poskytuje každé výkonnější auto, ale u zadokoky je to permanentní hravost.
:yes: ;-\
Jeden den mi stačil abych pochopil že praxe je úplně stejná.. 😉 A můžeš mi napsat kde napsal Marko ten článek o prémiovkách? Díky
GTI
>😁 >😁 :yes:
najdi tři rozdíly >😁 PS: dobrou pánové
díky...však já ho příště taky seřvu...to zas budeš bránit jeho >😁
GTI
Ten horní text je mi nějaký povědomý.... 😄
GTI
>😁
GTI
Koukám že máš mělké spaní 😄 Jestli toužíš soudit nějaký konflikt mezi Alessiem a mnou z minulého století... pak jednu dobrou radu - nech to na nás. Dobrou noc, sciteci.
sciteku...chyba v matrixu? >😁 PS: někdy to fakt blbne, nic si z toho nedělejte 😄
Milý GTI.Zpovědníka jistě nepotřebujete, možná jen někoho, kdo vám taktně naznačí jisté okolnosti. neberte to nijak zle. Já se skoro divím Alessiovi (omlouvám se za zkomolení), že vám taky od plic nevynadal. nehodlám být ani soudce, ani rozhodčí, to opravdu ne. jen mi přišlo Vaše jednání poněkud...nižší. pakliže jste si to již uvědomil, omlouvám se za píchání do vosího hnízda. Dobrou noc všem
GTI, radši to "podle mého názoru" před to asi piš... >😁
Milý kolego GTI. Čtu už dlouho tuhle diskuzi na auto.cz a musím říct, že jste mě velmi zklamal svými názory a příspěvky v poslední době. A korunu tomu nasadilo to sprosté navážení se do Alesiia, ktrýžto pouze vyjádřil svůj názor. Por Nissanem opět dokazujete, že jste přesvědčen o své absolutní nadřazensti nad ostatními diskutujícími a že si vymezujete jakési právo "rozhodčího" či "soudce". Své subjektivní názory vydáváte za objektivní pravdu, názory kolegy Marka jste si překroutil tak, jak jste potřeboval a navíc byl až sprostý. o autech něco víte, píšete pěkné slohy, ale prosím, zkuste se nad sebou zamyslet. nejsem jediný hlas v moři, ba naopak. Děkuji, dobrou noc.
GTI
Tak především, milý kolego sciteci, nepotřebuji zpovědníka. Píši stále stejně, a když se někdy musím vyjádřit tvrději, má to vždy racionální jádro. Alessio současně nepotřebuje takového obránce, jakým jsi ty. Marka jsem nepřekroutil (to bys mě rozlobil), a tobě bych doporučoval psát tu o autech... A pokud to zvládneš, pak si před každý můj (a nejen můj, samozřejmě) příspěvek vmysli větu - "Podle mého názoru". To je tu běžná věc... že tu píšeme své názory. Tak až se vyspíš... něco napiš... o TT. P.S. Beru tvůj příspěvek jako pokus o vyjádření svého názoru, nikoliv jako pokus vymezovat si tu snad právo nějakého rozhodčího či soudce... 😄 😉 :yes:
GTI
Jednou pro mne přijeď v Jagu... P.S. Nebýt trochu snob, to musí bejt šílená nuda... 😄 😉
mám velkou výhradu k Vašemu článku...píšu se Alessio 😄
GTI
:yes:
Milý kolego GTI. Čtu už dlouho tuhle diskuzi na auto.cz a musím říct, že jste mě velmi zklamal svými názory a příspěvky v poslední době. A korunu tomu nasadilo to sprosté navážení se do Alesiia, kterýžto pouze vyjádřil svůj názor. Pod Nissanem opět dokazujete, že jste přesvědčen o své absolutní nadřazensti nad ostatními diskutujícími a že si vymezujete jakési právo "rozhodčího" či "soudce". Své subjektivní názory vydáváte za objektivní pravdu, názory kolegy Marka jste si překroutil tak, jak jste potřeboval a navíc byl až sprostý. o autech něco víte, píšete pěkné slohy, ale prosím, zkuste se nad sebou zamyslet. nejsem jediný hlas v moři, ba naopak. Děkuji, dobrou noc.
Až budu generální ředitel (jeden totiž nikdy neví), tak si piš, že přijedu v něčem jiném než v legacy. přijedu v lexusu >😁 , nebo lépe v Jaguáru. ten mě totiž opravdu oslovuje, co se týče onoho segmentu pro "snoby" 😄
to sem, brácho, to jsem :-! 😉
GTI
😄
GTI
Kdybys místo Touarega napsal třeba IS... pak by to logiku mělo... Takhle jsem trochu rozpačitý... Touareg snad není určen k tomu, aby driftoval v závěsu za BMW 325i...
GTI
Mokrý hadry na hlavu, Altraxi, se fasujou hned vpravo za vrátnicí...
nezazivne audi, proti italkam bezmocna a chladna... :no: neco pro chlapaky :no: :-! hezke ale golfove
GTI
Není vůbec důležíté jaký imidž pro tebe má. jde o obecné, společenské povědomí (přečti si pořádně premiovky od Marka). Ty si to můžeš dovolit napsat, protože nejsi zatím členem nějaké společenské formace, v níž se pohybuješ a realizuješ. Studuješ... a studium má jednou dokonalou výhodu... člověk je do pětadvaceti v mateřský 😄 Až vstoupíš do života... pak teprve můžeš začít uplatňovat tyhle teze. A uvidíš, že budeš jezdit auta, která zapadají dokonale do tvého kruhu. Lehký příklad - když budeš tím generálním ředitelem... Legacy ti bude ukradený jako kdejakej jinej mainstreamovej sedan, neboť budeš valit klasickou premiovku... ze svého seznamu (nejspíš A6... Quattro). Tak zatím si hraj. V realu to bude jiné. Neříkám, že nudné 😄 A větu na závěr - jestli chceš psát "napříč", pak tě chválím, ale Alessio... na to musíš bejt hodně dobrej... 😉
GTI
Teorie... praxe je poněkud jiná...
GTI
Prokous sis dudlík?
žádné >😒]
...tak sem nepis! :-!
>😒] :yes:
Prosim redakci o zakaz pristupu pro prizpevatele GTI , pro neustale urazeni ostatnich diskutujicich. Zacina to tady bejt cim dal tim casteji. 😒
Jo no..
jo? tak alespoň značku jsem tipnul, to že je to beta jsem netušil a že je to coupé...no, to bych snad i poznal >😁
a pak, ze to neznas, lancia beta coupe 😄
A každej třetí od GTI. :yes:
Připomíná mi to starou lancii...ale fakt to neznám 8-s
Je to moc pěkný! Co to je za auto? >😁
jo...seš náš! 😄
GTI, pro mě má taky 350Z dobrou image...jel jsem, seděl jsem,neřídil jsem 😒 ... >😁
chápeš, že jsi v autě ze špatné škatulky? V tom je ten problém!
nene...Marko psal něco o bonboniéře... 😉
O kterém příspěvku mluvíš? já jenom říkám že mi je jedno jak v autě vypadám před někým (nebo jak to auto vypadá samotné), ale jak se v něm cítím. Nechci být před ostatníma ten největší frajer který má to ultra nádherné TT, ale chci být ten chlápek co prostě jede ve svým 350Z a je mu jedno že se to auto někomu nelíbí, ale ví že jede v autě které mu nabídne daleko víc zážitků a schopností než TT, že jede v autě se kterým má pevný osobní vztah který v TT nedokáže navázat.. 😉
PS: cenově dostupná sporťák je spíš právě ten 350Z...caymánek, jakkoliv je lepší, sexy,k zulíbání...je asi tak o rok poctivejch vejplat výš 😄
nevypada? jak jsi to myslel probuh? snad ne tak, ze 350Z nevypada sportovne ci dobre! 8-s
Mám jednoho známého, který (než definitivně oputil Rumunsko) pracoval právě ve výrobě v Krajově. Propustili tehdy prý většinu z nich, když to tam přebírali Korejci. To je můj zdroj.
myslím, že s nissanem se dá jezdit taky každý den...ono takové STI bude ještě tvrdší a taky s tím pár lidí jezdí do práce...je to otázka priorit. tak asi tak.
Ked som nove TT zbadal hned som v nom videl prvky focusu.predne svetla velmi podobne.Takisto zvysena linia prednej kapoty tiahnuca sa od prednych svetiel az kdesi k stlpiku celneho skla.A rovnako je badat aj podobny styl blatnikov.Myslim ze pani designery sa "mierne" inspirovali. 8-s
Počkej..tvůj názor možná je že 350Z nemá imidž, ale můj naopak je že má krásnou a výraznou imidž.. 😉
tibby...v tomhle máš přehled,klobouk dolů! Já o olcitu vím tak akorát, že už jich moc nejezdí a že smrdí >😁
Když se v rámci zvyšování vlastní životní úrovně dostávám k čím dál lepším a dražším věcem, první pocit je vždy jaksi rozpačitý, vidím určitá zlepšení, ale namísto nadšeného jásotu všechno podrobím kritickému pohledu a většinou jsem částečně zklamán. Stejné to je s auty, generační skok ti ani nepřijde tak přelomový, jen co se ti po čase nenaskytne příležitos znovu osedlat předešlé stádo koníků a vráz vidíš všechna vylepšení, kterých se ti v novém kočáru dostalo a kterých se už prostě nechceš, ba ani nemůžeš zbavit. Zvykl jsi si na ně. Jasně, člověk se vyřádí i na prvním sněhu se Š120 nebo ve Fáčku během soutěže v nebrždění dosahovat takřka absolutních náklonů, ale radost z jízdy tak, jak ji svým dílem definuje BMW, je s Fáčkem, Felicií, Fábií,..., TT nepoznatelná a když ji okusíš, všechno ostatní ti pak přijde nudné a už se k tomu nechceš vracet. Samozřejmě to platí jen v případě že kladeš akční svezení jako hlavní prioritu výběru vozu. Někdo upřednostní mamutí zavazadelník, provozní náklady, někdo se podřídí majoritnímu názoru, podléhá módním trendům – takovým lidem je ale lhostejné co si koupí, protože jejich jedinou prioritou je být vždy IN. Moc rád bych se bavil za volantem Touarega stejně jako v 325i, ale to už zkrátka není možné.
Víš co, Sašo? ...
Od tebe to beru, jako velkou poklonu >😁 P.S. Víš kdo o druhých říká, že jsou to snobi?... popřemýšlej o tom... 😉 nechci ti kazit svátky... Něco jiného, ZZ, je si tě dobírat za tvé prozztituční veletoče na auto.cz a něco jiného je s tebou vést regulérní dialog... o životě. Tak ti přeji příjemné prožítí svátků... 😉 :yes:
:yes: :yes: Paráda :yes:
>😒] >😒] >😒] :yes:
😄 Neměj obavu... mám v čem... mám hodně v čem. 😉 :yes: P.S. nemám žádné předsudky... vím přesne co chci a to také mám.
Snobe
držím ti palce!!
Je to coupé z 1975, motor je tam 2,0, jinak je to přesně tohle, barva je Azzurro metallizzato - světle modrá
to je paráda, bude to přesně tohle coupe nebo Monte Carlo? a kdes to sehnal? a motor bude originál dvoulitr? fakt nádhera
Nádhera!! :yes:
pán je gurmán...
Tohle: [odkaz]
Ne, renovuju starý auto, který je shodou pohých náhod z evropy a v japoncovi jezdím, protože splňuje vše, co jsem od toho auta chtěl, když jsem ho kupoval - možnost výběru, bez dogmatu, bez předsudků, chápeš? Pro mě to auto od daného japonského výrobce mělo něco, co mi žádná jiná automobilka nemohla poskytnout. Ale můžu ti říct, že filozofie těch dvou aut, tak jak ji vidím já, není zas tak daleko od sebe, i když jedno z nich je z japonska. Prostě odhoď předsudky, vstań od monitoru a jdi se projet, máš li v čem - praxe je lepší než teorie...
Aspoň nepřilejvej olej do ohně...
Nezbývá, než souhlasit. Copak to renovuješ za klenot, jestli se můžu optat?
Nekdy je potreba za obhajobu sveho nazoru bojovat... 😉
lepší, než kdybys renovoval 30let starou japonku... a jezdil na japoncovi.. >😁 >😁 >😁 >😒]
Dokonalé :yes: Renovuješ 30ti letou Evropu a na poskakování po městě valíš současného japonce 😄 :yes: To je milé. Seš náš 😉 😄 :yes:
>😒] >😒] :yes: Někdy je i negativní vymezení pozitivem 😄
Dle mého názoru se zdejší diskuze a hl. zdejší diskutující dávno přesunuli od objektivitě k prosazování svého názoru za každou cenu (neplatí samozř. pro všechny). Je tu GTI, který to pere do japanofilů, ktaří na oplátku z každého japonského auta dělají modlu. Taky sem ulít u R32, jen proto, že VW moc nemusím a nezajímám se o její současnou produkci, ale fakta hovoří jasně. A nebudu zaslepeně předhazovat dalších 1000 argumentů, uhýbat a kličkovat, jen proto, abych nemusel říct, že nemám pravdu. Zpět k titulku, je zde nesporný fakt, že evropský automobilový průmysl fungoval v době, kdy se japonsko teprve probíralo z feudálního zřízení. Že se posléze vydefinovalo jako země, kde se dělají auta, která také dokážou zaujmout, nelze odmítnout. A jak se dělají * v evropě, tak taky v japonsku. A pro automobilového nadšence (za jednoho z nich se považuju) je jedno, jestli je auto z japonska nebo z evropy nebo třeba z marsu (já mám třeba na denní ježdění japonce a renovuji 31 let staré auto z evropy), ale co mu to auto dá - a každý očekává něco jiného. A o tom si tady můžeme "pokecat", ale nemá význam to někomu vnucovat.
Hezké, moc hezké :yes:
az na to, ze polovina prispevku je o 350Z >😒]
To tu neudělal ani Yaris... a, že to je nějaká ikona copounů. Tek pánové... AUDI to dokázal. To pochopil každej. Vzdejme TT hold - :yes:
hmmm, ktere z dostupnych kupe okolo miliony Ti podobne zazitky da??? TT?
Bouráš celej rozsáhlej příspěvek Marka o premiovém segmentu... věřím, žes teď jen přehřátý.
Žejo! Třeba takovej FIAT.
Se srovnáváním TT a 350Z jsme snad už skončili s dokonalým příspěvkem Dinara. Imidž bohužel nemá 350Z žádný. Přitom kdyby dokázali u Nissanu hrábnout do strun historie, je na co navázat. Takhle je to sirotek silnic... Vidím ho tak jednou za půl roku. a vždy si uvědomím, jak to nedokázali zbouchat do jednolité harmonie (viz třeba Z4)... Jsem teď trochu nucený oponent, protože vysloveně negativne 350Z nevnímám, naopak, ale evropské káry... to je jiná liga.
Tohle auto určitě nebude lepší než FIAT.
:yes: :yes: >😁 pravda..
Ariel atom... skvělá tot věc!!
Cayman a cenově dostupný nejde dohromady!! no pro mě je 350Z v té třídě to nejlepší (kromě Caymanu) protože dává přesně to co chci..a to že každý v 350Z by chtěl Caymana to si opravdu nemyslím...A imidže má 350Z opravdu hodně a rozhodně není brána jako auto pro holky narozdíl od TT...v evropě je 350Z určena těm co chcou nejlepší sportovní auto pro každý den za cenu kolem 1.2 milionu 😉
Koukám, že umíš číst jen holé věty. No, podle toho vypadaj tvé reakce... Lovape, jestli se potřebuješ odreagovat, vlez do fiťáku a vypoť svý touhy. Tady píšou dospělí jednici.
a v 300ZX sem se nevez..tak nemůžu soudit :yes: ale upřímně kdybych chtěl opravdu sporotovní auto..du do arielu atom...nějakou repliku lotusu 7...tvr...atd. 😉
Jistě, tohle ale vysvětluj sobě rovnějm >😁
No znám pár majitelů 350Z a u obou je to druhé auto..
350Z sem se vez :yes: ...a upřímně čekal jsem od něj víc..asi sem zvyklej na jinou ligu tzn.ligu rallyeovejch aut....a tam je ten zážitek na úplně jinej úrovni...
a co ty rejpalove, ktery pisou, ze je to auto skvely a je vyzraly a nevim co vsechno...vzdyt, jak rikas, jeste nikdo ho nevidel, ani neridil, rejpani je negativni, ale taky pozitivni, chapes to? takze cela tahle diskuze je pak podle tebe na houby, premejslej
Image je na nič - kupuj Nissan 350Z >😁 , image je pre tých, ktorý majú malé sbavedomie a potrebujú si ho "vylepšovať" >😁
Pořád se motáš v kruhu, ano pokud chceš auto pro potěšení...atd., ale budeš mít jen to jedno nebo máš pro cestování jiné? On vám to tu GTI píše už dost dlouho, tedy ten fakt, že úhel pohledu při výběru auta se mění ve chvíli, když se stává realitou, že opravdu KUPUJEŠ, tedy PLATÍŠ ten více než milion vlastních peněz za něco tak pomíjivého jako je auto. Mě nabídkou TT Audi říká, že si váží mých peněz tím, že mi nabízí dokonalý produkt, auto které nepotřebuje žádného bratříčka v garáži. 😉
"TT, dokonalá póza" - ach, áno ... póza, žiaľ nič iné >😁
Osobně jej jako konkurenci neberu... jen, kdybych uvažoval o koupi sporťáku tohoto kalibru... to znamená dvě místa a tvrdej podvozek... absolutně bych nemohl uvažovat o 350Z. Jezdí výborně... na nulovém image. To je pro mne nemožná konfugurace. Tak proto píši, že Cayman či Z4. Protože, Pajo, malé coupe, co se tváří jako pokračování Čelistí... tam jsi bez image... opravdu vyřizenej. Jo... mít v garáži obouchanej Lotus... to je image, to je potom let, jak má bejt. Hru na Porsche bych já nehrál nikdy.
...doporucuji precist si recenze... 😉 popr. se svezt! To auto po neslanem, nemastnem 300ZX a nastupci Twin Turbo ma opet svou tvar.
Správne :yes: , "byli" - to je to podstatné >😁 , minimálne Japonci.
Vím, vím.
Tvymi slovy...je velmi prijemne vedet, ze beres 350Z jako konkurenci Caymanu. Jo a je urcene spise pro USA... 😉
Bohužel musim souhlasit...350Z mi opravdu nepříde jako pravý sporťák....2.auto na občasný se vyblbnutí to jo...ale jako opravdový sporťák :no:
To je bez debaty, jenže ta auta jsou v reálu přece jen za jinou cenu. 350Z nikdo jako konkurenta Caymanu nebo Z4 brát nemůže.
Speedster je opravdu extremni zalezitost :yes: James D. Te kontroloval shury 😉 TT I. se mi velmi libi dodnes, ale jezdit bych v nem opravdu nechtel, nove jsem jeste na vlastni oci nevidel. Ale jestlize si kupuji auto pro poteseni, pak je mi univerzalnost opravdu relativne fuk. ja bych lovil take v (pseudo)veteranech, avsak ma vyvolena by byla z jineho ranku lanci Delta HFInt. Evo II, nebo III. Speedster vyzaduje opravdu extra porci charismatu...a notne davky znalosti veci. 😉
Asi tak ....
Klid. Nissan vyrobil jen lepší sportovní auto, než je Hyundai coupe... to je všechno. Tedy je to dost. Ovšem pravý evropský (cenově dostupný) sporťák je Cayman. 350Z je pro ty, co si tu v něčem jiném hrajou na to, že jezdí v Caymanu. Copak je možné si nekoupit Caymanna a koupit 350Z? a to nepíši o Z4. A hlavně - pamatuj: každý v 350Z by strašně rád vyměnil s tím, kdo má Cayman. Obráceně 😄 to je takřka vyloučené. P.S. Jinak, aby bylo jasno. 350Z je výborné auto... pro japonce. Já opravdu nevím, pro koho je určeno v Evropě, kde nevíš, co dřív koupit... a navrch dostaneš vedle dokonalých jízdních vlastností ještě imidž. Na to prostě Nissan zde nedosáhne. Možná je to škoda.
Viz Pája výše. Napiš, že máš 350Z jako druhé auto v garáži a máš o de mě :yes: Jinak pro mě platí, to co jsem už napsal.
Trefně jsi to popsal. Takže TO auto pro pravé řidiče, o které v diskusi jde, je sporťák stojící v garáži k občasnému protažení, ano tomu rozumím, ale to je přesně to čím Audi TT není a nemá být, TT je auto pro každý den. Sám jsem měl takto před časem v garáži Speedstera, miláček miláčků, neuvěřitelná hračka. Ale dojet s ním jen do Brna na okruh byl opruz. Snad už chápeš o co mi jde, nemám nic proti řidičským nadšencům, jen říkám, že pro to co lze rozumět sportovní jízdou v běžném provozu je Audi TT přesně to pravé, člověk si chvíli zablázní cestou na G-lockner, aby pak cestou po dálnici do Vídně vysmátej v tichu a pohodě poslouchal stereo. 😉
Ano..to je ono!¨:yes: Nissan vyrábí pravý sporták pro ty co pravý sporták chtějí a Audi vyrábí takové auto co chce trh- luxusní, rychlé, komfortní. Ale nechápu proč někdo nedokáže pochopit podstatu 350Z když podstatu TT pochopí tak rychle.. ;-\
Omlouvam se, nekde se mi poztracela nejen pismenka, ale dokonce cele vety...takze "Nahore jsem psal o TT jako o voze s vsestranym vyuzitim, tady strelba spise mimo. Ano, je to s nadsazkou kupe pro vsechny... 😉
Jinak, par pratel se silnymi vozy mam a co je jejich spolecnou vlastnosti? Sveho milacka vytahnou jednou za cas a protahnou ho at uz na okruhu, ci opustenych okreskach...nikdo z nich na tyto "vylety" nepouziva prvoplanovite dalnici, predpisy, provoz a skutecnost, ze ridici firemnich sedanu s dieselovymi motory jsou leckdy v abolutoriu temer stejne rychli je tam netahnou. Nicmene prilezitost na vyvenceni vetsich ci mensich exotu je vsak stale mozna a nemusi se pri tom ani o rad porusovat predpisy, nebo vyuzit moznosti neverejnych komunikaci. Stejne tak vedomi si vyjimecnosti techto vozu je nuti k opatrnosti v beznem provozu, proto je malo pravdepodobne potkat nekoho v zatazce dvermi napred."
>😁 >😒]
Ne, Paule. Nebylo. Úprava chladícího ústrojí spočívala ve snaze snížit náklady na vývoj, způsobem "Tady tohle je dlouhé, zkrátíme to".. Bohužel.
Nahore jsem psal o TT jako o vsestrannem vyuziti prave TT, tady strelba spise mimo. Ano, je to s nadsazkou kupe pro vsechny. Par pratel se silnymi vozy mam, co je jejich spolecnou vlastnosti? Sveho milacka vytahnou jednou za cas a protahnou ho at uz na okruhu, ci opustenych okreskach...nikdo z nich na tyto "vylety" napouziva prvoplanovite dalnici, predpisy, provoz a skutecnost, ze ridici firemnich sedanu s dieselovymi motory jsou leckdy v abolutoriu temer stejne rychli je tam netahnou. Nicmene prilezitost na vyvenceni vetsich ci mensich exotu je vsak stale mozna a nemusi se pri tom ani o rad porusovat predpisy, nebo vyuzit moznosti neverejnych komunikaci. Stejne tak vedomi si vyjimecnosti techto vozu je nuti k opatrnosti v beznem provozu, proto je malo pravdepodobne potkat nekoho v zatazce dvermi napred.
Propadák? 8-s Od roku 1978 do roku 2002 se jich vyrobilo a prodalo 811634 kusů. To je necelých 34000 ročně. Je to dvousedadlové, japonské a striktně sportovní auto s nepřehlédnutelnými provozními náklady. Tomuhle Ty říkáš propadák? Ne tím propadákem myslíš více než stovku vítězství v IMSA soutěžích (více než jakýkoliv jiný vůz)? Nebo snad účast na 24 hodinovce LeMans? Nebo první a druhé místo na vůbec jejím prvním startu na 24 hodinovce v Daytoně? Nebo vítězství v ATCC? Účast ve WRC? Paule, myslím, že i tohle Tvé tvrzení je znalostmi nepodložené.
:yes: :yes: přesně
a to že má auto Quattro znamená že je nejlepší sporták na světě?? 8-s
Nemyslím. Dle Zaporožce bylo na Oltcitu upraveno chlazení... Sice ne k lepšímu, ale...
;-\
Jo máš pravdu. RX7 byl totiž těžký propadák...
:yes: :yes: přesně :yes:
děláš si srandu?? 8-s to cos napsal je pro mě nepochopitelné. A 350Z je za ty peníze jedno z nejbrutálnějších aut co můžeš mít . Naopak nová 911 Turbo má do brutálnosti daleko- na to tu je GT3...
Tohle tvrzení je přinejmenším...úsměvné 😄 Oltcit, takový jaký ho známe, je celek koupený od Francouzů. Rumuni na něm neudělali ani jednu změnu, natož pak vývoj 😄 Vlastně jo, pokud vývojem rozumíme nedodržování doporučeného výběru užitých materiálů, nedůslednou kontrolu a řízení kvality výroby, tak jo. Oltcit je z velké míry Rumunský vývoj. A v tom případě se pravděpodobně mohli nechat inspirovat Zaporožcem, co se mizerné kvality týče. Achjo, poněkud krkolomné, nemyslíš?
Bravo, Dinare :yes: A poslední věta... tomu se říká, světlo intelektu :yes:
Ne Nissan, ale 350Z, opet to otacis...nevim, zda to nechapes, nebo nechces pochopit...podle Tebe je vyhodou TT, ze nabizi vice motoru, ale pro koho je to vyhodou? Jednak 350 neni konkurentem TT (alespon ne primym), ale hlavne, ten kdo chce Zetko koupi si ho prave s timto motorem. A jelikoz je vyraben prave pouze s nim, byl prave pouze pro nej harmonizovan podvozek, rizeni, prevodovka...chapes to?
Přemejšlej... každé z těch aut je určeno pro jinou klientelu... Octavia a BMW1 jsou také auta z jedné třídy...
Už jsi někdy driftoval 😄 a proč jako? já s auty jezdím tem a sem. Poměrně dost. Tedy, nedriftuju. 😄
To jsem někde napsal? 😲 Jen říkám, že pro takového člověka je 350Z a ne TT a že srovnávat tahle auta je nesmysl. Naopak tu čtu o tom jaký je TT sh*t, právě proto, že nemá vlastnosti 350Z. To je bohužel nepochopení filozofie sportovních modelů audi, která přesně odpovídá poptávce trhu. Problém je v tom, že dnešní společnost je rychlá a povrchní čemuž také odpovídají znalosti a dovednosti jednotlivců. To se bohužel týká i dovedností řidičských, takže Audi nabízí rychlost v user friendly balení každému Detlefovi nebo Honzovi bez toho, že by se musel trápit hodinami (a lety) získávání řidičských dovedností. Navíc Audi předpokládá, že kromě projíždění svých oblíbených okresek, chce člověk daným autem i cestovat. Já téhle filozofii rozumím, nechápu jen ten povyk v podobných diskusích. A pokud jde o pasování místních drifterů na PS boys, vidím to tak, že za nějakých 17 let co jezdím (ročně 40-70tis.) jsem ani jednou nepotkal na silnici za běžného provozu auto v řízeném driftu. Až mě budou v zatáčkách míjet piloti s vnitřním kolem v pangejtu, rád uznám, že jsou tu tací, pro něž má ryzí charakter aut typu Elise nebo 350Z v běžném provozu smysl. Do té doby je to pro mě vlastnictví 350Z možná větším pozérstvím než vlastnictví TT.
Ano. Oltcit byl kromě Citroenu isnpirován i Zaporožcem...
(ty dvě "y" v první slově jsou úmyslem)
Jde mi o to, ze nekterymi jsou subjektivni nazory podavany jako dogma a naopak pokud nekdo vyjadri svou naklonnost k ridicske vasni, je v lepsim pripade oznacen obcasnym motokarovym jezdcem, v tom horsim NFS specialistou, ktery v aute prilis nejezdi. To vse na zaklade dedukce z prispevku...pro mne je to dosti nepochopitelne.
Chybyčka se vloudila, Paule. Patrně jsi měl na mysli RX-8, protože RX-7 se už čtyři roky neprodává..
Zaporozec byl mj. predlohou pro Rumunsky Oltcit? Ale? Já myslel, že předlohou pro Oltcit byl prototyp Y od Citroënu. Francouzský vývoj, který byl prodán Rumunům. Tak prosím vysvětlit, co má Ukrajinský Zaporožec společného s francií. K těm kolegům.. Jen to, že se verbálně projevuji na tomtéž serveru ze mě dělá Tvého kolegu? Tak to bych si vyprosil.
Jo s kolegy, ikdyž to někdy připomíná válečný stav 😄 . S tím V6 si to vylož jak chceš.. Ostatní to chápou...
O ničem.. Achjo. Já Ti Tvůj bezbřehý obdiv ke všemu německému neberu, ale dokud tady budeš chrlit zvratky typu Porsche/V6, tak se ohradím. Značku Porsche mám příliž rád na to, abych ji nechal takhle verbálně prznit. A že V6 používáš na šestiválce obecně, protože píšeš rychle? Já taky píšu rychle a stejně mi nedělá problém napsat plochý šestiválec s protiběžnými písty. Tobě možná záleží na ušetřených čtyřech vteřinách. Já preferuji nelhat. PS, "S kolegy"? >😁
Neslyšel, to máš pravdu... Stačí se na něj podívat.. Nezaujal mě. Nějak prostě asiaty nemusím, neumí zaujmout, chytit za srdce, ohromit a přesvědčit, abych si jej koupil... Německé sportovní (nejen sportovní) vozy jsou dobré, hodně dobré, stejně tak jako ostatní (Aston, Ferrari, Lambo, Lotus, Alfa, apod.) Třeba konkrétně Alfa. Ztrácí technologicky, ale vynahradí Ti to jinak, pěkně vynahradí. Potěší Tě samotný pohled na ni.. A o tom to je... Auto musí sloužit, líbit se a těšit. :yes:
Ale tvoří Pájo, tvoří... Asiati byli vždy ti, co kopírovali, převzali, apod... 😉
Moc pěkně napsáno :yes:
Pajo, nechápu o co Ti jde.
Na co cekat s tricetilatou tradici? Mozna by bylo lepsi pockat, nez si to nastudujes a zjistis, ze nemecti inzenyri netvori pupek sveta...
Nechapu, jak si dovolujete soudit lidi podle nazoru??? Podle Vas clovek, ktery verejne prohlasi, ze u sportovnich aut klade duraz na jizdni vlastnosti je automaticky PS boy a pozer??? Dost britke soudy provadite pane... ;-\
Nevím Pajo, RX7 se neprodává nijak závratně, čili názory že se jim to podařilo vypiplat... Počkejme si.
Nemáš stálé názory, čili nevím. Ikdyž proč ne, jsi ještě mladý 😉
Věc názoru 😉
Mluvíš o ničem. Vůbec se to netýká toho, co tady řešíme s kolegy.
>😁 Já to myslel vážně... Alessio je mladej... a ještě mu nejdou intelektuální koncovky... byť by se o ně snažil. Tak jsem ho trochu umravnil 😉
Nepodsouvej mi srovnávání se 350Z... Vím, co je to za auto. Přečti si to odshora. a těch 99% ti podepíši. dole to výborně popsal Dinar.
Vidím že máš zatím hlavní zkušenosti jen zpoza bazarovejch plotů. Tam jo, tam nemáš co vybírat. Tam ti naservírujou káru už zcela hotovou (kolikrát i hotovou, viď) >😒] :no:
Díky... Dobře jsi to napsal... :yes: Jo, popsal jsi dokonale AUDI. jak je to jednoduché... jen vědět... :yes:
Přesně...ať si zkusí někdo řídit škodu 1000MB ve 160 na silnici 3.třídy..a širokej pro jedno auto :yes: já bych na to neměl :yes:
Az na to, ze NSX byla japonskym vypadem proti 348 TB s nizsi cenou... Nechapu vypad RX& s motorem nemeckeho inzenyra??? NSU Wankel vypiplat nedokazalo, Mazda ma motory s rotacnimi pisty dodnes...ty nemecky inzenyre >😁
popsal jsi to výborně :yes: hlavně... kdo nejel nikdy se závodním jezdcem... neví co je sportovní jízda, viď... Tam teprv člověk pozná, co je to - dostat z auta maximum.
Jistě, mimo. Asi jako Ty s tvrzením "V4 se nepoužívá". Vidlicové čtyřválce používala ještě v šedesátých letech Lancie. Mimochodem, VR6 vychází právě z vidlicového čtyřválce od Lancie. Jo, první V6 (vidlicový šestiválec, ne šestiválec obecně, aby bylo jasno) uzřel světlo světa taky u Lancie. A V4 používal i Ford. Dokonce na Ukrajině se dělali vidlocové čtyřválce. POháněli mimo jiné i podívíny se jménem Zaporožec. A fakt, že V4 se běžné používají v jedné stopě, to Ti ani říkat nebudu. Takže klid.
Paule, tak si sedni na zadek a poslouchej: Ano, kdybych kupoval takovou káru, tak bych dal přednost Nissanu 350Z před Audi TT. Spokojen? A dovětek: ano, ani to TT by mi vedle 350Z v garáží nevadilo. OK?
..hodnoceno mým pohledem, takže scestné může být jen hodnocení obecně nejlepšího, nejbrutálnějšího nebo nejzvučnějšího auta.. AM ve mě zanechal stopy a například 350Z mě nechalo chladným.. neříkám zcela ale nechalo... Auto je pro mě jen dopravní přostředek.. do té doby, než se stanu pilotem DTM (např 😄 ).. takže asi tak.. 😉
Aha... tak jak víš, že je to mnohem lepší, když jsi to ani neslyšel? Proboha Paule, vzpamatuj se ;-\ Hlavně, že víš, že jsou na tom německé vozy lépe :no:
Tak že by to TT nakonec nebylo tak dokonalé, jak se na první pohled zdálo? Jak jsem se již totiž zmínil, dokonalý může být jen Mercedes, protože dokonalost je jeho firemní filosofií, v AUDI dostane řidič "náskok díky technice", jeho řidičský um pak trpí fatálním nedostatkem informací. Proto je AUDI značka pro movité, co chtějí mít náskok, aniž by vynakládali úsilí a nebo se naučili řídit. S náhonem na předek pak vzhledem k ceně a koncernovým dílům ztrácí smysl úplně. Ale design se pánům v Ingolstadtu vyvedl, obzvlášť interier, jen co je pravda.
Jsi mimo Tibby. Píšem rychle, je jednodušší napsat V6. Jsme na auto.cz, tady každý ví jaký motor má ten a ten model, to mi věř... P.S.: V4 se nepoužívá. Takže klid.
Čirá radost z jízdy, tak jak je tu mnohými popisována (drift na počkání, řízení, které odhalí i přejezd sněhové vločky), versus nároky začátku 21. století na komfort cestování (v jakékoliv třídě) se nedají skloubit v jednom autě. Mnozí zde tohle ještě nepochopili, proto mohou vznikat podobné diskuse končící nesmyslnými srovnáními např. 350Z vs. TT. Audi dělá své sportovně zaměřené modely tak, aby odpovídaly nárokům na komfort a umožnily i průměrně zdatnému řidiči (to jsou i ti kteří si myslí, že jsou Sebovým klonem) být rychlý. To je totiž poptávka dne, těch pár skalních, kteří kulturu svého cestování (natřásání se za vždy přítomného hluku motoru) vymění za pár sporadických (protože provoz to neumožňuje) chvilek čisté radosti za volantem, nechají třeba nissanu. V ostatním, týkajícím se designu nebo názoru na zdejší playstationové závodníky se nedá než souhlasit s GTI. "TT, dokonalá póza" to sedí. :yes:
Nechápu, proč musíš hned urážet.
Že Ty, až jednou vyděláš na takovou káru, upřednostníš Nissan. Víš v čem ale je ten fór? Je v tom, že než takové peníze vyděláme, přejde nás na taková auta chuť, dozrajem a poohlídnem se spíše po A6 nebo třeba CLS... Pokud ovšem, ony peníze vyděláme 😄
Takže pro čtyřválce používáš označení V4? Podle mě prd víš, aby bylo jasno.
Vím. V6 ale používám jen jako označení šestiválce, aby bylo jasno.
Konkrétně V6 z 350Z jsem neslyšel. Ale slyšel jsem něco mnohem, mnohem lepšího: V8 i V12 v německých vozech.. Jedním slovem paráda...
Kristova noho, Paule. Jediné V6, co se kdy do Porsche montovalo, je agregát VR6 od Volkswagenu a montuje se do Cayennu. Šestiválce Porsche jsou ploché s protiběžnými písty. Boxery. Koncepce, jakou najdeš třeba v Subaru. Nejsou to vidlicové šestiválce.
Co mi nevěříš?
A eště sem zapomněl na zvuk motoru...naměřeno 98dB v kabině... :yes: jo jo špatně se to popisuje >😒]
Krása. Konečně jsi pochopil, proč píši, že jsou to auta z jiných lig :yes:
Byla to ta RX7 s motorem německého inženýra?? 😉 Jo, Honda NSX měla V6 3,2. Troufám si říci: po vzoru Porsche...
Pohled omezený nemáš. Rozhled ale ano 😉
Jo vez sem se ve spoustě aut se sportovníma ambicema...spoustě aut který ohromovali číslama např. zrovna 350Z....ale upřímně nejbrutálnější jízdu sem zažil v závodní škodě 1000MB...vím,teď se minimálně půlce diskuterů zvednou koutky u úst,ale je to tak....upřímně ta škoda číslama zrovna neoslňovala 998ccm...cca 70 koní >😒] ...700kg...z 0-100 číselně radši říkat nebudu >😒] ......ale hoši.ten pocit v timhle autě při 180..je brutalita..svíranej 5-ti bodovýma pásama a sedačkou do kterej se skoro vejdete..a když do ní zapadnete..skoro nevidíte ven...jo a to řazení...to ve mě zůstane...auto si pokaždý škublo ale opravdu škublo...ve směru řadicí páky....a jestli to někdy zná na Blovicku na těch okrskách okolo nezvěstic...a tam se prohánět rychlostí nad 120km ve starym mb-čku tomu říkám brutalita...nejde to popsat..ale jízda v závodnim Suzuki Ignis,mě oproti tomu nudila... :no: ....a hlavně sem se vozil s mistrem republiky mezi 1000kama....bohužel už je pryč...prodaná,ale ve mě zůstane,jako ta správná brutalita :yes:
>😁 ZZ, já Ti stejně nevěřím..
No, vzhledem k pohonu quattro bych si ryzí sportovní zážitky u Audi teda dovedl představit. Nehledě na bezpečnou a opravdu rychlou jízdu na mokru, ledě, apod. Hold je to všestranné auto na celý rok..
Paule, slyšel jsi někdy 350Z?
Zvuku AM se nic nevyrovna...pekne, ale scestne...ja v nem nikdy nejel 😄 Ale muzu Ti rict, ze mne vstavaly chlupy na rukou i z dvakrat foukane RX7 rpi otackach mezi 6500-8000ot/min...Navic kdyz jsme u tech sestivalcu...hadejte co mela pod kapotou dodnes famozni NSX?
Jistě. Hned vedle 350Z by se vešlo.
Nemám omezený pohled. Na některá auta a zančky se prostě jen dívám s nadhledem... 😉
Ano, z jiné ligy, co se týče sportovních jízdních vlastností. Požadavků na řidiče a ryzích sportovních zážitků, které ti poskytne.
Vymenim velmi rad elasticitu a zvuk velkoobjemove V8 za otazky okolo 7tis s jasne patrnou vykonovou spickou a jecakem sestivalce...Ono jednoduse, kdyz chci zachovat rozumnou hmotnost sportovniho modelu a zajistit regulerni rozlozeni hmotnosti (o narocich na prostor pod kapotou a moznych nevzhlednostech tvaru karoserie z toho vyplyvajicich), tak v nizsich tridach jednoznacne vede sestivalec...a to se ani nebavime o penezich. V8 ano, ale ne do sportovnich kupe kompaktnich rozmeru a ceny okolo 40k EUR.
Myslím že TT by chtěl mít v garáži každý, včetně Alessia nebo ZZ. Ti by ho dokonce mylí 2x denně 😄 . Aston, no, proč ne 😉
Souvisí to hlavně s rozmachem integrovaných obvodů. Elektroničtí asistenti dnes už prakticky od základní výbavy natolik přebírají kontrolu nad vozem, že vozatajům nezbývá než nudně kroutit volantem.
Chápu, jasně. :yes:
no.. ono brutální ve své podstatě může být i Grande Punto Abarth.. že..?!? :yes: :yes: Automobilovej průmysl je dle mého snad o vydělání peněz výrobou (a prodejem) aut... a pokud někdo vyrábí to co se prodává, tak asi dělá to nejlepší co může a tipuju, že uvidíme na silnicích víc TéTéček než 350Zetek.. A myslím, že tohle TT bude hodně oblíbený.. a brutální? - snad pro někoho ano.. Někdo chce i quattro ale 200 koní taky není málo.. A co Lotus? ten není brutální? (se už musím smát nad tím slovem).. Takže věřím že nový TT bude pěknej nářez. Uvidíme kdo přijde s prvním dojmem... a že je to Audi a žádný drsný výrobce? Hmmm.. generuje zisk a pokud mu jej TT přinese tak proč ne.. hlavně bych to auto nezatracoval.. je to takovej v pohodě balíček pro evropský jezdce... 😉 Tak co hoši.. kdo by jej upřimně nechtěl zaparkovat v garáži? Jo a pokud chcete i krásnej zvuk, tak ne Japonsko.. ale na ostrovy musíte.. Zvuk Astonu se snad nic nevyrovná... :yes: 😉
Z jiné ligy??? Je to jen Nissan, nic víc, nic míň... Mé argumenty pro koupi TT - super povedený design, quattro, čtyři kruhy neboli - je to Audi, dále propracovanost do každého detailu... Je toho mnohem víc. Četl jsi snad test ne??
Zatraceně, zlatý študácký léta... 😉 :yes:
No musim s tebou souhlasit....a ty palce dolu..no sám uznej,že takhle to má bejt nemá
Jo. Slyšel jsi někdy zvuk V8? Je to jako orchestr... Jinak nejde jen o zrychlení 0-100 km/h, ale třeba o elasticitu při rychlostech nad 150 km/h... A tam V8 exceluje. V8 je prostě ideální počet, resp. kompromi.. Hold V12 to není, ale i tak :yes:
>😁 Myslím že 2,0 dCi 127 kW 😄 :yes:
nejezdí on dýzlovým Meganem? >😒]
Ano, nemá na to.. aby se takhle snižoval. Už si uvědom, že za podobnou cenu je 350Z auto z jiné ligy.
prostě si řekli: "Chcing šueaj ling ping" a bylo vymalováno! (v překladu: pro tohle je tento motor ideální). Tak a já se jdu koupat! papa, hoši 😄 >😒]
Nechapu proc se stale brutalnost a sportovnost modelu resi zrychlenim v primce a hodnotou 0-100km/h? Je-li toto definici sportovnich aut, pak zrejme auta s hodnotou nad 5s nejsou kompetentni. Zapomente na relativne lehke sestivalce, podle nekterych musi trunit nad napravou o dva hrnce navic... :no:
Ty jsi taky hustě mimo. Hele, něco ti doporučím. Pokud si rád skládáš věci sám, tak v Tescu prodávají Lego. Určitě pak doma uplatníš své skvělé zkušenosti, jak ladit podvozek.
já tě chápu. Ale já si prostě chci jít koupit 350Z...a neřeším, že k tomu nenabízejí jiný motor. někomu vyhovuje koupit si auto jako celek. myslím, že slabší motor by byla škoda tam dávat a silnější? To bych se zase poohlédnul jinde, protože by to bylo drahé. Myslím, že Nissan si našel místo na trhu a nabízí jeden motor,no. Kupcům o asi nevadí amy ostatní...myslím, že Nissanovi můžeme vlézt na záda >😁
Aha, takže náklady na vývoj atd. rozmělním tak, že budu vyrábět jednu motorářskou variantu... Zajímavá ekonomická úvaha... >😁
To snad není možný. Paul je další z řady kombinačních onanistů.. :no: ale ono se těžko přemýšlí nad auty jako 350Z, když ho brzdí omezený rozhled. Smutné... pro něj...
jsem rád, že si rozumíme...pro mojí babičku by by brutální i 1,2HTP... 😄
Každý je jiný. Někdo má rád atmosférické motory, někdo asférické... Typická nabídka Porsche... Já nevím, ale jeden motor je prostě málo.. Prostě vidím hlavně u toho Nissanu maximální snahu šetřit náklady na vývoj 350-ky... To Japonci rádi... 😉
Jaguár XK, aristokratická šelma. :yes: Dobrá, beru že má jen jeden motor. Ale taky je to "trochu" jiná třída než nějaký Nissan, jehož hlavní zisky jsou z prodeje Micry..
Reaguji jen na Tvůj příspěvek, že u Nissanu je jeden motor jako harmonizace s vozem... To ne. Ryzí sporťák to je, ale proč jej srovnávat s Audi TT, resp. vynášet Nissan do výšin??? Na to nemá..
>😁 To jo 😉
350Z je dukaz misto slibu...A je laden prave pro jeden jediny motor...zajimalo by mne o co Ti jde, nikdo z oponentu se Ti nesnazi podsouvat reci o genialnosti designu Zetka, ackoliv jsou o nem nekteri z nas presvedceni, ale Ty svuj subjektivni nazor podsouvas stale. Navic se bavime o sportovnim aute...tedy stejne jako Lambo, nebo Efko, akorat, ze jine kategorie...ale stale se jedna o ryzi sportak, ne pseudosiditko...
dobře,já to tak taky nějak cítím, ale pro mě je třeba zátah 350Z dost brutální 😄 . Je to o člověku...nebudeme se tu hádat, které auto se nám zdá brutální a které ne. takový Alonso by asi měl z 350Z prdítko pro ježdění do delvity >😁
Když už jsme u toho, víš, proč má 350Z jen 280 ps?
trochu to přeženu...jaguár XK taky nabízí jen 4,2 atmosféru...je to prostě ideální motor pro tohodle luxusního sporťáčka a myslím, že málokdo řeší to, že k němu Jag nenabízí ještě verzi 1.9 TDI
Než se slétnou supi.. 😉 Porsche se samozřejmě drží tradice s V6, ale mu odpustí i nevěřící... 😉
Začínám mít pocit, že někteří jedinci si asi kupují všechny motorizace najednou... 😄 Sakra, tohle není nižší střední, aby nabízela 396 kombinací karoserií a motorů... Je to sporťák se šestiválcem - hotovo, šlus... U Nissanu prostě mají svou představu o tom, jak má vypadat nástupce legendární 240Z...A čtyřválec se asi s touto představou neslučuje...
Vysvětli
Ne Alessio. Brutální je slovo, které když vztahuješ k autům, tak ti po protůrování musí jít mráz po zádech. Při zrychlení se Ti musí svírat hrdlo... A nato 200 kW nestačí.. Svým způsobem V6 nestačí, je to totiž 3/4 motoru. V8, to už je jiná klasa.. Třeba takové Porsche 911 Turbo... To už je brutální dělo. Ale stejně tak lze nalézt brutální káry mezi sedany, např. Audi RS4...
Dobře, 911 nebyl nejlepší příklad...přesto, chápeš mojí myšlenku, že prostě do do carrery se dává jen 3,6l, protože je prostě výbornej a nikoho ani nenapadne tam cpát nějakou širokou paletu motorů?
Paule, to o té "harmonizaci"...ano,v téhle kategorii je to spíše úsměvné. Možná to kolega myslel tak, že se věděla hmotnost motoru a těžiště... A že 350Z je brutální dělo - to asi souvisí od toho, kdo s jakým autem měl zkušenosti. Absolutně vzato je brutální dělo jen Veyron,Saleen a pár dalších skvostů...
souhlas :yes: ..vlastně :no: :no:
Hele Alessio. 911 nabízela a bude nabízet verze jako Turbo, GT2, GT3, atd... Chápeš to??? Jeden model a tolik verzí... 350Z má možná tak coupé nebo cabrio ne? >😁
Já nevím Alessio, ale když jsem ráno vstanul a četl si nové příspěvky typu: 350Z je brutální dělo nebo tradiční posměšné názory ZZ na Audi, resp. dokonce že Nissan je harmonizován pro 1 motor... Je to jak diskuse na novinky.cz, ne na autoserveru plném automobilových nadšenců...
...nevypadá...toť tvůj názor. Ostatní mohou mít názor jiný,ne? A že má jeden motor...sakra, no a co? Stejně je to ten nejlepší motor do tohodle auta! Kolikpak motorů má 911 carrera? Jeden. Ve verzi S polazen ještě výš.
No, i redaktoři mají své dny 😉. Největší vada Nissanu ale je, že prostě nevypadá. Proto musí zaujmout třeba tou cenou. Ikdyž své majitele si určitě našel..
neříká ti to něco?..."a myslím, že ty tu nejsi povolán, abys posuzoval, kdo má chybný, či bezchybný názor, nýbrž máš vysvětlovat nám názor svůj. To, jestli je chybný či ne, posoudíme my kolem, aniž bychom po tobě chtěli nějaké uznání tvého chybného názoru..."
A to, to je velmi příznačné. ale nechme je už být... vyvžence z ostrovů. Slepce v krajině nekonečných autokrás. Koukám stále na snímky a uvědomuji si velký přínos AUDI... do světa aut, ve vizáži TT. Pamatujete tu ránu - první TT... zlom v designu AUDI... člověk ustrnul... jo, bylo tam všechno... bylo z toho cejtit nýtovaný plechy, nýty cenťák od sebe... člověk se ocitl v dokonalé době "Ocelového města", ozubenejch kol... matně lešteného hliníku... účelových tvarů a pachu oleje. Minimální boční okénka... otvor pro hrdlo nádrže, co ti vyvolával u pumpy lehkou erekci... Tak, kdo tohle u AUDI vykoumal jako markanty budoucnosti... tomu by měli postavit pomník. Dokonale se nám do hlavy vpálil tenhle svět strojů á la AUDI. Kdo necejtí tenhle náboj... kdo nedokáže ocenit, jak obrovskou skulinu pro sebe v premiové třídě získalo AUDI... nemůže mít k autům hluboký vztah. Trochu mě mrzí, že tu copouni předhazují 350Z... kterou cením i já... za její přínos k srdcím, nám, srdcařům. Umět ocenit dokonalost, totiž patří mezi arzenál velkých. A toho se copařům nedostává velmi. TAK za přínos AUDI do světa aut - BRAVO :yes: :yes: P.S. Když si přečtu ty neskonale primitivní pohledy kolegy ZZ, který zatracuje (?) to, co ti zde nabízí každá automobilka, to jest výběr motorů, karoserií, vysmívá se tomu, že nafásneš katalog a doma vklidu sestavuješ svý budoucí auto... a do nebe vynáší stále jen dvoumotoráčka s jedním kabátem, (auto za cca 900 😄když si přečtu obhajobu 350Z od Alessia, že totiž nejlepší této lítačky je, že tu jede na jednom motoru... když si uvědomím, že zároveň se tu regulérně diskutuje o tom, že 350Z je brutální dělo... říkám si... co to tu píše za lidi?... co je to za šoustače? Pak mávnu rukou a začtu se do příspěvků kolegů, ketří ví, kde je klasa, kde je evropská dokonalost, kde je široká nabídka... kde je... předvoj v tom ryzím smyslu toho slova. BRAVO TT :yes: :yes:
No, argumenty diskutérů o rozdílnosti 350Z a TT nebereš... Je ovšem poměrně dobře známo, že redaktory auto.cz považuješ za věci znalé odborníky - proto by možná bylo dobré říci si, co stojí v redakčním testu 350 Z... Cituji - "Tuhý podvozek, vynikající atmosférický šestiválec, zadní pohon a noha na plynu. Není to Porsche, ale jede tak... ...Nissan 350 Z je ryzí auto, které požitky z jízdy přenáší beze změny do přijatelnější cenové kategorie. Japoncům by se patřilo poklonit..." - konec citace. Dle mého je Porsche pochopitelně jiná liga, ale 350Z vyznává obdobné řidičské hodnoty... Kdo to nevidí, sám by si měl položit otázku, zda se zajímá o auta... 😄
Pajo, tomu cos napsal sám nevěříš... Harmonizace pro 1 motor - ano, ale jen u Ferrari či Lamborghini... Nissan?? 😐 Fakt ne!
jistěže o něm nemluvím! Jak na to asi přišel?
Právě. takže je naprosto legitimní tvrdit, že jeho design je velmi dobrý. Stejně jako le legitimní tvůj názor, že má nedořešené detaily.
mně se TT líbí.. 😉
ne, rozhodně by to dobré nebylo 8-s
A proc? Proto aby slo s trendem doby? Zetko je sve, stejne jako TT ma sve kouzlo...
Kteri nejlepsi? srovnavate tu mainstream TT, ktere je urcite schopne a vsemozne uzivatelsky prijemne auto se "Zetkem", ktere si vyse popsane ambice neusurpuje, chce byt a je "lidovym" sportakem se surovejsim akcentem, navic s pohonem zadni napravy. K tomu vsemu nabizi neotrely design a pridava atmosfericky sestivalec s jedinecnym odladenim. Jsou to dva naprosto odlisne vozy. Zatimco s TT muzes bez skrupuli kazdy tyden vyrazit na panevropskou tour, tak 350Z bude vzdy pripraveno splnit to same, ale s mensim komfortem a naopak vetsim pozadavkem na ridicske umeni a kazdou volnou chvili bude pozadovat protahnuti na osamele okresce. Jeste k ridicskym schopnostem populace...zdaleka neni pravdou, ze 99% lidi neumi a nevyhledava vyssi zazitky z jizdy a spokoji se s uzivatelskym prumerem. 😉
No, myslím, že to hodně ohejbáš... Takže podle tebe, by nebylo dobré, kdyby tohle auto mělo škálu motorů od 200 do 350 koní... zajímavé. Zajimáš se o auta, nebo ne?
Jistě, to tu víme všichni... možná začnu vychvalovat IS... že bych dostal pusu od ZZ... jdi se bodnout proZZtitute názoru. >😒] :no:
Jistě... no... a ta klika... nebo přední vdech... nebo tvar střechy... pokud tě bere... a považuješ to dokonce za dokonalé... jezdíš v tom. A ovšem musíš prostě pochopit jakou jedeš estetickou ligu. Nic víc v tom není. První estetická liga je Z4 a Cayman plus tedy samozřejmě to TT. Jinak ovšem musíš také vědět, že 350Z ční nad Japonsko jako Empire... koneckonců v cabriu vyhrál cabrio roku...
Pajo... byl by to dobrý postřeh... kdyby se ti nejlepší nedrželi zásadně jiné praxe... zejména tedy u sporťáků kolem 1 milionu korun.
😄 😄 :yes:
>😒] >😒] Kdepak, David je bourák >😒] >😒] >😒]
moc pěkný fotečky.. focený na Brněnský přehradě.. >😁 >😁 😉 Ale ty auta mají na fotce jen 40% svýho charisma.. 😒
[odkaz]
Tohle je naprostý přelom v pohledu na stopaře. Otřesné video, řekl bych nový hit... Doporučuji zapnout zvuk a vyčkat na pointu na konci 😉
Pravda, to mě nenapadlo 😄 :yes:
Moje řeč! Měl by tam být ještě dvoulitr diesel a nebo 1,2 HTP do města... 8-s
Ach, zapoměl jsem, že s tebou se musí jen souhlasit...tak pardon 😐 . PS: dole píšu nový článek o stopařích...doporučuji shlédnout! 😉
ANO! tak jsem rád, že jsem slyšel tvůj názor. A te´d slyš můj: mě se zase detaily jako klika dveří líbí, takže nemůžeš svůj názor podávat jako objektivní svědectví o Z350. Co se týče Z4 a Caymana...to je asi trošičku vyšší liga, ne? Cayman je v této kategorii absolutní král...ale taky podle toho stojí. 😉
Od kdy je mnozstvi pohonnych jednotek dukazem kvality vozu? Naopak, neni prijemne vedet, ze vuz byl vyvinut a harmonizovan pro konkretni motor a ne jako kompromisni pro vse...? 😉
>😁
Kdyz by unikly snimky, mohlo by se lehce stat, ze soucasny model zustane ve skladech. Jestlize je novy model jiz hotov a bude predstaven az za rok, stary je evidentne potreba doprodat... 😉
Cely odpoledne prodriftoval s 911 a pak sednul k PC a nandal to tem metrosexualum, kterym se libi nove Audi TT...ta prachobycejna kara, se kterou se neda zazit opravdova radost z jizdy. Vecer neodolal a jeste aspon na chvili se vratil k driftovani...nahodil znovu svou Playstation a do tmy panelakoveho sidliste zari dlouho do noci jen jeho okno a ozyva se tlumene duneni silnych motoru...
Jsi lhář. Nic jiného :no:
>😁 😄
Mas v aute PP? Alessio ma pravdu...minimalne pokud musis mit na ctvrty prevodovy stupen vice seslapnuty plyn nez na treti, pokud by jsi vsak dosahl optima otacek z hlediska tociveho momentu na vyssi stupen situace se samozrejme obraci...
😉
:yes: 😉
vsem :yes: 😉
Chargere - 350Z NENÍ brutální. Brutální je třeba Ferrari, 911 Turbo nebo BMW M3 CSL... Ale 200 kW, navíc ukryto v ne moc přitažlivém hávu... Nad tím plesají jen ti bez vkusu... A zase - je to japonec - nabízí jen jeden motor 8-s BMW Z4 i Audi nabízejí více, mnohem více.. Postav Nissan a Audi vedle sebe... A o tom to je. Pro lidi co vědí co chtějí a hlavně, co mají styl...
>😁 :yes:
Já bych to viděl takhle. Nissan 350Z- výborné auto nabízí třičtvrtě zážitků v Caymanu za poloviční cenu. A opravdu je brutální. BMW Z4 Coupé- Radost s ním jezdit, pěkně driftuje, ale celkově nedosahuje nijak vyjímečných kvalit. Audi TT2- perfektní interiér, konečně i radost z jízdy, jako celek lepší než Z4 Coupé...
zkus s TT driftovat.....S Nissanem to jde!!!!!
:yes: :yes:
[odkaz]
no a co poviete na tuto kombinaciu, myslim, ze co s tyka jazdnych vlastnosti nema TT sancu...
A Z4 je pre TT lepsi konkurent ako 350Z alebo nebodaj Lexus IS 😉 ...
no kdybych nevedel, ze se vubec branit nepotrebujes (protoze Alessio (a pred nim uz buhvikolik jinejch) samozrejme nemluvi o tobe (nebo se plete)), tak bych si pomyslel neco jako "nejlepsi obrana je utok" >😁
GTI
Nic nemelu, mírni se. Rozhodně bych volil TT v QUATTRU... to bude zábava jak na Mateji 😉 To 350Z jede výborně, osobně jej považuji za velkou pecku východu... o stylu karoserie se tam širo daleko nikomu ani nezdá... přesto musím popravdě napsat, že některé designové prvky mě moc neberou. Třeba klika u dveří... Ale snad jsi mě pochopil... v té japanošedi je 350Z velkou ikonou. Samozřejmě, jen mrkneš na TT a jsi sylem doma... tohle je dokjonalost... tohle je Z4, Caymann... prostě je to jiné, ovšem osobité, dotažené... Jízda je jasná - TT v Q.
GTI
Děkuju... A tu dětinskost si osobně beru též jako poklonu 😉 :yes:
GTI
Nevím, koho máš na mysli, jestli ZZ nebo jardu, ale to bych nepovažoval za negativum... maj své názory, stojí si za nimi a tak to má být (i když ZZ o trvalých názorech moc hovořit nemůže viď) a myslím, že ty tu nejsi povolán, abys posuzoval, kdo má chybný, či bezchybný názor, nýbrž máš vysvětlovat nám názor svůj. To, jestli je chybný či ne, posoudíme my kolem, aniž bychom po tobě chtěli nějaké uznání tvého chybného názoru... Neprobudily tě jeskyňky? 😄 😉
GTI
To teda není pravda!!! V téhe diskuzi je jeden člověk, jehož názor platí vždy a všude (nebo si nevzpomínám, že by někdy v diskuzi uznal svůj chybný názor) 😉
GTI, zase meleš páté přes deváté a teče ti do bot. Ale to já nechci probírat. Zajímá mě jedna věc - myslíš si, že jízda po okreskách bude více zábavná v 350Z nebo v TT ?(čistě subjektivně,ovšem)
Ty rejpalove kteri zde pisi ze je nesportovni,line,neumi driftovat,ze je pro zensky a odsuzuji kazdeho komu se toto auto libi nechapu(vobycejni machyrci chtel bych videt jak je nakdo schopen driftovat na českejch okreskach >😁 )Toto auto ma pred sebou velkou budoucnost TT2 vskutku hodne vyzralo, nema cenu ho porovnavat s jinyma autama je to proste TT. Co clovek to odlisny nazor tak nevim proc tady dotycny osoby delaj ze sebe super znalce kdyz to auto jeste nikdo nevidel a neridil.................. 😉
Pořád se tu hádáte jak malé děti o lízátko..proboha každé auto je krásné svým způsobem a každé má něco do sebe...představte si že by všechny rohlíky chutnali stejně..někdo nabízí to a druhý tamto..a vo tom to je..možnost výběru..jsme lidi tíce chutí a tisíce názorů..někomu se líbí vw..někomu honda..někomu tt..někomu lexus..všechny jsou krásné a všechny nabízí zcela něco jiného..a vaše subjektivní názory jsou sice pěkné, ale kamenovat někoho za cizí názor..to je dětinské..včetně GTIho..
...fakt dík. Až budeš majitele Imprez zase jednou házet do jednoho pytle věz, že se mýlíš.
GTI
😄 A nezdá se ti, že právě já jsem ten, který tu "radost" kategorizuje. A "copové" ti, kteří znají jedinou správnou brutální radost... v IS 😄 P.S. Já jsem sem nepředhodil 350Z a nikdy bych to neudělal. Ale jestliže tu třeba Jarda uplně suverénně napíše, že radost z jízdy s předokolkou (rozuměj TT) nemůže být nikdy ono, a jakoby "zapomene" že TT jede i v Quattru... tak jsou dvě možnosti... nenapíšu nic, nebo napíšu příspěvek. Já napsal příspěvek... Koneckonců nahoře ZZ tvrdí, že 350Z je brutální auto >😁 to by ses podělal, co všechno se dá napsat >😒] jinak s tebou souhlasím, že ve Fabii jsou pocity o fous jiné než v 911 😉 :yes: 😄
nebo to předtím umně skrýval >😁
GTI, nejsou náhodou "stejná třída"? 😄
z5 k radosti z jizdy: GTI ty proste utikas - pomalu se presouvame k "radosti ze zivota, z pohybu na cerstvem vzduchu" ... to neni o zivotnim rozhledu, jak se tu snazis podsouvat (a tim me "domanipulovat" k souhlasu), to je proste o tom, ze radost z jizdy muze mit vic podob a HLAVNE VIC STUPNU ... jo - i s tou udejchanou mrchou 1.9SDi muzu mit behem jizdy radost, ktera s rizenim nejak souvisi; ale stejne tak muzu rict, ze se docela rad kouknu na fotku zensky, lepe kdyz je hezka, jeste lepe nazivo, jeste vic kdyz... atd. 😄 ale je snad jasny, ze kdyz se budem bavit o tom, jestil rad zensky, nemysli se tim "no rad se na ne koukam na fotkach"; tak uz se podivej pravde do oci a prestan utikat k nejaky obecny radosti z volantu, PROSIMTE 😃
GTI
Někam ti to ujíždí, viď... uvidíš, že změkneš... na to, abys tu něco dokázal, bys musel mít názory. Zatím jsi tu akorát předvedl jeden velkej proZZtituční veletoč - lepil sis na zdi francouzská auta... a to poměrně trvanlivým lepidlem. Přesto jsi ty plakáty strhal a nyní masturbuješ pod plakátem IS... jo, tak až dospěješ, napiš sem něco o autech... nebo o sobě... budeš-li mít tu odvahu se přežít...
GTI
Starejm ne, narozdíl od tebe - zkušenejm 😄 :no: ZZ, neztrapňuj se... ty proZZtitute auto.cz Měníš oblíbená auta jako noční košili... kdo ti tu má co věřit? Seš věrohodnej jak ožralej ponocnej. >😁 :no:
Dane, co to meleš? Interiéry má suprový! GS byl můj TOP interiér z Lipska, po S-klasse, BMW7 a Saabu aero...
Ty Járo, neřikej, že neunikly snímky 😉 Řek bych, že do 14 dnů je máme "na stole" 😉 :yes: Jinak škoda, že to nebude "stát" na hliníku, ale co, ocel je rigidní 😄
GTI
Napiš tu zas něco o IS, ať se zasmějeme, ZZ. >😁 Takovejch trapáčků je tu opravdu poskrovnu... Nakonec... jenom ty, ZZ, jenom ty, proZZtitut aut... co jeden měsíc teče v Citroenu (či v Renaultu, teď nevím) zaklíná se francouzskou produkcí a z neděle na pondělí otočí a je z něho zarytej Lexove, tedy zarytej TTTman 😄 Jo, takovejm se říká nýmandi, kam vítr, tam plášť...
GTI
Ale ten "sportovní zážitek" je právě třeba zdolání příkrého stoupání v SUV... pochop... to o tom adrenalinovém 😄 sportovním zážitku... tedy o té radosti z brutální jízdy... to přece není tak, že bys to zažil (bože) v 350Z a nezažil v TT. Já nahoře naznačuju, že není nic trapnějšího, než na auto.cz opěvovat vlastní auto - Jarda píše, že má 350Z... jo, jistě, tedy prožívá ty nejbrutálnější zážitky v autě 😄 na světě... Jako by kolem něho něletěli jiní v 911... je to směšné, Yaroukhu, co někteří copaři dokáží napsat. Nebo ZZ... ještě nedávno, když ses otřel o Citroena, tak tě vyzval na souboj... to už asi 14 dní neplatí... dnes řve (a ani se nestydí) na auto cz - Lex rulezz... přitom jsem mu našel z loňského roku jeho příspěvek o Lexu... tedy ehm, jiného zabarvení než oslavného. Tomuhle se tedy jen směju... to je znak nezralosti, nezkušenosti s auty obecně. Také takové přispěvatele nepovažuji za přínos k diskuzi. Ale k "radosti" Yaroukhu, myšlénka myšlenek - jestli nezažiješ radost z jízdy ve Fabii, přidej se k copařům... tam je tvé místo. Doufám však, že "Fordomilové" maj větší životní rozhled. Rozumíš, ZZ fandí jednomu autu - IS... a dovolí si tu psát o radosti z jízdy. U auta, které propadlo v testech s BMW3, 159, tedy se svou (papírovou) konkurencí a víš z čeho - právě ze sterilní jízdy 😄
"Audi no... víc netřeba dodávat" 😉
no právě a nevim jak ty ale u kupé se pořádnym motorem bych čekal tvrdej podvozek 😄
Komfotně přitvrzovat :yes:
Posledním slovem jsi vystihl celé chování toho Gumově Trapného Impotenta. 😄
Co tu zase lžeš??? Kdo srovnává VW a Lexus??? Běž spát. Dnes jsi zase hodně mimo, dědo. :no:
Nektery auta ty radosti z jizdy davaj vic, nektery min (nektery zensky umej varit atd.) ... Audi TT ji nejspis bude davat mene (bylo tu zmineno par legitimnich duvodu), takze kdyz nekdo rekne, ze u Audi TT na tuhle radost z jizdy rezignovali (neslo jim o ni), prijde mi to jako legitimni nazor ... Ale ty uz zase vysvetlujes, kdo co jak pochopil, jak to mel pochopit, vymyslis nove vyznamy pro "radost z jizdy", misto toho, abys ty pomerne vecne argumenty prijal a spokojil se s tim, ze Audi TT je spis o stylu a/nebo image. (Minule XKcko na tom bylo podobne.) Ad "Každé kvalitní auto ti poskytne radost z jízdy" - achjo - vetsina lidi snad chape, ze "radost z jizdy" je zpravidla o nejakem sportovnim prozitku, takze tohle relativizovani/klickovani je IMO docela nedustojny.
Jde udělat podvozek, který je dobrým kompromisem mezi sportovnem a pohodlím. Pak jde udělat spousta podvozků, který stojí za starou belu... A naopak si myslím, že je trend podvozky přitvrzovat.
:yes: To ale starejm nevysvětlíš... 😉 Furt si bude mlýt tu svou obehranou písničku :no:
>😁 >😁 >😁
GTI
Samozřejmě. To jen starej si přisednul pytlíka a tak je tu už tři dny zase nesnesitelnej 😉
GTI
To si piš 😉 :yes:
GTI
Pochopil jsi to "po Yaroukhovsku" 😄 😉 ... samozřejmě, oba víme, jak jsem to myslel. Tu radost ti poskytne i Subaru Outback... ačkoliv to není "driftovací" model. Každé kvalitní auto ti poskytne radost z jízdy... a já akcentuji to - umění, tu radost najít, prožít. Copouni redukují radost jen do driftování s 350Z, případně ve žluté Čivavě... ale tak to samozřejmě v reálu není. Radost je řídit BMW X5, MINI, VVW brouka z roku 1966... prostě... tu radost... musí člověk umět uchopit... P.S. Opravdu si myslíš, jako copouni, že v TT bys nezažil radost z jízdy 😄
>😒] :yes: Ale inak ma GTI recht :yes:
Interier neskutocny, take vie len audi, moc sa mi paci :yes: Z niektorych zaberov sa mi zda akoby mal spolocne predne svetla s focusom, uhladeny exterier hodnotim tiez na jednicku. Z clanku vyplyva ze je s automatom a sestvalcom skoro taky tichy a utlmeny ako lexus, este chvilu a dozenu ich. TT zatial hodnotim ako cerstvo oholeneho, navonaneho manekyna obleceneho do boxerskych trenirok(alebo kimona?). Sportovca ale sportovcom robi srdce. Ak z takeho auta vystupi elegantna zena, je vsetko ako ma byt. Ak muz, ktory si snazi pestovat image metrosexuala co je in, opet je vsetko v najlepsom poriadku. Ale ak z neho vystupi chlap ktory si o sebe mysli ze je bombarder a predator... tak nie je. 😉
"RADOST Z JÍZDY HLEDEJ V SOBĚ, NIKOLIV V AUTĚ"; to je jak rezignovat na zenskou krasu s tim, ze si ho prece vzdycky muzu vyhonit
GTI
GTI
Jo, dokonale. Sice se tu tradičně pokusili o rychlokurs jízdy na hraně života na déjedna... ale tyhle písně, těm se směje už i bába co jim prodává lístky na metro. Takovej ZZ... absolutně propadl kouzlu (?) IS..jo, považuje jeden benzínovej motor za důstojnou nabídku v premiovém segmentu, navíc jako trumf IS tu někde klade, že snad je to nějaké tiché auto. Hmmm zajímavá touha... mít tiché auto. Já už v pár autech jel... a vždycky se mi líbilo, když jsem slyšel motor... no, možná jsem výjimka... Rider... driftuje s 911 při 90 v kopcích nad L.A. nebo nad Dolní Horní, teď nevím 😉 Asi nemusí ráno dojet do práce... jo prodriftovat životem... to se tak někdo má... Jarda pasuje 350Z nějam nad 911 Turbo... a společně se ZZ nám představujou brutalitu brutalit - Nissan 350Z... bože, mít cop... to je opravdu náročnej koníček. 350Z má tuším 280 koní, je to auto za 1,2 mega... co od toho čekáš? Nebo, že by to u Ferrari zejtra zbalili? Jasně, brutální 350Z... Tak...Arrive Ferro... Jo, jak píše Lowkick, to jsou ti milionáři se vkusem... Takže, já jsem moc rád, že nezapadl můj horní slogan - TT, DOKONALÁ PÓZA. Jistě. je to auto pro inteligentní a bohaté lidi. Pro lidi, co si nehrajou na Loeba po šichtě, pro lidi co TT koupí své ženě... vždyť přece k její kráse se krása TT dokonale hodí... P.S. Musím teď ještě napadnout jedno šílené klišé - RADOST Z JÍZDY. Všimněte si, že vždycky maj copaři radost z jízdy v jinejch autech, než o kterých tu píšeme... Samozřejmě je to pitomost. Protože. Jistě to znáš sám - Jak sedneš do auta, nehledáš nějakou radost z jízdy... ale přízpůsobuješ se možnostem auta... po pár kilometrech je vztah auto - šofér navazaný... a ty objevuješ radost z jízdy, kterou ti nabízí zrovna to auto, které řídíš. Copaři, narozdíl od nás normálních ovšem střídaj tak dvě, tři auta denně. Rozumíš... proto to náročné hodnocení, proto to hledání radosti... Musím se smát... opravdu, jak jednoduše lze přání zaměnit za realitu... Copak si počnou ta všechna MPVíčka , SUVíčka, ... vždyť v nich se tak těžko driftuje... a radost? tu tam asi hledat netřeba... Tak snad na závěr... věnuji těm profesionálním jezdcům života s copem mezi ušima jednu realistickou myšlénku (aby se v těch svých pohádkách neutopili) - RADOST Z JÍZDY HLEDEJ V SOBĚ, NIKOLIV V AUTĚ. A, vracím to k TT... TT ti nadělí neskonale mnoho radosti na silnici i v garáži. Pokud oceňuješ klasu designu, dokonalost zpracování vnitřku a perfektní svezení... a zároveň vyžaduješ úroveň prodeje a servisu, vlez do jedné z premiových značek Evropy, vlez do AUDI TT. :yes:
:yes: 😉
:yes: samozrejem >😁
GTI
GTI
Srovnáváš VW s Lexem... to je milé. ale srovnej třeba s BMW... vůči němu se tu IS úsměvně vymezuje. Tam už ti spadne čelist. Jo, ZZ - jedninej na světě, kterýmu stačí infantilní nabídka - jeden motor... v autě za 900 tyček... asi sis IS poletl s Rollsem >😁 Seš v poslední době vůbec nějakej nejistej a zmatenej >😒] :no:
Tak tedy pánové - to je klasa :yes: Ve zpětném zrcátku uvidíte ten ostrý výraz přídě, ale jak vás bude předjíždět, krásně se vám vykreslí jeho kulaťoučký profil a posléze DOKONALÁ záď. :yes: Interiér - tak tedy - to je fakt něco. Středový panel jako z učebnice o designu napsanou mistrem Králem... :yes: Tři výdechy ventilace, na ně dokonale navazující panel a další panel, tentokrát dokonalý ovál... Super. Čeho si cením nejvíce, je opravdová, mechanická ruční brzda, která se jinak často vytrácí... :yes: Dokonalý vůz. Prostě v jednoduchosti je síla. A tohle Audi umí.. Motor - netřeba komentovat, špice, v podstatě stejně jako celé auto.. Prostě :yes:
Priznam se ze vubec nevim proc tady resite Lexus. Vzdyt je to totalni nuda. jizdni vlastnosti prumer, interier min o tridu niz nez jakekoliv audi a vetsina bmw. premyslel jsem o GS ale 20 minut za volantem me rychle vylecilo
GTI
Voní hezky...
GTI
Mimochodem... lehce odbočím... doufám, víš, kdo asprtuje na nudu jízdy ve střední premiové jízdě? IS. Ale to určitě z testů víš. Jo, prej je v tom autě ticho... u auta lehce k nepochopení... co. 8-s 😄 U hodinek, tam bych to chápal...
GTI
Není... nikdy není design na druhém místě. 350Z je povedený sporťák od Nissanu... Nemá tak dotaženou kastli, ale patří k povedeným. Já také nesrovnávám TT s 350Z... kolega nahoře to sem tlačí... Každé z těchto aut je určené pro jinou klientelu. Vím přesně pro kterou je TT. Nejsem si jist, že ty víš, pro kterou klientelu je 350Z...
GTI
Pokud to srovnáváš s francouzskejma koníkama, pak ti věřím, že ti protočil panenky >😁
Amen... :yes: :yes: :yes: 😄
GTI
😄
je to tak, z 350Z ta dravost doslova cisi, z TT je spis cejtit kopretinka a nakupni taska, ale to neni zakonite nic spatnyho, jen bych nespojoval tyhle 2 auta, pro TT je podle me konkurence novy SLK se slabsim motorem, ale 350Z je vic do sportovna, kupuji si ho lidi, co vedi, jaky vlastnosti od nej cekat, TT je spis na bezny jezdeni, takova "cetka"
[odkaz]
nemyslim velikost ci umytost apod., TT je v mejch ocich auto "pro kocku", 350Z pro chlupy; taky bych bral spis 350Z, i kdyz me TT2 prekvapila tim, jak vzhledove vyspela (fakt jsem necekal, ze se mi uz na fotkach bude opravdu libit)
znalost je dobta ale ICQ dela svoje.... 😒
Ja se uz moc tesim az bude mit AUDI v českejch autosalonech předvadeci modeli TT at se kazdej presvedci sam. 😉 Pak to bude diskuze o konkretnich zazitcich..... :yes:
Velkej "prusvich" je hlavne tva (ne)znalost materstiny. >😁
Tak vidis. A tady je to nejspis neco podobnyho. Radoby jistota vitezi nad radosti z jizdy 😒
Zlata slova.... 😉
No jo A2 byl velkej prusvich ale ucenej z nebe nespadl a taky vzdycky to nevide .Hlavni problem kterej vidim u A2 je podle me cene verzus uzitna hodnota + vzhled ktera neodpovidala např. Mercedesu A........
At ziji prumerne ridicsky zdatni milionari, kteri zpusobuji to, ze se vyrabi a prodava spousta krasnych luxusnich aut.Kazdy nechce byt zavodnikem a uz vubec ne na silnici 😉 Tech par jedincu, kteri si mysli, ze maji (ridicsky) nejmin na monopost F1, ti at si koupi co chteji...tipuju to na ojetou Imprezu a k tomu zanovni cisternu. 😄 SUV si zrejme take nekupuji jen ucastnici Camel Trophy, ale spousta prumerne zdatnych ridicu, kterym se libi...nebo jej dokonce potrebuji. 😄 Jinak, tohle TT je krasne. Zmenil jsem trochu nazor. :😉 Porsche to rozhodne neni, ale pro zacinajici milionare ci jejich manzelky skvele auto. :yes: :yes:
předsedo, měl jsem tu čest na jednom srazu být povozen...musím ti dát za pravdu
Ted jsi to trefil. Komercni zalezitost. Takze zadnej sportak, ale jistota jejiz vlastnosti diktuje kalkulacka ??? .....a ze si Audi nemuze dovolit prodejni neuspech ??? A co takhle A2 ? Pokus o vstup na neznamou pudu, ktery ovsem totalne zkolaboval .... mimochodem ktera automobilka vyrabi auta aniz by pocitala se ziskem ???
Ani tak nejde o Audi..jako o skoro všechny automobilky..dneska holt musí bejt všechno komfortní bo si to trh žádá :no:
Souhlas :yes:
Naprosto presne :yes:
Souhlasim predsedo >😒]
Tvrdsi tvar ??? Tady se na rozdil od BMW neshodnem. Jsem si ale jistej, ze tady neprostrelis. Nevim sice jak jede novy TT, ale vim jak jede 350Z. Mam ji totiz doma. A nikdo me nepresvedci, ze sebelepsi predokolka bude zabavnejsi nez zadokolka. Takze srovnavat TT s 350Z, je skoro jako srovnavat hrusky s jabkama. Sice jsem o ovoce, ale rozdil poznas pri prvnim kousnuti. btw. u 350Z nejde o design. Ten je az na druhem miste >😁
Jo...nebo příjdeš k lexusům a řekneš: "jedno černé benzínové IS" a je to vyřešeno 😄
Ja se ale bojim, ze v tehle tride aut jde pro vetsinu lidi prave o design a i to 200k TT pro ne bude sportovni az az. Z si koupi pro zadni nahon par fandu, zbytek koupi bud Z nebo spis hezci TT, protoze se jim libi, nebo aby se ukazali. Ac bych sam volil asi spis Z, tak verim, ze to takhle je, ze to sportovni vyziti nebude na prvnim miste, bohuzel.
Vadí to tabulkovým onanistům, kteří jsou zvyklí škatulkovat... Si to představ: jdeš to šourůmu koncernu VW, když k tobě jde dealer, tak uskočíš za auto, připlazíš se ke stojanu, vysomruješ pár naxeroxovanejch ceníků a rychle zmizíš. Doma si pak představuješ, co by sis tam tak dal, co je dobrý a co k ničemu. Jak vzrušující... 😉
Brutalitu nečekej od 350Z??? >😁 >😁 >😁 >😁 Ty jsi těžce mimo.. :no:
Audi no... víc netřeba dodávat 😄
někomu to prostě nevadí...a když to nevadilo aristokratům... 😄
to je teda objev ze nema nahon na *to si myslis ze ses dobrej vid .....ja to beru v globalu
haha z4 to pitvorina jo..... >😒]
Tak to je příspěvek roku. >😁 :no: Audi nemůže vyrobit sporťák se zadním náhonem, protože nikdy takové auta nedělala a protože je prostě neumí. Podívej se na BMW Z4 a pochopíš, co je filosofie dokonalosti. 8-s :yes:
od toho jsou jiny auto jako ARIEL, TVR,........TT je komercni zalezitost a podle toho to tak beru automobilka jako AUDI si nemuze dovolit prodejni neuspech tim ze vyrobi 100% sportovni vuz kterej se nebude prodavat. Zakon trhu je neuprosny.... 😉 /100%sportak ocekavam od R8.........
to je PRESNE to co jsem chtel rict! :yes: :yes: :yes:
// a je to taky duvod proc mam rizeni rad. ne nejakej dlouhej tahlej kde si muzu zmerit kdo ma vetsi pero a vic koni, ale dobre projeta zatacka a paradni komunikace mezi ridicem, autem a silnici. ani mi nezalezi na tom kdo tam projede rychlejs. jasne ze treba se starym Dodge Charger to nebude zadna zavratna rychlost, ale ten POCIT! 😄
Dokonalost? Snad kdyby mělo toto coupé pohon zadních kol a manuální převodovku. 😉 >😒] :yes:
Aha 😄 Ked uz, tak lepsi komisar Cattani nez inspektor Kojak 😉
nepochopil. no, co sem cekal.. a 350Z bude asi "dokonalej konik" na ten japonskej zivot, achjo. // o brutalni svezeni nejde, o sportovni snad ano. a co tvrdim je ze sportovni svezeni bude s 350Z lepsi. nejde o "tvrdsi tvar" (zase mam pocit ze je to debata o psech a ne autech), ale o to jake je s tim autem svezeni a zabava, a pokud se v recenzi na sportovni kupe doctu ze je to klidne a nevzrusive tak me to opravdu nelaka.. nebud porad tak zaseklej jen na vzhledu, kdyz se i u sportovniho auta nebavis o nicem jinem tak je to vazne nuda. ano, uznavam ze je TT hezke (libi se mi i predchozi generace). pointa je v tom ze napriklad 350Z je navic opravdu _sportovni_ kupe, ne jen hezky dvoudver s pohodlnym svezenim. a pekny je taky! 😄
>😁 :yes:
čím nižší otáčky tím menší spotřeba? odkdy? Spotřeba přeci není lineární funkcí otáček, ani náhodou! Na trojku plyn jen lehtáš - paliva se vstřikuje méně, na čtyřku musíš sešlápnout víc - paliva jde víc.
To není pocit možností. To je radost z jízdy. Máš 911 a můžeš v 90driftnouf zatáčku a nepřekročit povolenou rychlost. Můžeš na světlech vystřelit jako blesk. Můžeš na volantu cítit každý milimetr zatáčky. Pochopils? O tom jsou sportovní auta. Vnímáš rychlost, cítíš to. Ne 250někde v německu na dálnici, ale třeba v zatáčce, kde mimo obec jezdí lidé 30do vracečky, tam si dovolím naletět v 80 a jedu dál. A teď si přečti větu z testu "Občasné pokusy o dynamičtější jízdu skončí sice úspěchem, ale jen faktickým – auto sice zrychluje velmi slušně, na posádku je ale přenesen daleko klidnější a tišší dojem. Ani na horských silničkách se nám nedaří převést fakticky skvělou hbitost a velmi jisté jízdní vlastnosti podvozku s pohonem quattro do adrenalinových hodnot: jedeme sice na poměry zatáček pekelně rychle, ale tak nějak samozřejmě a nevzrušivě." A to se píše o špičkové verzi. GTI, to je ten rozdíl mezi 911 a TT. Ne maximální rychlost, ne pocit možností, ale pocit z radosti z jízdy. Pocit dotýkání se limitů a pocit maximální svobody. To očekávám od sportovního coupé.
Nevim proc zde na sebe kazdej utoci😒 Ohledne TT2: toto auto je naprosto prekrasne nemyslim si ze je konkurentem pro 350Z ale uznavam ze si jsou podobni....Jak jsem uvidel 2 generaci hned jsem se zamiloval , nebudu tady psat ze si ho koupim proste na nej nemam snad za cas az bude nejaky pekny ojety kousek na prodej....To auto je naprosto skveli tak pro 2 lidi, spojuje v sobe jak luxus vyssich trid tak vykonost sportaku a skvelou spotrebu..... vubec mi nevadi ze nejede 300 proc taky stejne se v takovy rychlosti jet prosne neda....... 😉
No jako, že věk postupuje, ale není nutno to brát tragicky. :yes:
Čím nižší otáčky, tím nižší spotřeba. Samozřejmě má to svoje hranice. Ale 200koňový motor v tak malým autu s tím nebude mít problém. Osobní zkušenost s Mini Cooperem - 50 na 5 bez jakýchkoliv problémů i do mírného kopce (má podstatně slabší motor, a jel jsem za 5) 😉
To je právě ta faleš... věř, že ani ty ani já nedokážeme vykřesat z TT maximum... kde taky? Ty snad vlastníš okruh? Svezení bude parádní v TT, v 350Z... ale kde?... a na hraně? Nebuď bláhovej... roky jsem nepotkal nikoho, kdo to kalil. A když tak v sedmičkovém bavoráku... na dálnici. Kritika těchto aut, to jsou všechno zaklínačky chudejch, kteří ví přesně co by si nekoupili... a nikdy si nic nekoupí... Nebo ty sedomníváš, že ta kvanta 911 se do USA dováží proto, aby někde s nima lítali třístovkou? 😄 Pocit možnosti... proto se ta auta kupují.
TT je přece ideální kára pro manželku. Stylovej vozejk. někdo manželce koupí Picanta... někdo TT. Chápu toho, co koupí TT.
Sice poslednej vete uplne nerozumiem, ale hlavne ze sme zdravi, nie? 😉
Souhlas, ty bys koupil 350Z... já... ani jedno >😁 TT je dokonalej koník na evrospkej život. A jestli to cejtíš jinak... tak si ho nekupuj. Pochop... tím čistším designem se argumentovat právě dá... neboť v této třídě nejde o žádné brutální svezení... oba dva jsou hladcí sporťáci... Ta tvrdší tvář 350Z tě nesmí klamat.
NO a takovýhle lidech píšu. Cena je nezajímá a o autu nic neví. Teda kromě toho, že má 4kola a volant. Ale koupí si ho, protože je to audi a je hezké. Proč ne. Vždyť pro ně bylo stvořeno, nemyslíš? Jen pochop, že jsou i takoví, kteří mají i jinou volbu a dokáží se radovat a užívat si řízení. PS. někdy obdivuji i ty, kteří mají 50kw v záběru, protože je mi líto těch, kteří jezdí s 200koňmi pod kapotou a v záběru mají 69koní.
?? neduvodne hrotim? jsou to proste primi konkurenti, to je cele. proto se daji primo porovnavat, a pro sportovni vyziti (ktere vidim u tridy sportovnich kupe jako naprosto zasadni) je podle me proste lepsi 350Z. Muzeme se bavit proc, v cem, a jak, ale ne na urovni "jsou to dobri kamosi" a kdo ma "cistsi" design. Tim se argumentovat neda, to je tak na debatu chovatelu pudlu // v tomhle naprosto souhlasim s Riderem. vybirali bychom sice jina auta, ale pointa sedi 😄
Něco už mám za sebou, něco ještě před sebou, teda alespoň doufám. O ST si mysli co chceš, mě moc nebere. Už jsem to psal, že můj favorit je OPC nebo GTC. Ale spíš GTC. ALe uvědom si, že ani TT ani OPC není první auto do rodiny. Teda alespoň ne pro mne. Tak když už válím zadek v luxusním sedanu, pak mi laskavě vysvětli, proč bych si měl koupit luxusní TT, které se chová nachlup podobně? Od toho jsou sportovní vozy, radost z jízdy. A k té radosti patří kompromisy. Ale to by si snad mohl už vědět, když si říkáš GTi.
To si zase pleteš s Karolinou Kurkovou >😁
Takovejch lidí je hodně. Nezatracoval bych je smajlíkem... Nemotej se kolem ceny. To je stále dokola. Pochop. Dnes se tu někdo podíval na tyhle snímky, přečetl text článku... a nemá co řešit. Ta kára se mu LÍBÍ. A zejtra si ji koupí. To jen ti, co maj chcíplejch 68 koní v plném záběru, stále dokola porovnávají ceny a bezpečně ví, že AUDI by si nikdy nekoupili... To my o nich ovšem víme také 😄
Nahoře píši - TT - dokonalá póza. Nenapsal jsem to samoúčelně... Jinak jsem dnes dopoledne shlédl FOCUS ST v té neskutečně trapné barvě... tak do toho bych tedy nesedl. Jinak mě překvapilo, že barva sedadel, kde je ta oranžová propletená se šedou, je poměrně vkusná. Ovšem to auto působí jak parodie samo na sebe. Zoufalství Fordu v koncentrované podobě. Ridere, já nevím kolik ti je let... ale já, jak slyším slovo - nekompromisní... 😄 upaluju pryč 😄 Ale je to věkem... to přiznám.
Už se na tom pracuje. Ale golfík R32, stejný motor a řevodovka, má haldex!!
Myslím, že teď nedůvodně hrotíš a vymezuješ TT proti 350Z... přitom zrovna tihle dva jsou dost dobří kámoši. Oba uhlazení, jak do tanečních, brutalitu nečekej tam ani tady... já tě teď moc nechápu. Je TT - evropskej stylovej koník, a je 350Z - kráska od Nissanu. Čistší design má AUDI. To je vše.
Tou další chybou je to, že pokud zalovíš v koncernové nabídce, najdeš GOLFY GTi a R32 se stejnou technikou ale s podstatně rozumnější cenou. Jak už jsem psal, auto pro ty, kteří chtějí mít sportovní audi, které až tak sportovní není. >😒] :yes:
asi to bude quattro a nie haldex,ci sa mylim ? ;-\
Myslím "Loeb" jako "závodník obecně".
Ty jedeš 😉 Líbí se mi tvá poslední věta... ano, člověk má umět být spokojený... Také umím být spokojený. Občas proto i něco udělám. Píši rychle... mnohdy jen tak tak stačím myslet.... 😄 nahrál jsem teď kolegům na smeč... tak pro mne není problém napsat dlouhý příspěvek. Čím jezdím tu nikoho nezajímá... (jezdím v tom, co mě dokonale doplňuje), zde přece hrají roli myšlénky... či spíše v mnohých případech... pokusy o ně 😉 P.S. A cop? zešedne... tím se ale netrap 😉 má to i své kouzlo... nechtěného. :yes:
v cem se ta klientela lisi? ze kupci 350Z chteji opravdu sportovni karu (jak prekvapive kdyz je rec o sportovnim kupe), narozdil od kupcu TT kterym jde predevsim o styl? nebo v cem? me by to opravdu zajimalo. kdyz ani 350Z se ti nezda jako primy konkurent, tak co tedy?
No Loeb zrovna nejsem, ale TT mě vůbec neoslovuje. Pokud budu chtít luxusní limuzínu, je tady audi A6, A8. Pokud chci mít auto jak říkáš do města, koupím si Grandepunto na popojíždění. Pokud chci skvělou střední ntřídu, koupím si oktávii nebo třeba A4. Ale pokud chci mít rychlé sportovní auto, pro radost NEKOUPÍM si TT. Pro mě to je totálně mimo. Sportovní auto musí nejen tak vypadat, ale tak jezdit. Ostrý motor, manuální převodovka, komunikativní řízení skvělé reakce. A dnes je z čeho vybírat. Nekompromisní OPC, můj favorit. Pokud se na něj necítíš, astra GTC, vw GTi, focus St, ale ne audi TT.
no vidíš. Použiji staré anglické..."můžete mít jakýkoliv motor, pokud si budete přát 2,5 nebo 2,2d" 😄
myslíš, že majitel čtyřkolky = Loeb ? Proč?
nadupané S? >😁 jsi vtipálek, kolego 😉
tomu se neříká psotník, ale mokrý sen... >😁 >😁 >😁
a převrácené fyzikální zákony? 😄
kušuj! mluvím o tom, že když dusíš benzín na čtyřku do kopce, že rozhodně nebude žrát mín!
Jestli myslíš v jižním tichomoří... tak to je mi v podstatě jedno. Mě zajímá trh okolo Řípu. A zde se prodává IS 250 (2,5 benzín s 208 koňmi) a IS 220d (2,2 nafta se 175 koňmi). To je vše...
Ako som napisal, mentalne cvicenie 😉 Rovnako by bol predsa na rane X-type. Aj ked ten ma myslim 3 motorizacie... Ale vzhladom na tu burku, co vzdy sposobis stiplavou poznamkou k Lexu ta chapem. Vychadzajme z premisy, ze nemas mentalnu poruchu - nejaku flame obsesiu 😄 : si inteligetny, mas dostatok volneho casu a potrebujes sa stale argumentacne cvicit - ma to vyhody - na nete je to zadara a zaroven si po nich tvoji podriadeni nesadaju do teplej vane so ziletkou v ruke 😉 Povodne som si myslel, ze si nejaky sociolog, ale to som uz davno uznal, ze je blbost. Skor to vidim na legislativu 😄 IMHO si za vodou, biznis bezi a krizovky nie su to prave 😉 Len ma metu tie 24/7 prispevky ;-\ No strings attached? A k vyberu - vidim to na nejake nadupane E. Alebo S? Je to sice v tejto prijemnej anonymite osobne, ale - som daleko? 😉
A co sa mna tyka, cop mi este nesedivie, ale inak som so spokojny 😄
ToTo auto ma dve chyby : 1. predne koleso by mohlo byt o nejake centiky viac vpredu a 2. neni moje !! 😉 inac nemam slov, dokonale krivky, technika, jazda, audi zasa ukazalo ze to vie !! :yes: :yes:
ahoj GTI, uz presnat trepat, IS sa predava ako IS 200, IS 250, IS 300, IS 350, IS 220d, takze par motorov je tam, otvor oci
Jo, to máš pravdu... to jsem si neuvědomil :yes:
2 deti, nevim, nevim. Detska autosedacka je hrozny zrout mista vzadu.
... nebo dvě malé děti... 350Z je povedená kára pro jinou klientelu.
Taky dobrej slogan 😉 :yes: Nezapomeň, že na světě nejsou jen samí Loebové... já, jak jezdím, mívám dokonce pocity, že "Loebů" ubývá... nějak vyměkli. Takže klid. Silnice jsou napráskané, na ostré vracečky nemáš cas... a většinou poskakuješ v koloně. Ovšem, klid, neměj obavu, že z našima schopnostma bychom si v tom parádně nezajezdili. Nevěř těm "Loebům"... věřit můžeš tak jednomu z tisíce. Ostatní neumí dát pořádně ani blik, natožpak podřazovat... Tak... TT :yes:
TT by se melo spis porovnavat s 350Z (i kdyz pravda v pripade TT lze argumentovat zadni sedackou pro leziciho jezevcika).
No to se opravdu povedlo. V rádoby sportovním voze se jezdí jako v limuzíně. Jen s tím rozdílem, že je tady nějak méně prostoru ve všech směrech. Skvělé auto pro Paroubka, až jeho služebnímu řidiči vemou papíry s 12body za alkohol a rychlost. Tomuže říkate sportovní coupé? Vypadá hezky, ale kombinace striktně lineárního šestiválce bez výkonnostní špičky spolu s automatickou převodovkou a težkým pohonem čtyř kol, tipuji na haldex, tak s tím si moc zatáček neužiješ. Na limitu hrozí nedotáčivost, když se haldex probere tak nekontrolovatelná přetáčivost a když zapneš ESP tak se nic neděje. Tak to je pěkná nuda. Prostě slovo sport a komfort nikdy nepůjdou ůplně dohromady. Ještě že tady je i solidní předokolka. Ale za tu cenu můžeš mít Golfa GTI a ještě nejméně na 10let benzín zadarmo. Pro mne fakt sklamání. Ještě že tady existují i vozy jako Alfa Romeo GT 3,2. Ty narozdíl od TT ne jen vypadají jako sportovní Gran turismo, ale taky tak jezdí. Jo audi už z toho luxusu nějak zblblo. Ale pro průměrně řidičsky nadaného milionáře, který všechny své sportovní zážitky omezuje na 200kilometrovou rychlost podálnici to je asi ideál. Bravo audi. :no: GTI forever :yes: 😉
Společného nemá (naštěstí) s AUDI nic 😄 Jak taháš? Tys mě nečetl... asociace... píši o tom, že redakce zkusila dva motory... tak mě vytanulo jediné auto na světě (doufám se nemýlím), které si ti dovolí automobilka nabídnout s jedním benzínovým motorem. Tohle, RnaliMe, si nedovolila ani Škoda v rudém temnu - tehdy byla Š100 a Š 110. o R Coupe snad raději se nebudu zmiňovat, aby ti nezešedivěl cop... 😉 :yes:
Co ma IS spolocne s TT? Preco ho preboha stale tahas do akejkolvek diskusie? :no: Len kvoli tvojmu mentalnemu cviceniu?
:yes: >😒] >😒]
Dostal jsem z ní psotník >😒] >😒]
Přiznej se!že tobě se o Stelle zdá přinejmenšim 4x do tejdne >😒] :yes:
Musíš mít lehkou nohu, Alessio 😉
Justy nevím... ale Stella rozhodně >😁 :yes:
Tohle nejsou žádné lexální kloktačky, tohle není vylouhovanej zelenej čaj. Kára jak má bejt. Dokonalej řízek. Přitvrdil a zmužněl. Přesně jako ty. Má i stejnou barvu s tvejma jeansama. Tak až se tě ve škole budou ptát, jak má vypadat vnitřek auta... podívej se na profesora a řekni jen - TT. Dostaneš jedničku. P.S. Testér je taky pěknej řízek 😉 194... to cením. Teda počítám, že jde o cenťáky 😉 Jinak je velmi poučné čist o jízdě ve dvou motorizacích. Četl jsem moc pozorně. Paráda. Výběr motorů... tak mě napadá... V LEXUS IS tohle zažít nemůžeš. Tam ti nandaj do nůše jeden benzín... no, někdo holt rád vybírá, někdo neumí ani tohle. Takže, jak na toho modráska koukám... opět se potvruje známá pravda, že není od věci, bejt ve vatě. A slogan? - AUDI TT, dokonalá póza :yes: :yes: BRAVO redakce, BRAVO AUDI :yes:
skoro to vypadá, že myslíš, že Subaru Justy jezdí lépe.. >😁 >😒] >😁 😉 Mně se líbí..
Ano ano...potěšení z jízdy mizí u všech aut..jen škoda,že zrovna u Audi...nevim,jak moc..ale podle článku bych řek,že už ty auta opravdu nejsou co bývala.. ;-\
Tenhle upgrade se mi libi, predchozi se mi zdala prilis ocucana. Ten Grossglockner jsem dostal chut dat take, asi pristi tyden vyrazim😄
Nechápu jednu věc...jeli jste někdy do kopce na čtvrtý stupeň (řekněme 2 tis. otáček)tam, kde se dá jet na vytočený druhý stupeň (takže asi tak 70 km/h) a spotřeba u benzínu klesla? Kde?