Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mazda RX-8 je o 150 tisíc korun levnější

26 komentářů

Tak na tohle, na tohle se teda nikdo v současné době nechytá... Mazda nabízela dosud podle mne nejlepší poměr cena/užitná hodnota/technická vyspělost/spolehlivost a kvalita. Ovšem tímto zabíjí zbytek konkurence. Kdo má oči, umí číst a sem tam si přečte něco o autech ví, že s mazdou nemůže sáhnout vedle. Zbytek nechť loví apoštoly, guru a já nevím co dalšího... ZOOM, ZOOM - to si pamatujte! :yes:
:yes:
Mazda rozhodně není "můj šálek čaje", ale musím uznat, že RX-8 za tyhle peníze je opravdu zajímavá nabídka...
link na clanek a foto v TopGearu, kterak pri testovani RAV4 novinari ke spionazi NewFreelanderu prisli...///[odkaz]
:yes: ...uz su aj trochu "cistejsie" maskovane auta: [odkaz] ///// [odkaz]
To vubec nevypada zle! :yes:
:yes: 😉
Není to zebra? >😁
To bude tema nachovejma ocickama >😒] >😒] >😒]
Pomněnka domněnka 😉 >😁
[odkaz] (????)
Je to nejaky divny nebo se mi to jen zda? ;-\
Tak toto som necakal. len jedno slovo...DOKONALE.
ta predna cast...to by bolo dost dobre na novu M6..aj ked sikme svetla musia ostat 😁. A zadok...fuuha...ak toto ma byt nove mondeo...som zvedavy co spravia v Mazde so 6-kou...
..no, ved preto tie otazniky v zatvorke...ta zadna cast nie je sice skareda...ale musela by byt na inom aute... Inak, toto je len mozna podoba...takze definitiva bude (asi) vyzerat inak.
Ufff. Doufám, že ne 😒
Když jsem četl nadpis, tak jsem si pod fousy říkal "no,je to pěkný autí pro zábavu, kdyby bylo pod milión, tak by to byl mazec" a pak se podívám....820 tisíc? Tak to je fakt....nemám slov! :yes:
bbb
Mazda bude mat v CR aj SR noveho importera, priamo vlastneneho jap. Mazdou. Sucasny importer sa zbavuje zasob...
Dalo se to ocekavat jelikoz cena Mazdy RX8 byla vysoka, samozrejme ne vuci konkurenci ale v porovnani s cenama v jinych zemich. Napr. v nemecku a svycarsku se za tyto penize dala sehnat temer od zacatku prodeje.
RX8 je samozrejme velmi slusny vozik :yes: :yes: :yes:
akurat pyta celkom dost benzinu a oleja.
RX8 je propadák od začátku. Prodeje nejdou, jak by měli, tak se holt musí tomu štěstíčku trochu pomoct, že? 😉
Tohle auto bylo největší zklamání které jsem zatím u sportáků zažil. Na pohled paráda, i vevnitř dobrý... Ale slabej motor. Hodně slabej, i když na papíře to tak nevypadá. A slyšel jsem něco o dost velké spotřebě oleje, nevím jak to je.