Technika
0
20.2.2006, 9😁5, Praha Vinohrady, Alfa Romeo. "Dobrý den, já si jdu pro těch 93400 korun." "Jak 93400 korun?" "No jak je dáváte k tý Alfě 147." "Ale to je sleva na ní, akce!" "Ale já tu Alfu nechci, tu si nechte, a mě dejte jen těch 93400 korun." "Ha, pane, vy jste z jiný planety, to přece nejde!" "Proč ne, dyť tu Alfu pak prodáte za 589 tisíc, takže neproděláte." "A víte že máte pravdu?" "Tady s tím běžte na pokladnu a tam vám to proplatí, a moc děkujeme za radu, pane" "Děkuju taky, a kdy chystáte další zvýhodnění, pane inženýre?" "Pane, přijďte za měsíc, Alfa 159 bude zvýhodněná o 178000 korun!" "No to je paráda, tak za měsíc! Teď už ale musím letět, u VW mají slevy až 210000 korun!" (to je hovadina, co?)
0
Nevím na co tím svým příspěvkem narážíš, ale cca před rokem než přišla Alfa 159 byly stejně zvýhodněný i 156. Nehledě na to že občas má každá automobilka nějakou akci, kdy udělá akční model s přesně definovanou výbavou za akční cenu a nejedná se o pouze zminovanou Alfu nebo VW, ale z těch aut co mě zajímají to bylo během uplynulého roku i třeba BMW 1 a sleva taky cca 100 tis. (typ 120d) jen jsi nesměl chtít jinou výbavu než jakou měl akční model.
0
To je dobrá cena,je to akční model,tak nebude stát na každým rohu.Ty slevy aut sou nutností a každá automobilka se musí podřídit,akorát su zvědavej na F junior jak to udělaj s ABS a s cenou? 😒
0
Nevím nevím, mám jiný nazor. I přes tu všechnu výbavu, super design vně i uvniř, špica jízdní vlastnosti a pořád ještě (podle mě) nejlepší 1.6 je to zatracený ranec peněz, který zaplatí jen blázen nebo opravdový propadlý fanda. Vím o čem mluvím, před 14 dny mi skončil leasing. 😄
0
Hehe, tobe uz vlastne skoncil leasing!! Ranec penez to je, ale kdyz ted hodne ted usetris to bychom meli vyrazit na to pivo 😉) ale jedna vec je za ty penize krasna, kupujes si neco, co proste milujes a je to navykove...jinak jsem dneska konecne projel alficku a ten nadherny pocit se ani penezma snad vycislit neda...vzdyt to by pak uz na svete nemel clovek zadnou radost!!
0
Už aby oschly silnice, co? Přezujeme na letní a užijem si zatáček. Odpoledne se ti ozvu. Pokecáme. :-!
0
:yes: :yes: 😄
Čím to, že v mých očích 147ka nějak zastarává. Zatímco 156 vypadá stále parádně ? :yes:
147 musí mít červenou barvu :yes: a potom je OK.Zatím 156 v červené se mě nepáčí-můj názor.
To bys mě namíchnul, mám červenou 156ku ...grrr >😁
Všechno si vodpusť... prachy na tetování si nastřádej až z příští vejplaty. Náušnice z tebe piráta stejně neudělá a teplejch máme tak jako tak dost... díru v jazyku taky zatím odlož a kroužek na žaludu... nech to na podzim, ať ti zbytečně na jaře nepřipomíná, že o svejch milostnejch úspěších bys stěží dal dohromady kreslenej fór... Ale jedno, brácho, jedno si neodpusť, jedno neodkládej. Vem svý voči a vlez do Alfy... nandaj ti na tác 147 krás... Vem je buďto v antracitu, nebo temně rudý... Já bych volil antracit a uvnitř kůži. BRAVO ALFA :yes:
Tohle auto už nezadržitelně stárne a na konkurenci prostě nemá. Ani těch 93.400 Kč mu nepomůže. ;-\ A ted se do mě Alfaři pusťte.. 😄
To vůbec nevadí,víno když stárne tak je čím dál lepší a to sou všechny alfy takový a konkurence jaká? 😲
Když myslíš, ale nemám rád auta, které lákají jenom na vzhled..(kdyžtak mi napište nějakou vlastnost ve které 147 vyniká nad ostatními(teda kromě toho že-jak tady píšete- zraje jako víno)) 😄
Já bych neřekl, že zraje jako víno... jen vím, že se moc povedla kastle. Ta, zejméne ze zadního bočního pohledu je velmi inspirativní... Jinak je to samozřejmě standardní evropská nižší střední... Tedy světová špička. P.S. Včera jsem jak pošuk (abych byl v obraze) chodil v Revoluční kolem zaparkovanýho Civicu a zíral a zíral... jak to jen napsat... no, všechno je možné...
Jsou auta (a není jich moc) co se nekupují z čistě racionálních důvodů - protože se do nich vejde co nejvíc igelitek od Lídla, protože je mají všichni, protože je to "český" výrobek apod. Tyhle klenoty se kupují pro radost, pro potěšení, protože jsou takové jaké jsou a ne větší nebo levnější, protože jsou to legendy, něco znamenají, mají své chyby a přesto jsou v očích svých majitelů dokonalé. A právě sem patří Alfa Romeo, to je ten důvod proč nemá skutečnou konkurenci. Je to prostě sen, který si můžeš splnit.
TAk to jo... 😉 Když se někdo chce odlišovat takovým způsobem, tak ať.
To není o odlišování. To je o tom že víš co chceš a jdeš si za tím. Ta značka tě oslovuje a ty ji máš rád, i když se ji třeba nedaří. Ne všechno je spotřební zboží a ne všichni pohrdají kvalitou. Věř mi, vím o čem mluvím.
dobře, věřím ti...někdo prostě potřebuje tu auru vijmečnosti 😉
Pokud ti záleží na každým detailu (aspoň tak na mě působí tvůj příspěvek z 18:09) tak si klidně jezdi tou svou Fabií, Loganem, Picantem nebo co to vlastně máš >😒] Ale neodsuzuj prosím vyjímečné auto jenom kvůli tomu že není jako ostatní.
MOZNA na obrazku. Bez se projet (jestli te teda u dealera nechaji 😉 a pak zacni kritizovat... Po BMW1 nejsportovnejsi hatch ve tride! A jizda, jizda ta je navykova - jako u kazde Alfy. Zvuk ma lepsi uz jen Ferrari nebo Maserati. A interier - ten je dle me vubec nejlepsi ve tride. Kdo jel v Alfe 147 po faceliftu, tak musi priznat ze i kvalita zpracovani je prikladna. Proste za 600 tacu je to bargain jak remen. Jasne pro rodinu neni a srovnani s Octavkou v tomto pripade veru neberu.
Samo že sem ji viděl, a vůbec mě neoslovila...po BMW nejsportovnější??? No, myslím že takový Fucus je daleko sportovnější, ale možná máš pravdu- nejel jsem v ní. Ale seděl, takže rozhodně nemůžu souhlasit s tvým tvrzením o interiéru- výběr materiálů i zpracování nedosahuje těch nejlepších ve třídě(a byla po faceliftu). Jinak motory jsou určitě dost dobré, i když o tom zvuku... 😄 . 😉
Všechno je spotřebák,i italský vozy kromě alfy,ferrari,maserati.Oni přeci mají takový krásný motory a co ta kůže alcantara s tym emblémem alfy?I naši politici(kromě toho co má priuse)nemají to v hlavě v pořádku,kdyby jezdili v Italách nebo Japoncách,hned by měli lepší známky.Co takhle článek-kteréj starosta v čim jezdí?
V japonskejch autech? Umíš si představit starostu Tokia ve Fabii >😁 Seš dobrej komik... V italských by jezdit mohli... jenže v jakejch? Těžko ve 147čce. Alfa je moc sportovní a Fiat nemá model... Nebo, že by Škromacha vyšťourali před strakovkou z Ferrari? >😁 To bych... vlastně ani zažít nechtěl. Věř, že Octavia, případně Superb jsou velmi důstojná auta.
I Fiaty maji skvely zvuk. Tohle holt v Italii umi. Focus? Asi nevis ze existuje zabijak AR 147 GTA. Ale i s 2,0 a nejvetsim MJet to jsou skvele sportovni hatche. Dle me AR 147 2,0 JTS ve tride nejlepsi(odhledneme-li od BMW1). Promin, ac je Focus dobre auto tak na 147 nema ani designem ani podvozkem nebo rizenim. Jel jsem asi v 8 exemplarich 147 a ze zadne se ani ve meste neozval zadny pazvuk a jen dva kusy z obdobi pred faceliftem mely na nekterych mistech interieru trochu vetsi spary. (na rozdil od 156, ktera mela o poznani hur zpracovany interier, hlavne pred faceliftem...) A skvela prace odvedena na kozenych sedackach utoci na nejlepsi kousky z rad premiovych aut... S Alfou navic kupujes unikatni tradici sportovniho luxusu s "Cuore Sportivo" na pridi, pod kapotou i v podvozku 😉 PS: v Italii se usilovne pracuje na tom, aby se Alfa a pozdeji i Lancia prehoupla z tzv. Subpremioveho segmentu do premioveho. Pripravovane modely jsou uzasne, navic by se do 159 a Brera by mel misto 3,2 Biturbo montovat, alespon zatim, V8 4,2 z Maserati. Doufam ze pak uz nebude AR srovnavana s Fordem a posune se zase konecne, tam, kam patri :yes:
Jo, jenže my se tady nebavíme o GTA 😉 A projed se v nějakém novém Audi a pak něco říkoj o interiéru. Jinak 147GTA nedokáže přenést ten výkon na silnici a je extrémně nedotáčivá díky těžkémo motoru...někdy je méně více..(např 5ti válec s 220 koníky) 😄
a to jsi zjistil kde, ze nedokaze prenest vykon na silnici??? >😒]
tak když to řeknou 4 odborníci, tak by to pravda být mohla!!! A ty jsi snad jel i ostatními konkurenty?? Nebo jen obhajuješ to co máš v garáži, aniž bys věděl, jací jsou ostatní??
Nechci ti do toho kecat, ale já moc lidí neznám, co mají a provozují 147GTA. Ale jeden z těch mála ti tu (nad tvým příspěvkem) nepřenesitelnost výkonu na silnici rád vysvětlí z vlastní zkušenosti. Vím o čem mluvím, projel jsem se s ním a viděl ho na dráze. Asi bys dost změnil názor vycházející od těch "odborníků". Á propos - mrkni někdy na Top Gearu na ukázku Alfy 147 GTA ve verzi Autodelta s o hodně zvýšeným výkonem a taky jen na předních kolech. Pak zapřemýšlej o odbornících 😉
Tak to prr... Mam 156ku pred faceliftem a v interieru nemam jedine vytky, material i zpracovani je vynikajici, neco jako vrzani neznam. Jednu výtku bych měl, naozaj bídně to topí 😄
Horší je to se vším ostatním ... holka to má pomalu za sebou, je častěji v opravě než na silnici 😒 Holt Ital no... ale buchtolap je důstojnej >😒] :yes:
Horší je to se vším ostatním ... holka to má pomalu za sebou, je častěji v opravě než na silnici 😒 Holt Ital no... ale buchtolap je důstojnej >😒] :yes:
Ze laka jen na vzheld?? Zkus usednout nekdy, otoc klicek a nastartuj sestivalec, ktery ti zahraje pisnicku, kterou budes slyset jeste dlouho pred spanim...zkus v ostrych zatackach vychutnavat strmy prevod rizeni, nadherny zatah a skvele jizdni vlastnosti.....pak vystoupis a jeji vzhled jen umocni to co nabizi uvnitr!!!!! 😉
Já teda nechci přilejvat olej do ohně, ale nějak netušim jak ste přišli na to že třeba BMW 116 by mělo bejt sportovnější auto než AR147 1.6TS? Možná bude zábavnější(pro někoho), ale já netoužim každou zatáčku projet dveřma napřed. Co třeba sníh, mokro?Otázka je zda ta 147 s lehoučkym motorem vepředu a 120 koníkama nebude rychlejší než 1er ... 😉o focusu nemluvě...
Až mi někdo dodá časy z okruhu těhle tří aut se stejným motorem, tak pak budu vynášet soudy, ne podle toho že jsem se jednou do toho autika posadil..
A vzhledu nemluvě, každej kdo má trochu estetické cítění ví která bije 😉 :-! a když to i GTI přizná..je o čem vůbec mluvit? :yes: :yes:
Až mi někdo dodá časy z okruhu těhle tří aut se stejným motorem, tak pak budu vynášet soudy, ne podle toho že jsem se jednou do toho autika posadil..
A vzhledu nemluvě, každej kdo má trochu estetické cítění ví která bije 😉 :-! a když to i GTI přizná..je o čem vůbec mluvit? :yes: :yes:
Zkus si na tipcars.com vyhrabat nějaký hodně starý článek o závodech sériových aut z této třídy. Jelo se to na okruhu v Itálii tuším na 12h a na všech autech se střídaly novinářské posádky (takže faktor "jezdec" nehraje roli...). AR147 1.6 120HP tam porazila BMW 1 tuším 120d (to už si nepamatuju, ale mělo určitě silnější motor než ta Alfa...).
Ale BMW je samozřejmě sportovnější, lepší a spolehlivěší >😒] :yes: :yes:
Zrouna včera jsem projížděl Mnichovem, a pradon pánové, ale vidět mezi těma všema kusama rozpláclýho bahna na čtyřech kolech černou Alfu GT v protisměru, a červenou 156 ve zpětném zrcátku...no comment
😄
Zrouna včera jsem projížděl Mnichovem, a pradon pánové, ale vidět mezi těma všema kusama rozpláclýho bahna na čtyřech kolech černou Alfu GT v protisměru, a červenou 156 ve zpětném zrcátku...no comment
😄
Brácho, tyhle pohádky miluju před spaním... přesto... 147ka je letitá dáma. Ta by si k BMW ani nepřičuchla. To ale neznamená, že je špatná... jen je potřeba vidět vše v reálném světle...
Bracho, tyhle pohadky jsou nekdy prave to nejkrasnejsi! 😉 Mohl bych vypravet spousty pohadek, ale ja si uzivam realitu a i kdyz je urcite hodne lepsich aut ja si svoji alfu uzivam...a o tom ty auta preci jsou 😉
Pro tebe je ověřený fakt, že Alfa 147 1.6TS porazila na závodní dráze BMW 1 (a nejen ten) navíc se silnějším motorem pohádka? Když se střídáním stejných řidičů vyloučil i faktor umění závodníka? Ale no tak, nestojí ti tahle informace aspoň za to, abys o ní popřemýšlel? Nedonutí tě to aspoň na chvíli ke zklidnění svého chvílemi až nezdravého GERMOfanatismu? Jistě A147 už začíná být dáma v letech, ale v době, kdy vyšla na světlo světa měla celkem náskok jak v motorech tak podvozku a podle mě, ve srovnání A147 1.6TS a BMW 116i by se minimálně neměla za co stydět a BMW by se muselo hodně co ohánět. Podvozek už možná není úplná špička, ale motor 1.6TS 88kW? Kdo dá víc? V sériovém autě? Moc jich, brácho, nenajdeš. Jestli vůbec nějaký.
Zlatá slova. Hlavně by mě zajímalo, kolik lidí mezi těmi, co tady tak sofistikovaně obhajují "zábavnost" zadního pohonu, by bylo schopno v praxi vůbec reagovat na to, až jim třeba v mokré zatáčce ustřelí zadek a oni půjdou bokem do protisměru, kde se třeba ve Fábce HTP přesouvá rodina s dětmi na dovolenou. Takových frajírků už zařvalo a dobře jim tak, ale co je na tom to nejsmutnější - že často odrovnali úplně nevinné lidi. Za to, by se mělo střílet. To je můj názor. Já se k pohonu zadních kol vracet nechci a ostrou jízdu na doraz za volantem si vychutnám na uzavřené dráze nebo letišti. Proč ne.
:yes: Ale nemá cenu jim to vymlouvat...já myslim že rozumný, a alespoň trochu do problematiky zasvěcený lidi vědí o co go ...
Hele, vis, ze mas pravdu. Oba to citime stejne. Dam ruku do ohne, ze z 2.0l HB je Alfa 147 proste nejlepsi. Srovnani BMW1 3.0 a GTA bych tak jednoznacne nevidel, ale je jasne, ze zadne jine aut jako Audi, VW, Ford ci neco podobneho se s ni merit nemuze. Psal jsem to jiz nahore. Kdo neokusil nepochopi. Mi vime, o co prichazeji 😉 Jinak ohledne prasat za volantem mame naprosto stejny nazor.
Taky nechci poměřovat, když jejich přímé střetnutí na okruhu nikdo nezkusil, právě s výjimkou toho nonstopu, o kterém jsme s Kubasem psali. Mimochodem A147 vyhrála nejen v kategorii benzínů s "malorážkou" 1.6 TS 88kW, ale i v kategorii dieselů s motorem, který se u nás do 147 nedává - 2.4 JTD. Snad si to pamatuju dobře, kdyžtak mě opravte. Čím jezdíte, pánové?
Nedalo mi to a prohrábl jsem archív na tipcars. Dá se tam ten článek najít, je to tak jak píšu, jen ten motor v kategorii dieselů byl 1.9JTDm 16V. O to lépe pro Alfu, protože to natřela BMW 330d o 4 kola a VW Bora dokonce o 8 kol, ale to asi není ten správný soupeř, že...