Novinky
0
Celkom pekná náčrt autíčka... Trochu mi pripomína Forda, Leona, Alfu ale inak ujde... 😄
Jak jsem jiz psal v diskusi pod Peugeotem 4007, vidim v teto skice velke mnozstvi odkazu na lotus Elite, treba takto Lotus Engineering za Lotus samotny testuje reakce na mozne zavedeni ctvrte modelove rady (Elise/Exige, Europa, brzy se snad dockame Espritu no a pak treba Elite).
Jo a ten sestivalec me tesi. Kdosi se tu se mnou kdysi hadal, ze Lotus neni schopen vlastniho vyvoje motoru, kdyz nakupuje ctyrvalce od kdekoho. Ja jsem oponoval, ze vyvijet 4val je zbytecne, kdyz jich je vsude neskutecna hromada a takovym malym sportakum jako je Elise az tak moc nejde o prestiz, aby museli mit vlastni motor pod kapotou. V pripade Espritu uz si ale Lotus nemuze dovolit pod kapotu davat cizi motor, takze jsem tvrdil, ze sestivalec bude. A vida, je tu 😄 Tuhle verzi bych ovsem videl jako vrcholnou motorizaci Europy, pro Esprit mozna jako zaklad. V Espritu mu jiste pomuze jeste nejake to turbo 😄
Jo a ten sestivalec me tesi. Kdosi se tu se mnou kdysi hadal, ze Lotus neni schopen vlastniho vyvoje motoru, kdyz nakupuje ctyrvalce od kdekoho. Ja jsem oponoval, ze vyvijet 4val je zbytecne, kdyz jich je vsude neskutecna hromada a takovym malym sportakum jako je Elise az tak moc nejde o prestiz, aby museli mit vlastni motor pod kapotou. V pripade Espritu uz si ale Lotus nemuze dovolit pod kapotu davat cizi motor, takze jsem tvrdil, ze sestivalec bude. A vida, je tu 😄 Tuhle verzi bych ovsem videl jako vrcholnou motorizaci Europy, pro Esprit mozna jako zaklad. V Espritu mu jiste pomuze jeste nejake to turbo 😄
V Espritu nejspíš bude ten samej V8 biturbo, co byl ve starým Espritu. Jenom ho zmodernizujou a poladěj. Bylo by škoda nechat zahálet takovej špičkovej motor. 😉
asi mi hrabe nebo vam nevim přesně 😄 ,ale co vim tak lotus čtyřvalce vymejšli a vymejšlet bude! Napřiklad ecotec od opelu je Lotus, nebo motor v citroenu c4 vts taky a když jsme u toho tak gdi od mitsu je lotus taky!
Osobně nevím co si myslet ,ale na Lotus mi nešahejte dekuju! Kdy by nebyl tak nejezdi 14% vymyšlenejch aut v lonskym roce. 😉
Osobně nevím co si myslet ,ale na Lotus mi nešahejte dekuju! Kdy by nebyl tak nejezdi 14% vymyšlenejch aut v lonskym roce. 😉
K týhle malůvce nemá cenu se vyjadřovat. :-!