Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pagani Zonda s novými cenami

17 komentářů

Za najdrahšiu by si mohol kúpiť cca 72 fabii, takže by sa dala kľudne každý týždeň striedať iná a ešte by ostalo aj pre ženu (nech si pár roztrieska)
image je nanic, radsej si kup 1161105 plechoviek sprite-u...
alebo este chvilku setri a kup si Veyrona.
Hm, když si z každýho platu odložím půlku tak si Zondu možná ve 105 letech koupím
No jestli je ti 104,5 tak zavidim
musis vic makat ... ja to udelat podobne, tak se v tom budu jako pupkatej plesoun za 20 let vozit
Jestli uz nemas par milionu nasetreno, tak to znamena, ze mas mesicni plat cca 105000 cisteho (20 let = 240 mesicu, 12500000/240 = 52083, coz je tedy polovina platu}. To neni spatny, kde beres cas na diskuse na netu?
No a představte si, kolik by za to bylo kulicek hrasku.....a nebo jeste lip maku . Možná bych koupil pár tabulek čokolády a postavil si čokoládové město.....
Zlacneli? Ako dobre uz utekam A kolko vlastne usetrim? 2-3 fabie?
Já věděl, že si mám v 5ti začít šetřit... Že bych už rozbil to prasátko? Spořínek to vystihl: kdo šetří má za tři... ale na tři Zondy to asi nebude
Neberte to z pohledu 72 Fabií, pak vám ty ceny nedávají smysl. Ale když si vezmete, že M-B McLaren SLR (mám správné pořadí? ) stojí asi 14M Kč, Carrera GT 16M, a Enzo a MC12 (no, a ty jsou navíc vyprodané, nemýlím-li se ) stojí přes 20 mega, tak mi tohle (připočtěte exkluzivitu, ručně a na míru šité závodní botky a sadu kufříků) přijde jako láce
... a Herbeck by mohl bejt do konce života impotent, ale prohánět tuhle nádheru by mu za to stejně stálo )
je to dobrý 😐 :yes:
No tak já mít takové auto tak si myslím že mě kundy zežerou na místě. A co bych měl ze 72 fabií?!Na to by se mi holky vysraly... Ale prohnat tohle po cestě nemusí být špatný pocit,ale jak už tu někdo napsal,tak radši ještě pošetřit a koupit Veyrona! 😄 😉
HEJ HEJ >😒] >😒] >😒] :yes: :yes: :yes: :yes: 😉 😄 >😁 >😁 >😁 >😒] :yes: :yes: :yes: