Novinky
Tak na nové 9-5 a 9-3 se vážně těším. Platforma Epsilon II prý bude nabízena i ve variantě 4x4. Ovšem jak na ní narvou 9-5 je mi záhadou. Leda by jí nějak natáhli a nebo 9-5 postaví na něco jiného. (že by Sigma od Cadillacu?)
Proc, kdyz na platformu Golfu postavis Passat?
Když jseš výrobce "lídofých vosítek", tak to děláš takhle. Jenže proč bys natahoval malou platformu, když jseš globální hráč a máš ve stavebnici spoustu velkých podvozků? Pak je možná natahování naopak dražší cesta. No nechám se překvapit.
Prave proto, ze jsi globalni hrac, pak muzes pouzit vyspele zaveseni a dalsi komponenty jiz v mensi tride a rozumnym prodlouzenim i ve vetsi...
tak Fusion uz ma stanoveny cenu - zacina tesne pod $18k ... takovy auto za 450kKc, achjo (😄_ __ _ _ ___
No v USA běžná cena. Každopádně radši než Mondeo, tak bych si přitáhnul Fusion. S věcma okolo a českým DPH by se sice cena zase vyšplhala k těm 600 ale vypadá několikrát líp, takže by nebylo, co řešit.
I s homologaci?
Jinak videl jsi prvni skici noveho Saabu 9-5? Vypada to na fantasticky ulet (v tom dobrem smyslu slova)
No jak to říct kulantně? Ty asi nevíš, že projít v týhle zemi veškerou technickou kontrolou například bez bočních blinkrů není vůbec žádný problém. A nemluvím o nějakém podplácení. Prostě to nikdo nezkoumá.
Jsem clovek dbaly zakonu, ale slysel jsem neco o castce 2,5tis. KC, kdy auto dostane STK a nemusi vyjet z garaze... To ale prece nemuze byt Tvuj pripad...
Není a nebude, vždyť píšu, že uplácení ne. Ale mluvím o tom, že vozy ze šedého importu nemají předěláno prakticky nic a STK v pohodě dostávají. Já jako zákazník přijdu a koupím auto, které má zákonnou STK a tím to pro mě končí. Ať si to kdyžtak vyřídí policie s tím importérem, i když nevím proč by měla. Americká homologace naopak obsahuje zase věci navíc. Jako například poziční neustále svítící světla (viz diskuse o celoročním svícení), lepší nárazníky atd. Takže není třeba mít černé svědomí, že snad jde o nebezpečný vůz neschválený k provozu. Jen vyhovuje předpisům vyspělejší země. USA. ps: ten link na saab mi nějak nefunguje
Jedine co nevim kde jsi videl je model 9-6x z Tribecy, posli link prosim.