Ekonomika
Jo, kdo ho viděl, ocení mistrovství VW :yes: Zdá se mi, že mu to více sluší ve světlých barvách a na bronzové metalíze je to těžkej řízek. Souhlas s drásaným hliníkem, kořen se hodí pro... kořena.
Cena bere dech. Ráj fakt trvá. Viděl bych to na dvoulitrový benzín. Vynikající cena, vynikající motor. Optimum do garáže.
Tedy... upřímně. Docela bych rád viděl člověka, kterému se CC nelíbí. Neumím si představit, že se takovej "estét" může vůbec v Evropě narodit.
Závěr - CC je vizuální prémie, technický supermainstream a cenový... lowend. Znám u konkurence kontrastní konfigurace. Většinou.
P.S. CC je krásné jako... Claudia Cardinal :yes:
Cena bere dech. Ráj fakt trvá. Viděl bych to na dvoulitrový benzín. Vynikající cena, vynikající motor. Optimum do garáže.
Tedy... upřímně. Docela bych rád viděl člověka, kterému se CC nelíbí. Neumím si představit, že se takovej "estét" může vůbec v Evropě narodit.
Závěr - CC je vizuální prémie, technický supermainstream a cenový... lowend. Znám u konkurence kontrastní konfigurace. Většinou.
P.S. CC je krásné jako... Claudia Cardinal :yes:
pravda. hodne povedeny a elegantni vuz, ale jak je to se spolehlivosti tu nekdo popisoval na moje.auto.cz mam pocit, nicmene treba uz se zlepsili. ja bych to spis videl na 3.6FSI 4motion pro spravneho eurodrzciho elegana v padnoucim obleku, ktery ma lehce pres 40 a ve vlasech se mu objevuji prvni sediny.. (ten mozna bude mit i tu claudii cardinal vedle sebe na sedadle) 😉 :yes:
já taky 😄 Jahreswageny 3.6 v plný již od 26k Euro - jenže kdyby mi měla drkat přístrojovka a cvrkat budíky tak by mě asi mrsklo, protože na pazvuky jsem audiophile :-!
Takže spíš se klaním k názoru že vysvětlení proč auto s cenovkou 1,4M jde po roce za půlku je jednoduše nekvalita.
Takže spíš se klaním k názoru že vysvětlení proč auto s cenovkou 1,4M jde po roce za půlku je jednoduše nekvalita.
i když produkty VW zrovna nemusim tak tady budu rezignovat, je to opravdu nádherné auto a to ze všech úhlů, cena též bez výhrad :yes:
Jojo...
[odkaz]
[odkaz]
Tak to byla rána na solar... >😁
Mno, světla - skupinové svítilny - v zadu. Dodnes jsem si nezvykl - je to jak ČTYŘ***NÍ OPICE...ale jinak krása a ta bronzová, to je krása. Interier v hnědé kůži, kartáčovaná hlína.....působí opravdu o třídu výše a opravdu, opravdu, opravdu prémiově. Držet volant to je krása....k tomu DycinkiSvižnáGvedlačka a 3,6 benďa - opravdu radost z jízdy.
PS: CC je krásné jako ....... Ckarel Cgott :yes:
Je to phešák, jen co je pravda....
PS: CC je krásné jako ....... Ckarel Cgott :yes:
Je to phešák, jen co je pravda....
Pamatuji si, jak kdysi před léty zveřejnil jeden majitel recenzi na Lagunu II 2001, jak z ní byl nešťastný a veškeré zážitky.
Teď po pár letech někdo zveřejnil recenzi na CC...
A výsledek. "Laguna hezké auto, ale četl jsem, že je nespolehlivé", "CC hezké auto, ale té spolehlivosti bych se bál, četl jsem jednu recenzi..."
Evidentně 2:0 vede internet >😁
Teď po pár letech někdo zveřejnil recenzi na CC...
A výsledek. "Laguna hezké auto, ale četl jsem, že je nespolehlivé", "CC hezké auto, ale té spolehlivosti bych se bál, četl jsem jednu recenzi..."
Evidentně 2:0 vede internet >😁
Pro mne jsou u tohohle auta dvě roviny - krásný - prémiovkám - dotýkající se design vnějšku a naprosto otřesný vnitřek, který ukazuje, že auto patří k střední třídě - nic více nic méně. A to je škoda, protože má na víc....
K jízdním vlastnostem se nemá cenu vyjadřovat.
:yes:
K jízdním vlastnostem se nemá cenu vyjadřovat.
:yes:
Tak prosím jedno CC v bílé barvě, klidně základní výbavu s R-Line paketem a interiér v černé s tím česaným hliníkem.
jooo tys myslel rozpočet :-!
Bohužel je to další sbírka příběhů, potrvzujích, že servis u prémiových vozů ještě zdaleka nedosáhl jejich vlastní prémiové ceny....
Myslel jsem spíš různé dramata jiných zákazníků skutečných prémiovek, kde je situace velice podobná. No a Porsche Prosek má i Audi, tak jsem předpokládal, že častečně by se taky mohlo jednat o "prémiový" servis 😄