Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Land Rover Range Stormer – Všechno nejlepší!

21 komentářů

😊))))))))
Opravdu krasne auto řekl bych že tam daji trochu tlustši sedadla a de do vyroby
no, vzhledem k tomu, ze o tomhle aute psal Autocar pred 23mesici, to neni prekvapeni a hodne se trefil i obrazkem......
ale stejne je to nadhera, a doufam ze bude mit prijatelnou cenu, jen ty dvere se asi nedostanou do vyroby
S těma měsícema si to kapku přehnal... 😁 Viděl bych to ale jenom na překlep... Tak max 2-3 protože si to pamatuju taky a já si moc věcí nepamatuju a už vůbec ne takhle dlouho 😁
Ale tohle se mi v palici zaseklo férově... Ta fotka v tom AC se mi totiž líbila úplně maximálně... Víc než ty co sou tady... Jestli si to teda dobře pamatuju... 😁
Co je teda ale BOMBICE sou ty dveře!! Ufidíme, jak to s nima dopadne...
Ještě jsem zvědavej co do toho prsknou za motor... chtělo by to o něm víc údajů...
BMW Power Forever!!!
jeee sorac tak teda 2-3 jak jsem to chtel.... ta fotka v AC je fakt bomba.....ja bych tam nejradsi videl nejaky 12-ti valec....
Land Rover uz pod BMW nepatri.
(Pokud to je jenom signatura, tak sorry. 😄
jj, je to jenom takova picovina co pisu vzdy na konec svejch inteligentnich prispevku 😁
Ale diky, ze si mi odpovedel na prispevek kterej sem se chystal napsat 😁
Tak to me ale mrzi Sem zvedavej co tam teda nacpou... Protoze treba moturek z NEW M5 by tam byl docela šik 😁 Ale zase na druhou stranu, to bude spis chtit nejakej ultramamuti kroutak... takze osmivalec a par turbínek to asi spravi lip 😁
Co si myslite? Musime to tu trosku rozjet 😁
BMW Power Forever!!!
já si myslím že tohle už není prevej lanďák. původní auto bylo jednoduchá trvanlivá kontrukce. novej range a jak jsem viděl i nová discover jsou přecpaný elektronickejma systémama a s tím budou mít roveři hodně práce v životnosti.
ale desing se mi líbí. docela hustá je ta nová discovery III
pravej landak, je Defender.... tohle mi prijde spis supersport do terenu Treba by se mohli dohodnout s WV a dat tam jejich V10 TDi
Stejne nejlepsi by tam byl deseti- popr. dvanactivalec
V10 TDI? no proc ne? motor je to fesnej jen fanousci landu by asi skripali zubama a zakaznici no radsi nemyslet jak by to dopadlo...
OMG jenom to ne... si myslim, ze by teda zakaznici hodne skripali zubama...
Range, motor od VW (ne WV Merline 😊 a jeste ropak... huh... to fakt nejde k sobe...
Pod kym je teda LR? Doufam, ze to neni VW?
BMW Power Forever!!!
budou stejne jako v malych astonech od Jaguaru, takze zadne BMW Forever, ale POWERED by JAGUAR
Čti si pls příspěvky všechny a pořádně...
BMW P..F.. je pouze můj podpis... s motorem AM V12 by to byla malá BOMBIČKA!! 😁
Takže BMW Power Forever!!! 😁
spíš SUPERCHARGERED BY JAGUAR
LR patri uz pekne dlouho pod Forda. Jinak se mel uz celkem davno do nej davat 6.0 V12 z Aston Martina, kterej je taky soucasti ty premium group (nebo jak se to jmenuje) u Fordu.
kdyz mohl VW spolupracovat s Porsche na SUV, tak proc by nemohl dodavat V10 TDi Land Roveru?? jo, kdyby tam byl 12- valec s Astonu, tak to by bylo neco.
Proc by LD nemohl papat naftu, kdyz uz Jaguar ma zadni naraznik od sazi a je v Combiku???
Třeba by si u Rovera mohli zavzpomínat na staré časy, kdy Rover spolupracoval s Hondou,a dodával svůj superTD do Accordů.A ted by zase mohla Honda na oplátku pomoct se svýýýýým,novýýýýýým,nejvymakanějšííííím super 2,4 TD.Hele,hele vo co de je lehkej,tichej,prej skoro nic nežere takže by mohli dát jeden do předu a druhej dozadu
No jasně pořadnej bourák potřebuje pořádnej motor.Koukni se třeba na Bentley Continental GT- Audi Aventime/obaWR12/
A nejvic me bavi veta "... si vůz přizpůsobí automaticky a v každé situaci zaručí nejlepší dosažitelné výsledky. "
Jasne, dame tam tri cudliky, na jeden napisem "Home", na druhej "Bookmark" a na treti "Help". Vic prece bezny uzivatel nikdy nepotrebuje. Volant, pedaly, dve radici paky a tri tlacitka uzaverek by ho mohly nebezpecne zmast.

Zrovna dneska jsem si v jedne stare ctyrkolce dabelsky uzival privalu noveho snehu. Ten slastny pocit kdy auto ve smyku ovladate pedalem plynu ... to vam zadna soucasna elektronika nezprostredkuje. Navic bych chtel videt nekoho jak se v aute za tri-ctyri mega prohani po tri metry siroky zasnezeny okresce mezi svodidlama smykem. Kdepak, tohle auto je sice krasny, ale neni pro Piloty ale pro Snoby. Kazdej si holt svoje ego mastime jinak 😉
A co kdybys pro změnu nakonec vždy psal: Kartágo musí být zničeno!
No proti gustu žádný dišputát, ale nějak si Landrovra představuji jinak.