Profi
no taaaak musim rict tohle se jim povedle mooooc se mi to libi 😄 :yes: :yes: :yes:
tento design by se mel stat predmetem vyucovani, jak by mel vypadat vuz stredni tridy - jak interier tak exterier. :yes: Zejmena francouzsti a cinsti vyrobci by si meli vzit priklad!
Kladny dojem jen trochu kali ovladaci jednotka klimatizace s tremi knofliky, umistena vyse, nez autoradio. :no:
Kladny dojem jen trochu kali ovladaci jednotka klimatizace s tremi knofliky, umistena vyse, nez autoradio. :no:
No tak nevim. Cekal jsem ze na Caddyho napari tu novou masku aby byly vsechny VW stejne. A verim ze by mu i slusela,nebyt tech hroznych svetel. Chudak na me tak "kouka" , az se ho bojim. A kdyz si pridam ze odejdou motory TDI PD, pro mnohe ty hlucne traktorove a s turboprodlevou a nevim co vsechno, ale ze zkusenosti opravdu spolehlive a ta skvela spotreba 😄 a nahradi je commonrail, ktery pry tolik nevydrzi...Ale to se dalo cekat 😄 Nevadi. Slo by to udelat lepe ale co. A nove rozdeleni vybav nechapu.....Proc? [odkaz] Tohle se mi libi urcite vic 😊) A nevim jestli bych sveho Caddyho Life měnil. Jen muj nazor 😄 😐
Asi napíšem do Wolfsburgu ďakovný list, že tak oblažili moje srdce...