Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Fiat Linea: Nové ceny jsou nižší o desítky tisíc korun, s klimatizací stojí 229.900,- Kč

13 komentářů

Takhle zatmavená skla by mohli už dávat z výroby ... 😄
Nery
Proč jsem před dvěma lety dával 260.000,- za městské prdítko bez klimatizace, el. oken, el. zrcátek - no prostě holátko...? 😲
cuoresportivo
Protože ti nebylo s hůry dáno... 😄
wolff
...hodně dobré ceny. A Liena je dobré auto, né že né... :yes:
Klaudius
Liena....(?)......nepoznám...... :😉
mikesh
To bude asi nazev po faceliftu 😉
wolff
Zapni mozek a poznáš... 😉
Ricardo
Vzpomněl jsem si na Lancia Hyena >😁
Blue Sun
Já znám Liana, ale to byla Suzuki 😄
zlysoused
je to výborná nabídka. Hlavně ta 1,4t za 284t. Má to ale dva háčky. Díky neschopnosti českého zastoupení fiatu si toho nikdo nevšimne. A taky by to chtělo kombík. Kombi Linea 1,4t s výbavou do 300t by bylo téměř ideální vozítko pro průměrnou českou rodinu. V podstatě ideový nástupce O1.
KANKUNEN
Správně, sedan má image levného někde z Turecka, ale kombi by se prodávalo, i kdyby bylo o pade drahší.
megacruiser
Přesně. V dnešní době chce většina lidí praktické auto, takže hatchback nebo kombi. Postavit HB nebo kombajn nevyjde dráž, osobně moc nechápu proč se v těchto nižších kategoriích sedany vyrábí. Na reprezentaci, kdy jedině má sedan smysl si lidi berou auta tak od půl mega nahoru. Taky pozdější prodejní cena sedanu je nižší než u praktičtějších verzí.
Jinak s tou Lineou mám pocit že se snaží Fiat konkurovat Dacii, ale ta už taky dost zřetelně od sedanu ustupuje, většina lidí chce Sandero nebo MCV.
krultheking
na prvni pohled parametrove nijak oslniveho motoru :yes: