Ekonomika
mnoo tak to tu teď máme krásně vyrovnanou partii, kterou ze začátku vedla Fábia jíž po srovnání cen předběhlo Polo a ted se před ní dokonce tlačí i Ibiza.
jenže v mých očích to vypadá tak, že se mi desing Ibizy (Cupry) nějak moc nelíbí. oproti ní vypadá Fábia, dospěleji a hlavně dotaženě. Škoda, že Fábii neubrali 5cm na výšce a nepřidali to na výšce. takhle u mě souboj vyhrává Polo
jenže v mých očích to vypadá tak, že se mi desing Ibizy (Cupry) nějak moc nelíbí. oproti ní vypadá Fábia, dospěleji a hlavně dotaženě. Škoda, že Fábii neubrali 5cm na výšce a nepřidali to na výšce. takhle u mě souboj vyhrává Polo
:yes: Zcela urcite pro me vyhrava ibiza.
O Fabii po strance designu se da dost pochybovat,navic v zatackach se nahyba jak kachna.
O Fabii po strance designu se da dost pochybovat,navic v zatackach se nahyba jak kachna.
Nastává těžký výběr pro koncernové fanoušky! Můj názor je, že Cupra působí jako sporťák nejvíce, a tak by tomu u "sportovní značky" mělo být. ( o ostatním netřeba polemizovat, když jsou to skoro totožné vozy)
Nejsou to skoro totožné vozy. Polo a Ibiza mají jinou (novější) platformu, Fabia je ještě na staré platformě (totožné s Fabií I. generace).
Výběr rovněž není těžký, za 550k máš Clio RS 😄 Ovšem pro koncernové fanoušky to může být oříšek, to zase jo.
Výběr rovněž není těžký, za 550k máš Clio RS 😄 Ovšem pro koncernové fanoušky to může být oříšek, to zase jo.
Polo se mi moc nelibi a ibiza taky ne, u me vyhrala fabia. A to i treba z duvodu kdyz nekde jede tak nenapadny rodinny auto, ale slapnete na to ostatni ve vetsich autem cumi. Navic ta zelena barva se mi strasne libi
U Ibyzy to vypadá, že přihazují ještě navrch 4pístkové přední brzdy (že by bremba? 😐 ).
Jinak vyrovnanej souboj, tady bude záležet na náklonosti k té a té značce 😉
Jinak vyrovnanej souboj, tady bude záležet na náklonosti k té a té značce 😉
každému se líbí něco jiného :yes:
Souhlas, já bych za půl mega raději volil novou Astru 1.6 Turbo 132 kW s pocitem, že kupuji už kus auta...
Porad nechapu proc pri "prakticky" stejnem cenovem rozpeti u vsech tri koncernovych sourozencu Skoda jako jednina nenabizi priplatkove bixenony?? Ja povazuju od urcite doby xenony za zakladni vybavu (pro svuj vlastni komfort a bezpecnost - seroslepost). Proste v tom nevidim logiku, protoze pro me by to pri shodne cene a zadne velke preferenci jedne ze znacek byl dost velky argument pro ty co je nabizi ... ;-\
s ibizou jezdim už víc než půl roku a nemůžů si stěžovat.
Perfektní jízdní vlastnosti, skvělej zvuk a vzhled a hlavně žádná porucha. a to ji vůbec nešetřim😊
co se týče spotřeby tam je to horší. při sportovní jízdě to mam za 12l ale i když pojedu jak v autoškole tak to pod 9l nedostanu😞
jinak svezení můžu jen doporučit.
Perfektní jízdní vlastnosti, skvělej zvuk a vzhled a hlavně žádná porucha. a to ji vůbec nešetřim😊
co se týče spotřeby tam je to horší. při sportovní jízdě to mam za 12l ale i když pojedu jak v autoškole tak to pod 9l nedostanu😞
jinak svezení můžu jen doporučit.
Spotove auto vznikne "prezliekanim" z rodinneho 5D len tazko. 😉 O vyzore uz ani nehovorim.
Proste 3D su 3D. Fobia ma viacero handicapov a tie dvere su len dalsim z nich.