Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Hyundai Elantra a Sonata pro Super Bowl

Automobilka Hyundai si podobně jako řada dalších společností připravila pro nedělní přímým přenos finálového zápasu Super Bowl řadu nových reklamních spotů.
Zpět na článek
9. 2. 2011 23:56
Re: Příšera
Kdepak mistře, toto já samozřejmě vím a dřívější korejská auta neřeším, ty měly design občas hodně povedený. Např. co vím tak Italové pro Daewoo dělali Leganzu, Matiz, snad i první Aveo. Ty auta vypadají ještě dnes dobře a měly i ve své době skvělý design a třeba Leganza je vysloveně hezká. Řeším ty jejich dnešní překomplikované hnusy. Všechny tvary jsou nekonkrétní, je to taková slátanina všech stylů kde je plno nehodících se prvků a často málem nejde poznat kde to má předek. Prostě si myslím, že si už dnes moc věří a šetří na špatném místě.
Avatar - DaewooMaster
7. 2. 2011 09:09
Re: Příšera
Korejci (např. Daewoo) dřív měli vše z designerského pera Italů (Italdesign, Bertone, IDEA design) a tobě podobní tu kňourali úplně stejně, takže design zjevně nebude ten hlavní problém s Korejci... ;-)
6. 2. 2011 09:11
Re: Trefa
Je to jedno z nejkrásnějších aut co jem viděl. Krása
5. 2. 2011 22:15
Příšera
Korejci by si měli nechat dělat design u Italů. Potom by možná nevznikaly tak esteticky zvrácená auta. Tohle se nemůže líbit nikomu, to už je snad horší než ten strašný nový Spark.
5. 2. 2011 10:54
Trefa
Skvělé skloubení techniky a designu :yes: K tomu není co dodávat.Není divu,že se tak skvěle prodává.
Avatar - kari.laz
5. 2. 2011 08:26
Krtina
To auto vypadá hrozně obtloustle. Když je vidět jen silueta, tak to vypadá jak krtina. Ze siluety by člověk ani nepoznal, kde to má předek a kde zadek. Připomíná mi to kinetický design Fordu. Snaha o dinamický tvar pak vypadala jak kinutý knedlík, nebo ocucaný bonbon. ALe výsledek byl ten že i když vše přecházelo, jak když se to rozteklo na sluníčku, tak to vypadlo neskutečně nabubřrele, nafoukle(viz fiesta). Tohle má stejný problém. Kdyby zapracovali ne optickém odlehčení a odpustili si některé linky a přední překombinovanou část, tak by to nemuselo být špatný.