Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Infiniti Etherea: Jméno pro Ženevu

9 komentářů

pelikoš
tento velmi zajímavý koncept rozpoutá řádnou polemiku a rozdělí diskutující na dva tábory.nic mezi není...
žádné dva tábory !!!!!!!!!!! :yes: :yes: je to OK 😄
Typhoon
Zatím jen jeden tábor: :yes:
pelikoš
u mě dobrý :yes:
Wen Věčněžasnoucí
Z profilu bomba, trochu retro, ale moc hezký. :yes😒br /> .
Obávám se ale, že výhled šikmo vpřed bude podobně vražedný jako u SX4...
pelikoš
stále si myslím,že na produkční auto je to moc ulítlý.jinak mě se infiniti jakýkoliv líbí moc 😉
Wen Věčněžasnoucí
Infinity jsou všechno typičtí Japonci se vším všudy, trochu mi dnes na našich silnicích to Japonsko chybí...
R-class
Trochu mi připomíná Mercedes F800 ale líbí se mi :yes:
BeranK
po tom dnešním bombardování "lanciema" a la Chrysler je tohle pastva pro oči a potěcha pro duši, nádhera - Infinity dělá zatraceně pěkný auta.... :yes😒br />
No, zrovna jako některé lexusy, ty taky hodně můžu - ono asi když se chce, tak to jde!