Novinky
Saabu bych to ze srdce přál, zatim ale netrpělivě čekám na pořádnou fotku z profilu. Svažující se horní linka oken spolu s rovnou střechou mě zatim ze všech zveřejněných fotek lehce znervózňuje, obávám se, že to bude působit tak nějak slepeně.
Průchozí výška pod víkem kufru jen 183 cm? Tady by zasloužil někdo nakopnout...
Máte špatně uvedné rozměry zav. prostoru u Mondea i Superbu... Viz váš test : [odkaz]
Mondeo min. šířka 112 cm, min. délka 106 cm
A nejen dle tohoto testu, ale i podle firemních materiálů...
Mondeo min. šířka 112 cm, min. délka 106 cm
A nejen dle tohoto testu, ale i podle firemních materiálů...
I u stare 9-5 hrali prim kombiky. Lze tedy ocekavat, ze az toto prijde na trh, prodeje cele automobilky pujdou vyrazne nahoru. A to saabu velmi preju.
strúhadlo - no, možno to nevyzerá totálne "IN", ale čo som čítal, išlo hlavne o funkčnost v spojení s odkazom na minulé modely. Osobne s tým problém nemám, naopak sa mi nepáčia rozne kruhové variácie výfukov klimošky u mnohých nových modelov.
Mě se spíš nezdají některé detaily materiálů a provedení, ta mřížka zrovna na živo nevypdá špatně.
Jinak to vypadá, že 9-5 má velký kufr, v tom se odveze věcí... třeba novou sadu rýčů z OBI co mají ve slevě, nebo několik pytlů brambor >😁
Kdyby tam byli pouze skutecne vydechy a plocha kolem "budiku" byla cista bylo by to jednodussi, elegantnejsi a saabovstejsi. A taky ty budiky nemuseli vylezat z pristrojovky aby tvorili kelimky (byt tady je to jen takovy lem). Na "kelimkovou modu" zacinam byt skoro alergicky 😄.