Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Suzuki Swift Sport: Hanička a motokára (Roadlook TV)

Kdo by nechtěl auto, se kterým si za malé peníze užijete královskou zábavu. Swift Sport se přesně tohle snaží nabídnout. Zda se mu to daří, ukáže Roadlook TV s Haničkou v závodnické roli.
Zpět na článek
7. 10. 2009 02:56
8. 10. 2009 23:13
9. 10. 2009 16:11
22. 10. 2009 16:16
11. 10. 2009 11:54
13. 10. 2009 14:00
13. 10. 2009 20:15
7. 10. 2009 02:56
Turbo?
Dovolím si nesouhlasit, raději vyšší objem ;-) Ale každému co jeho jest. Za sebe říkám není nad "atmosféru" pod kapotou. Vedle extrémů jako je Focus RS a Mégane RS možná působí trochu směšně, ale dle mého názoru je víc Hot Hatch než předchozí dva jmenovaní. Hot hatch by měl být hlavně cenově dostupný a to Swift je stejně jako například Twingo RS, ale výkonový handicap je trochu sráží do pozice splašené kabelky na nákupy. Pro mě je plnohodnotný Hot Hatch například Honda Civic Type R nebo Renault Clio. Honba za co největším výkonem a hádky typu můj je na Nurburgringu rychlejší než tvůj, ale ten můj je zase z 0-100 o půl vteřiny rychlejší jsou mě cizí. Snad časem nebude každé sportovní auto syčet jako papiňák :-) Stačí se podívat zpět o několik let... auta jako Ford Fiesta XR2i nebo Escort XR3i na okrsce dokázala roztrhat ostatní jako mokré noviny i bez turba a nabízela hezký sportovní zážitek. Bravo všem automobilkám které nepodléhají trendu přeplňování u sportovních modelů. :yes:
Rozbalit vlákno
0
8. 10. 2009 23:13
PLECHOVKA
Super. Myslím jako video. Dnes už je to dotažené komplet do extra ligy. Fantastická kamera, fantastická muzika... má to spodní proud, koukám jak se Haničce vlní boky, do toho fleše poletujících jisker, industriální tep muziky a nad vším jekot téhle inspirativní plechovky.

Jezdecké i verbální výkony (obou) netřeba komentovat. Profíci jsou profíci. Škola smyků v přímém přenosu. Dáma umí všechno, umí chodit, umí sedět a umí se i podívat. Tohle se nedá naučit, to buďto v sobě máš, nebo chodíš ve stínu... Tak BRAVO HANIČKA.

A vůbec, tam je všchno dokonalý. Třeba to závaží na levačce. Odtušuju Tag Heuer. No, dnes je to fakt za deset z deseti možných.

BRAVO VIDEO :yes:

P.S. Na auto jsem v tom ajfru zapomněl. A díví se mi někdo?
Rozbalit vlákno
4
9. 10. 2009 12:01
Re: PLECHOVKA
Ja se ti nedivim, tobe jde vetsinou vic o blbosti okolo nez o samotne auta, jake jsou a jak jezdi. Bohuzel je to tim ze pravdepodobne jezdis bud A) malo B) s mizerjnejma plechovkama C) jako zena (tim sem si skoro jistej) D) kombinace vseho predchoziho :-) Neber to moc osobne, jen si zase vyplodil desnej blabol na kterej se tezko nereaguje.

K tomu testu, da-li se to tak vubec nazvat - je to tragedie. At si mily Liborek testuje co chce, do sportovnich nebo alespon lehce sportovnich aut by se nemel vubec poustet. Tady se totiz nejvic odhali to, ze je spise kecalek (bez urazky) nez ridic a clovek o autech hloubeji premyslejici, rozumejici jim a chapajici jejich ruzny existencni smysl. Viz napr. skoro hysterie se spatnym zvukem zavyranych dveri. Doporucuju mu shlednout testy ktere dela treba Honza Koubek, aby se trochu priucil.
9. 10. 2009 16:11
Re: PLECHOVKA
Ukaž večer, Karle, svému otci, cos tu dokázal napsat, on už ti dá náležitou výc***u lekci. Potřebuješ jí jako koza drbání. Z hlediska kvality testu a kvality testérů, můžeš při sledování videa jen šoupat nohama, poctivě odezírat práci na volantu a snít o autu, které sis hrdě vetknul do profilu. Až budeš dospělej, tak se znovu ozvi.
9. 10. 2009 16:49
Re: PLECHOVKA
>:D GTI prosimte neztrapnuj se vic nez je nutny.. Vis o me naprostej prd. Sam ses maximalne tak teoretik a poeta, bohuzel te nemuzu respektovat ;-)
Avatar - Balkan
22. 10. 2009 16:16
Re: PLECHOVKA
chlapi, neviem ci ste pozaerali niekedy Top Gear- za predpokladu ze viete anglicky, pozrite na youtube, inak davaju aj na BBC2- podla mna ten najoriginalnejsi automagazin na svete. A aj J.Clarskon je viac kecalek ako seriozny rally jazdec...ale ma to smrnc. tu sa Liborek snazi o to aby to tak vyzeralo tak originalnejsie ako Top gear nie ako tie polokomunsiticke suchariny co sledujeme napr. tu v SR
Avatar - Loptos
11. 10. 2009 11:54
Otazka na LIbora
Nech robim co robim tiez neviem zistit o ake hodinky ide. Libore je to Carrera ci Sea/SpeedMaster?
Pripadne o co ide >:D
Dakujem
Rozbalit vlákno
3
13. 10. 2009 14:00
Re: Otazka na LIbora
Kup si brejle. Ty nevíš, co je to za model? To je ve světě motorismu tak známej, ikonozní model, jako málo co.

P.S. A už vůbec nachápu, co je na hodinkách k smíchu... 8-s
Avatar - Loptos
13. 10. 2009 17:21
Re: Otazka na LIbora
GTI GTI,

Brejle zatial nepotrebujem, dovol mi ospravedlnit sa ti za to, ze som si nebol isty aky je to model kvoli spone, ktore je tazko rozoznat.

Nemam rad ludi, ktory si myslia ze v kazdom odvetvi vedia vsetko. Je to carrera a ver mi ze TH je mozno uznavana motoristicka znacka ale ako vyrobca kvalitnych hodiniek nie. A navyse motoristicka ikona je trochu ina.

Nemam chut sa tu s tebou o hodinkach bavit, lebo clovek ktory nazve hodinarske umenie "zavazim" je podla mojho clovek ktory o tom nema ani sajnu a nepredpokladam ze mi mas co v tomto svete objasnit viac ako mam.

takze ta poprosim, nemontuj sa do veci ktore neboli adresovane tebe a bude nam vsetkym lepsie.

:-)
13. 10. 2009 20:15
Re: Otazka na LIbora
Pozdravuj carreru ty mudrlante a soustřeď se na to, jaké hodinky to opravdu jsou ;-) Hlavně, hlavně nedávej chlapovi (myslím pana Zezulku) naivní veřejné otázky o tom, jaké nosí hodinky. Druh těchto otázek se toleruje maximálně tak v cukrárně u rozhovorů o tom, jak tečou voka na punčochách. Ale zpravidla u toho neasistujou ti chlapi... Laptoši.