Kia Rio sedan urcite nebude v Cine premiovym modelom.
Bude konkurentom autam ako su Dongfeng Honda Civic, co su bezne rodinne auta, kazdopadne ziadny majitel firmy alebo vyssi statny uradnik sa nebude vozit na niecom tak malom.
Premiovy segment na cinskom vidieku zacina zhruba od modelu Nissan Teana, co je limuzina strednej triedy s bohatou vybavou. V mestach ako Peking, Shanghai, kanton atd. od Audi A6 vyssie.
Vencos
0
Víš,dnes je prémiové úplně všechno,zvlášť ve chvílích,kdy nás nenapadá jiné přídavné jméno při psaní článku... Dnes je tolik slov a tolik mají významů? Vskutku vůbec víme,co taková znamenají?
lancer24
0
Včera ked som uvidel toto Rio sedan prišlo mi zle,ale dnes je už všetko inak ked viem že euro verzia bude trošku ine kafe :-! [odkaz] , [odkaz] , [odkaz] , [odkaz] ,
twistedTSD
0
tak to se mi to čínské líbí víc...
Gangrel
0
Kontaktoval jsem KM CZ s dotazem na RIO sedan a bylo mi receno, ze v nejblizsi dobe sedan na nas, ani Evropske trhy nepujde... skoda ;-\ vypada nadherne, ale byl by pravdepodobne pokoritelem ceedu...
Bude konkurentom autam ako su Dongfeng Honda Civic, co su bezne rodinne auta, kazdopadne ziadny majitel firmy alebo vyssi statny uradnik sa nebude vozit na niecom tak malom.
Premiovy segment na cinskom vidieku zacina zhruba od modelu Nissan Teana, co je limuzina strednej triedy s bohatou vybavou. V mestach ako Peking, Shanghai, kanton atd. od Audi A6 vyssie.