Spise by mne zajimalo, zda lze jako opci zvolit😒br />
- mechanickou rucni brzdu
- vypusteni systemu start/stop
Flajzi
0
Trvalo to tak dlouho, aby ses mohla blbě ptát. 😉 Prostě VW vypustí nový model a s časem přibývají další verze motorizace.
K tomu dalšímu se snad stačí podívat do ceníku, ne? Takže😒br />
- ne
- ano, pokud zvolíte motor 2.0 TSI 147 kW
Ronault.
0
Áda zásadně nekupuje černobílé televize.
Ada je zase tady
0
Samozrejme. Benzinovy motor je archaismus. Dnes uz take do auta nikdo nemontuje parni stroj a s benzinovym motorem to bude za par let stejne.
Ronault.
0
Možná by ses měl více zajímat o auta a ne o náklaďáky. 😉
Ada je zase tady
0
Nejsem "ona" jako ty slecno.
Blbe ptat? Proc tu otazku nemohu polozit? Mit manualne ovladanou rucni brzdu je samozrejme lepsi, nez elektromechanickou, kterou nelze v provozu pribrzdovat podle potreby, ale ma pouze dva stavy, uplne zabrzdeno a uplne odbrzdeno. Ten, kdo nevi, k cemu je to dobre, mit manualne ovladanou rucni brzdu, tomu je to zbytecne vysvetlovat.Start/stop system je pro normalni provoz s autem, ktery ma diesel, nesmyslem - jde pouze o marketingovy trik. :no:
Ronault.
0
Nejsi trochu moc starý na to abys dělal smyky po parkovišti? Víš co je ESP?
Áda je buď Adolf, což jsi popřel, takže jsi Adriana nebo Adéla.
Ada je zase tady
0
Slysel jsi nekdy neco o tom, co je nick, Ronalde? 😉
Ronault.
0
On neví jak se jmenuješ, to nikdo. Pokud chceš abychom ti neříkali Adélo, ale vlastním celým jméne, tak jej použij a my ti tak jistě budeme říkat.
Ada je zase tady
0
Furt lepsi Adela, nez prezdivka vedouci na vuz se znakem damskeho prirozeni. >😒]
Ronault.
0
Tobě to ještě příjde vtipné? Chápu, když se na tom třeba baví dva cigoši kopající kanál, lůza u piva nebo malé děti, ale člověk, který se odváží jít diskutovat na server o autech nezná původ znaku Renaultu? To o lecčem svědčí, ale nic, co by tě šlechtilo 😉
Flajzi
0
Klídek. Za to "mohla" jsem se uklepl. Nemusíš se hned tak čílit, jen jsem se uklepl, omlouvám se. 😄
Flajzi
0
Ano, stále trvám na tom, že se blbě ptáš. Nehádám se o tom, co je lepší. Ptal jsi se na dostupnost. Vypadáš jako znalec, takže víš, že VW nemá model s oběma typy brzd. Buď má klasickou parkovačku nebo elektrickou. Taktéž pokud u motorizace je ona kouzelná zkratka BMT, tak jistě tušíš, že start-stop systém je standardní součastí právě proto, že tam je u motoru ta zkratka BMT.
Spise by mne zajimalo, zda lze jako opci zvolit😒br />
- mechanickou rucni brzdu
- vypusteni systemu start/stop
K tomu dalšímu se snad stačí podívat do ceníku, ne? Takže😒br /> - ne
- ano, pokud zvolíte motor 2.0 TSI 147 kW
Blbe ptat? Proc tu otazku nemohu polozit? Mit manualne ovladanou rucni brzdu je samozrejme lepsi, nez elektromechanickou, kterou nelze v provozu pribrzdovat podle potreby, ale ma pouze dva stavy, uplne zabrzdeno a uplne odbrzdeno. Ten, kdo nevi, k cemu je to dobre, mit manualne ovladanou rucni brzdu, tomu je to zbytecne vysvetlovat.Start/stop system je pro normalni provoz s autem, ktery ma diesel, nesmyslem - jde pouze o marketingovy trik. :no:
Áda je buď Adolf, což jsi popřel, takže jsi Adriana nebo Adéla.