Novinky
Mám tušení, že se jim ta stávka moc nepovedla. Zasáhla dost lidí, to je pravda, ale na druhou stranu se lidi takřka dokonale připravili. Žádný kolaps v dopravě. Prostě odboráři si ječí někde na Procházce Prahou a lidem to je jedno.
Díky patří těm, co jim v hlavě ještě neco zbylo a stávky se nezůčastní. Přeji všem odborářům pořádný úpal ze sluníčka (jestli je vůbec v dutině lebeční co přehřát) a pár pěkných problitých dní s bolestí hlavy.
Díky patří těm, co jim v hlavě ještě neco zbylo a stávky se nezůčastní. Přeji všem odborářům pořádný úpal ze sluníčka (jestli je vůbec v dutině lebeční co přehřát) a pár pěkných problitých dní s bolestí hlavy.
V Praze je pohoda, lidi to berou s úsměvem. Snaha odborářů naštvat co nejvíc lidí a ukázat svou nepostradatelnost poněkud selhala...
Na údajně apolitické akci, kde se mmj. mluví přes tlampače o požadavku o přímé volbě prezidenta, se už dostavil sexy mozek. Jsem zvědav, jestli i on dostane slovo jako "nepolitik" 8-s :no😒br />
[odkaz]
Ale co ta ruka, Jyrko?
[odkaz]
Ale co ta ruka, Jyrko?
Opět se prokázalo, že největší brzdou dopravy ve městě jsou autobusy a tramvaje. Jakmile se neobjevily v ulicích, hned bylo všude volno. 😉
Všem tramvajákům, které jsem dnes potkal za ovládacím pultem svých vozů, jsem ukázal :yes: a "odměnil" je úsměvem. Snad je to aspoň trochu potěší...
Takže: Díky Vám, kteří nestávkujete!
By mě zajímalo, jak by dopadla blokáda magistrály, když nyní (ač je známo že nebude) po ní moc aut nejezdí >😁
Ale chápu to šílenství, dostat se do Prahy raději o den dříve, třeba ke příbuzným.
Kámoš mi před chvílí referoval, že jeden kolega šel do práce z žižkova na chodov asi hodinu a půl (pěšky) a druhý na kole z Kobylis hodinu deset. Ted jsou rozezleni, že nejeli autem 😄
To se kolega může klidně přihlásit na maraton, mě to trvalo z Balkánu na Opatov procházkovym tempem skoro půl dne...ale zas je pravda, že jsem nikam nespěchal, jako výkendový výlet prima 😄
Myslím, že by jim mělo poděkovat (aspoň nějakou drobnou formou) co nejvíc lidí, obzvlášť poté, co, jsem se dočetl na iděsu, že jim stávkující chystají uličku hanby!