Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Xylo
Tohle je Mercedes, který sice jezdí fajn, ale je prostě nehezký, takže se není čemu divit, že je řazen mezi neúspěšné modely .... I Mercedes občas šlápne tak trochu vedle - pro mě je asi největší jejich omyl třída B, i když chápu, že museli "posadil" pod céčko něco o dost jiného ....
Mig_35
Podle mně nejhezčí rodinné auto, navíc jako jedno z mála s pohonem 4x4. Dává mi daleko větší smysl než všechny SUV. Aspoň se netváří, že je do terénu...
Smysl celkem dává, s tou krásou už je to slabší... přece jen je to taková krabice, elegance klasického kombíku nebo sedanu je pro Rko nedosažitelná. Facelift ale hodně pomohl, v rámci možností :yes: .
Podle mého máš částečně pravdu, krasavec je to až po faceliftu. Před ním to moc povedené nebylo, až FL tomu dal šmrnc. Souhlasím s tebou, že dává daleko větší smysl než nabubřelá SUV typu GL, Q7 nebo X6. Takový 350CDI 4matic by mi pro rodinku vyloženě sednul 😉
Bohuzel nema tri plnohodnotna zadni sedadla, coz je kamen urazu velkych aut, protoze dve deti preveze bezvadne i Acko (a jeho rozmerove ekvivalenty) takze vetsi auto musi zakonite prevezt vic. I kdyz do Rka se podle meho budou bez problemu vejit tri dospeli (dozadu). Pustit se do vyvoje takoveho kockopsa je vzdy sazka do loterie, ktera temer vzdy nekonci tak, jak si predstavovali. Snad s vyjimkou X6 (nechapu).
nasua23
Najzedil jsem s nim sice jen cca 2 000km, ale mit rodinu, neznam lepsi volbu.
Pohodlne, bezpecne, zvyseny vyhled, ctyrkolka a dost prostorny interier.
Narozdil od SUV s timto muzete vicemene vsude a co si budem povidat, pruchodnost terenem to bude mit (skoro) stejnou, jako drtiva vetsina pseudo terenaku.
Ja osobne s tim pres tyden jezdil s kolegy (ve 4ech), na vikend pak s kamosem na surf.
Proste podle me uplne super auto😊
Pohodlne, bezpecne, zvyseny vyhled, ctyrkolka a dost prostorny interier.
Narozdil od SUV s timto muzete vicemene vsude a co si budem povidat, pruchodnost terenem to bude mit (skoro) stejnou, jako drtiva vetsina pseudo terenaku.
Ja osobne s tim pres tyden jezdil s kolegy (ve 4ech), na vikend pak s kamosem na surf.
Proste podle me uplne super auto😊
VáclavI
V autu problém samozřejmě není, problém je "pouze" v cílové skupině - tam totiž tolik zákazníků není.
Súhlas. Toto auto je vlastne vo svojej triede ojedinelé . Pre bežného američana je tiež dosť dať za základ 50 tis dolárov keď väčšina konkurencie sa predáva okolo tridsiatich tis..
Ano, auto to je aj pre mna krasne! :yes😒br />
A nemyslim, ze je problem v cielovej skupine. Ta je aka je. Problem je skor v v prieskume trhu...ak by sa ale ukazala realita v pravde uz pred vyrobou, je otazka ci by do toho Mercedes isiel aj tak. (???) To je uz ale potom vec prepoctov, ci by sa to vdaka zdielaniu konstrukcnych prvkov s inymi modelmi oplatilo....
A nemyslim, ze je problem v cielovej skupine. Ta je aka je. Problem je skor v v prieskume trhu...ak by sa ale ukazala realita v pravde uz pred vyrobou, je otazka ci by do toho Mercedes isiel aj tak. (???) To je uz ale potom vec prepoctov, ci by sa to vdaka zdielaniu konstrukcnych prvkov s inymi modelmi oplatilo....
ja tam vidím trošku paralalu s aktuálny 5GT (minimálne v US) - v technike problém nie je, tá je určitě špičková, ale napriek tomu proste v tejto cenovej relácii letia klasické sedany (prípadne SUV) a minimum rodinne zameraných crossoverov
Přesně tak, vidím to stejně, jedno jestli budu dané auto nazývat crossoverem (MB) či parodií na kupé (BMW) jejich zaměření je podobné, jak funkčně tak cílovou skupinou... a obě auta fatálně selhávají. Čím to? Chtějí-li lidé "užitkově" zaměřenou premii, tak přes ekopolitické proklamace o konci SUV, je to právě karoserie (forma) SUV, ve které chtějí mít onu "užitkovou premii" zabalenou, z mnoha důvodů. Jiné balení mimo sedan, a do vyšší střední i akceptovatelné kombi, nefunguje, tak to prostě je, technika netechnika a každý, kdo se pokusí o prasopsa, pardon, crossover v této kategorii, pohoří. A tento fakt vůbec nic nevypovídá o tom, že by erko nebo 5gt byla špatná auta, jen prostě mají své ekvivalenty v ML a GL resp. X5 a X6; a tyto fungují, na všech trzích. 😉
Já nesouhlasím, zákazníci, kteří si pujdou pro ML nebudou přemýšlet zdali ML či R, R je dá se říci S kombi a nejen velikostí, kdo nevěří, at si oba modely vyzkouší na nějaké rozbité okrescea bude se divit co R dokáže. R je prostě diamtrálně odlišné od třídy ML a kdo chce ML...tedy kdo chce vysoké auto...určitě si nekoupí auto podobně velké ale o dost nižší, které postrádá základní charakter všech SUV, tedy že vypadají jako teréní vozy, toto je prostě pořád jen nefouklé kombi a zároven kdo si jde pro třídu S, která již má určitou pověst, určitou auru..určitě nezmění volbu na R. Rozhodovat se pro R bude spíš případný zákazník třídy E, jenže donedávna platilo, že R je dražší než E a navíc hlavní přednost E je zavazadelník, ketrému se kufr v R nevyrovná. Ale rozhodně ekvivalentem R není ML...to je nesmysl...Nemyslím že se jedná o nějakého prasopsa tak jako například v případě bmw 5gt či Kyronů a podobných, dukazem popularity je i velká oblíbenost ojetých vozu R, což dokazuje vysoká zustatková hodnota při prodeji. Myslím že nejvyšší podíl na špatných prodejích má nezvládnutá prezenztace, kdyby tento vuz prezentovali jako verzi kombi odvozenou od S, jistě by za tyto peníze šla mnohem lépe na odbyta pokudd nemítnete horší materiály, chudší výbava, máte pravdu,já bych ještě dodal o něco horší odhlučnění oproti třídě S, ale jinak komfort je zcela srovnatelný a cena je výrazně nižší než je tomu v případě třídy S.
Promiň, ale podle tvých reakcí v této diskusi na mě děláš dojem člověka, co chtěl eSko, ale měl (nemyslím jen peníze) "jen" na eR-ko, které se tu snaží obhájit malinko za každou cenu. eRko není eSko a nikdy nebude a to na jakém základu je postavené (neříkám, že je špatný, to rozhodně ne) se okecat nedá. Podívej se třeba taky na seznam možné výbavy eRka a eSka. eRko má do tzv. eSka v kombíku pořád dost daleko... 😄
Každopádně face eRku hodně pomohl.
Každopádně face eRku hodně pomohl.
Já ale naprosto souhlasím s tím, že seznam možné výbavy v S je širší, souhlasím s tím, že v S jsou lepší sedadla, i interiér vypadá luxusněji, o tom by se nemužu přít, psal sem ael že komfort je zcela srovnatelný....ono R stojí také o 700 tisíc mín s v základní ceně.....to musí být někde vidět....
Zaměňuješ příčinu a následek, já říkám, že pokud chtějí lidé něco mimo klasické karoserie sedan, kombi, pak od vyšší střední u premiových výrobců volí pouze SUV a jakékoliv pokusy o nějaké skloubení různých karos. variant á la crossover vycházejí naprázdno. Proto tak nízké prodeje erka.
Vykládat si o tom, že erko není ekvivalentem ML, protože je nižší atd. atp., to je hezké, ale zbytečné, protože každému jasné, z technického hlediska a snad i z hlediska původního marketingového záměru, jenže trh, zákazníci, to vidí jinak, erko pomíjejí a kupují SUV.
Vykládat si o tom, že erko není ekvivalentem ML, protože je nižší atd. atp., to je hezké, ale zbytečné, protože každému jasné, z technického hlediska a snad i z hlediska původního marketingového záměru, jenže trh, zákazníci, to vidí jinak, erko pomíjejí a kupují SUV.
Není ekvivalentem ne kuli výšce, nýbrž kuli uplně jinému naladění, jinému komfortu jízdy, nesnaží se napodobovat teréní vuz, ale běžné kombi ke kterému však nabízí nedhodnotu v podobě lepšího rozhledu a neuvěřitelného komfortu...nesnažím se tu bezhlavě obhajovat oblíbené auto, jen líčím skutečné zkušenosti, však si ho vyzkoušejte, pravděpodobně budete překvapeni jak blízko má komfortem k třídě S a jak daleko k SUV...
Šmarjapano, já přece netvrdím, že je to ekvivalent, naladěním, způsobem jak jezdí, říkám, že chtějí-li zákazníci premiové auto s užitkovým potenciálem, pak od vyšší střední berou SUV a crossovery nechávají bez povšimnutí. Že to jezdí úplně jinak běž vysvětlit jim, ne mě.
bereš to moc ze svého pohledu - já tě chápu, taky bych si vybral R-ko, ale podívej se na to trošku globálněji
jako služebák pro top pozice je akceptovatelný prakticky pouze sedan
když mají trochu volnější car policy (což si samozřejmě top pozice může prosadit, že >😒] ), tak mají alternativu v 90% v SUV
a ty SUV nevybírají na základě schopností do terénu nebo superkomfortu, prostě je to módní kategorie která letí, vyjádřuje status podobně jako 5metrová limuzína
takže na trhu zůstává relativně málo kupců v této cenové relaci, kteří jsou ochotni jít do R-ka, které, buďme úpřimní, vypadá hodně rodinně a málo reprezentativně (limuzína) nebo cool (SUV) a v nejhorším případě je tady ještě obr GL, který nabídne i dost prostoru a zároveň silný cool factor
čím vyšší cenové relace, tím menší je okruh lidí, kteří jsou ochotni jít do něčoho nezvyklého (pominu supersporty). Podívej se, kde je umístěna většina crossoverů - nižší střední, maximálně střední třída
jako služebák pro top pozice je akceptovatelný prakticky pouze sedan
když mají trochu volnější car policy (což si samozřejmě top pozice může prosadit, že >😒] ), tak mají alternativu v 90% v SUV
a ty SUV nevybírají na základě schopností do terénu nebo superkomfortu, prostě je to módní kategorie která letí, vyjádřuje status podobně jako 5metrová limuzína
takže na trhu zůstává relativně málo kupců v této cenové relaci, kteří jsou ochotni jít do R-ka, které, buďme úpřimní, vypadá hodně rodinně a málo reprezentativně (limuzína) nebo cool (SUV) a v nejhorším případě je tady ještě obr GL, který nabídne i dost prostoru a zároveň silný cool factor
čím vyšší cenové relace, tím menší je okruh lidí, kteří jsou ochotni jít do něčoho nezvyklého (pominu supersporty). Podívej se, kde je umístěna většina crossoverů - nižší střední, maximálně střední třída
V podstatě souhlasím, jen je rozdíl, zda se bavíme o crossoveru typu eR-ka, nebo o crossoveru vycházejícího poměrně přísně třeba z "klasického" kombi vyšší střední, jako je allroad. Vedle sebe totiž vypadají jak MPV vedle zvýšeného kombi a 5GT, to je (hlavně designově) takové "vše v jednom" (sedan/ kupé/kombi/MPV/SUV)...
Ano..je mozne aj toto. Ked sa pozrieme na mnozstvo roznych koncepcii MPV pred 15. rokmi, bolo ich na oboch brehoch Atlantiku mnoho.
V USA dnes mainstreamove velke MPV ponuka iba Honda, Nissan, a Toyota. Ford ma nizky crossver (neuspesny), a korejci sa ho pokusia nasledovat a vylepsit.
Europa - mnozstvo znaciek sa z trhu velkych MPV stiahlo a ostal uz iba Renault, Ford, VW.
Renault nahradi Espace niecim co bude viac smerom k SAV, u Fordu sa o nastupoch Galaxy/S-Max nic nehovori (aj ked by bolo na case) - a tiez je dost pravdepodobne ze tu dostaneme miesto nich globalny Ford Edge II, a VW... no tomu to vcelku ide. Zatial...
Takze cely ten trh MPV je zjavne na ustupe... a z poslednych sil sa na nom v zapadnom svete drzi par mainstreamovych automobiliek. V tejto situacii asi uz vobec nie je velke miesto pre automobilky premiove. U nich je to tak, ze kto chce nieco priestranne a velke, asi ide rovno do SAV / SUV....
V USA dnes mainstreamove velke MPV ponuka iba Honda, Nissan, a Toyota. Ford ma nizky crossver (neuspesny), a korejci sa ho pokusia nasledovat a vylepsit.
Europa - mnozstvo znaciek sa z trhu velkych MPV stiahlo a ostal uz iba Renault, Ford, VW.
Renault nahradi Espace niecim co bude viac smerom k SAV, u Fordu sa o nastupoch Galaxy/S-Max nic nehovori (aj ked by bolo na case) - a tiez je dost pravdepodobne ze tu dostaneme miesto nich globalny Ford Edge II, a VW... no tomu to vcelku ide. Zatial...
Takze cely ten trh MPV je zjavne na ustupe... a z poslednych sil sa na nom v zapadnom svete drzi par mainstreamovych automobiliek. V tejto situacii asi uz vobec nie je velke miesto pre automobilky premiove. U nich je to tak, ze kto chce nieco priestranne a velke, asi ide rovno do SAV / SUV....
BTW - Toho Espacu je myslím škoda, ikdyž bych radši volil Galaxy nebo ještě raději S-Max 😉 SUV nebo SAV není pro velkou rodinu (myslím tím 2+3) nic moc, vetšinou nikdo nenabízí 3 stejné sedačky vzadu.... :no:
Tak k tomu jsou velká SUV. Jak již jsem psal v jiné diskuzi, prostor ve velkých SUV je větší než v MPV (Discovery 3 - tři plnohodnotná sedadla v 2. řadě + stejně velká dvě v 3. řadě) a cena +- stejná.
hmm, jenže těch fakt velikých SUV je jak šafránu, to je za A, za B, málokterý z nich skutečně nabídne víc místa než Grand Espace, a za C pak ta cena určitě nebude +/- stejná
Cílová skupina je velmi, ale velmi malá, alespoň co se týče Evropy, možná Čína - tam se snad prodá cokoliv velké. Sám Renault svůj hotový Espace nechal před branami prodeje, a ví proč.
Troufám si tvrdit, že toto auto nemá nic, čím by mělo oslovit. Stejně tak se mi zdá, že celý Mercedes nějak tápe.
Troufám si tvrdit, že toto auto nemá nic, čím by mělo oslovit. Stejně tak se mi zdá, že celý Mercedes nějak tápe.
ozawasan
To je jen otázka výkladu. Jeho neúspěch tkví v neúspěšném uvažování potenciální cílové skupiny, která jaksi nemá jasno. Chce velký rodinný vůz, který je prostorný, má mít náhon na všechna čtyři a musí se tvářit, že je terénní....... A právě v tom je podstata úrazu - spousty lidí si koupí "jakoteréňáka" a tohle auto vyřadí, protože není dost "vysoké" a nevzbuzuje představu divokého "frýrajdu" po Šumavském národním parku, kterému by tleskali snad i kůrovci.......
Jejich škoda - tohle auto je parádní................
Jejich škoda - tohle auto je parádní................
krultheking
ze velka cast aut na tomto seznamu na nem neni kvuli tomu, ze by to byla opravdu spatna auta?
jeste chapu nespravnou cenu (prodejce zacili cenove do vod, kde nema sanci najit kupce, byt auto samotne by spousta zajemcu chtela) ale proc se neprodava zrovna tenhle skvely autak je mi zahadou
navic je to o nem vseobecne znamo, proto je na spici v udrzeni ceny ojetin
edit: odpoved uz jsem nasel v ostatnich reakcich
jeste chapu nespravnou cenu (prodejce zacili cenove do vod, kde nema sanci najit kupce, byt auto samotne by spousta zajemcu chtela) ale proc se neprodava zrovna tenhle skvely autak je mi zahadou
navic je to o nem vseobecne znamo, proto je na spici v udrzeni ceny ojetin
edit: odpoved uz jsem nasel v ostatnich reakcich
zlysoused
ideální auto. Problém je, že větších rodin, které by zároveň měly na tak drahé auto, moc není.
killerhammer
Tiež si myslím, ako niektorí prispievatelia predo mnou, že bola zle odhadnutá cieľová skupina a ich finančná sila. Rodín, ktoré si môžu dovoliť takéto "rodinné" auto asi veľa nie je a platí to aj o USA, kde to auto stojí podstatne menej ako v EU a to je už naozaj dôvod na zamyslenie. Pritom drahších luxusných SUV áut vidíme na cestách tisíce. Tie ale tiež asi rodiny s deťmi nekupujú 😉 Teda je jasné, že R-ko sa nevošlo do záujmu firiem a bohatých pózerov, viacdetné rodiny na to nemajú a preto sa nepredáva 😉 Na druhej strane, predáva sa perfektne ako jazdené, lebo jazdené sa stáva dostupné ako rodinné auto a tam to ihneď začína fungovať.
T613
škoda, že tu není Webpaja
1.) kazdy model Mercedesu je urceny pre cely svet. Nic take, co by bolo urcene len pre jeden trh a potom by sa to skusalo predat aj inde nie je. (Aj ked je pravda, ze u R-Klasse boli ocakavane velke predaje hlavne v USA).
2.) Projektovane rocne predaje boli na 80.000 ks - v najlepsich casoch boli globalne predaje tesne nad polovicou.
A USA?
2005 - cca. 4.600 ks
2006 - cca. 18.200
2007 - cca.13.000
2008 - cca. 7.700
2009 - cca. 2.800
2010 - cca. 2.900
Takze ani v USA to neboli nijak oslnive cisla (snad okrem prveho celeho roku predaja). 😉
2) Sales manager měl pravdu, vuz byl dělán především s ohledem na americké zákazníky, tak aby právě jim vyhovoval a byl drobně upraven, aby se přiblížil více potřebám evropského zákazníka
3) vuz nemá budoucnost....protože ste rozhodl?
😉 se podívejte na aktuální prodeje...... :no: ...zas jeden co rozumí všemu ;-\
Plán 80tis. ročně, prodej za rok v US 2100 (slovy, abys sis byl jistý že se tam nestratili nuly - dva tisíce sto kusů). Žeby ten zbytek světa dělal 78tis.?
to že se na něj čeká 5měsícu neznamená, že je tak žádaný - jakou má asi linka kapacitu, jak dlouho asi zabere doprava z US kde se to montuje, jak se prodlužuje výroba kvůli možnostem individualizace, jak moc prioritní je český trh? Já čekal na nižší střední třídu 3 měsíce a jediný extra tam byla barva.....
jinak se mi R-Classe líbí. I před F/L, a teď po F/L vysloveně ožil. Mám rád kombíky i MPV, takže jejich kříženec musel u mně zabodovat, že. Hodně podle mně udělala i startovací cena (teď se to už tuším zreálnilo), která mu klientelů spíš ubrala.
Z textov doposial citanych mi pride ako surfer, ktory z roznych for a webov robi reserse a jeho nebeska sila presahuje nas, smrtelnikov.
Problemom toho "serialu" je, ze za "neuspesne modely" sa povazuju tie, ktore dosahuju male predaje.
Do tohto modelu vsak vstupuju aj dalsie faktory
- vie Marko naklady na vyvoj danych modelov a ich vyrobnu cenu? pokial sa prijmy / vydavky priblizuju 0, je to ok
- vyhodou velkych znaciek je, ze si mozu dovolit malostrarovy projekt. sportovy voz, ktoreho sa preda par kusov, vie na PR pre spolocnost zarobit viac, ako megauspesny low cost
Samozrejme su aj automobily, ktore su naozaj zbytocne. Hlavne v momente, ked automobilka specializujuca sa na urcity typ vozidiel pride s inym. Minimalne prve z danej rady budu neuspesne (nechcime po Fiate a Suzuki, aby robili vyssiu strednu triedu a po Land Roveri miniauta).
Vychutnavame si teda uhorkovu sezonu plnym priehrstim...
1.) Ak by som mal vsetky info dohladavat surfovanim, tak pri tom ich objeme by som musel surfovat cele dni, tyzdne, mesiace, roky. To by uz ale u mna davno zaklopal exekutor, pretoze surfovanim po internete sa zivit fakt neda. Aspon ja to nedokazem. 😉
(Nehovoriac o tom, ze k mnohym info by som sa nedostal.)
2.) Ak davam odkazy na internetove zdroje, je to nie preto, ze by som z nich vzdy primare cerpal, ale preto, aby som veci mohol verejne obhajit. Ono sa to da totiz urobit aj tak, ze nieco napisem a poviem, ze to mam "...z nemenovanych zdrojov / z internych materialov, ktore mam doma na stole, ale su tajne, a nemozem vam ich ukazat....atd..." To by ma zas ale ludia kritizovali, ze si to vsetko vymyslam. 😉
Takze niekedy si fakt nevyberies.
Na veci, ktore pises nizsie (ziskovost, atd...) som uz niekolkokrat reagoval pod inymi autam. Takze len v skratke. Ked pises tento typ clanku, musis nastavit kriteria (tie su v uvodom clanku popisane). Nezaoberam sa ne/ziskovostou (ani rozlozenim nakladov na platforme) modelu, ale tym ci je rozpor medzi ocakavaniami vyrobcu a realnymi predajmi. Auta, ktore v tejto serii su to splnaju. Malo by ich tu byt asi daleko viac, ale u dalsich kandidatov je to na hrane / alebo nepreukazatelne. Takze tu nie su...
A ano...clanok o neuspesnych modeloch bol pisany na leto, takze zamerne "lahsie". O chvilu ale dostanete obrovsky analyticky clanok. Tak dufam, ze bude mat citanost ako tieto, a bude sa pod nim takto diskutovat.... 😉
Čo je dnes tajné? Pokiaľ má človek aspoň oficiálny medzinárodný novinársky preukaz, má dobré vzťahy s importérom a pár cenrtálami, vie sa dostať k zaujímavým informáciam. Akurát, aj z etického hľadiska aj z budúceho ich nesmie publikovať. Inak hrozí žaloba...
Nie je problém nájsť si kontakty na vývoji. Problém však vždy ostáva, či si narušiť dobrého informátora tým, že napíšem aj to, čo nemám... 😉
2.) Nehovorim o "tajnosti" ako takej - hovorim, ze sa snazim pustat veci, ktore viem nejak rozumne obhajit, dolozit aj z inych zdrojov. Aby som sa v diskusi na verejnosti nemusel skryvat za tu "tajnost", "nezname zdroje", ktore moze ako argumenty pouzit naozaj hocikto. A to aj za cenu toho, ze budem povazovany za "surfera" >😁
3.) Zbytok obsahu tvojej reakcie: ano, samozrejme...aj preto zvazujem co a kedy zverejnit. Pomerne casto (hlavne v serii o buducich modeloch) som mal informacie, ktore som nevedel overit z inych zdrojov (alebo by mna/niekoho ineho prezradili/sposobili by nam problem)...tak som to radsej nechal tak...
A to, že reagujem veľmi sporadicky na fórach neznamená, že dôverne nepoznám tento server a skupinu za ním. Možno viac, než si myslíš...
pokojne len ostaň pri tom sporadickom reagovaní 😉
Kdo je Marko opravdu netuším a jsem si jist, že pro mou reakci na to co napsal to nehraje žádnou roli...
2) Je možné, že R-class byl stavěn s ohledem na potřeby amerických zákazníků, tím spíš jsou ale jeho prodejní výsledky v USA smutné. Naopak u nás se Rko prodává celkem slušně (ČR to ale nevytrhne).
3) Vůz nemá budoucnost proto, že (dle Markových tradičně spolehlivých informací) nedostane přímého nástupce.
2.) to nepopieram. Popieram to co bolo napisane vyssie, ze bol povodne robeny "iba/pouze" pre Ameriku. A ze dodatocne to s nim chceli skusit v Europe. To nie je pravda.
3.) Ja som nikde nenapisal, ze obdobne auto nema buducnost. Prave naopak, pisem, ze projekt velkeho crossoveru bude pokracovat, ale v inom formate. Mimochodom, to, ze R je neuspesne povedal aj Zetche.
(na invektivu radsej nereagujem 😉 )
EDIT: Tak, nieco som dohladal😒br /> Daimler Annual Report 2010😒br /> [odkaz]
strana 122.
Totalne predaje M / R / GL /GLK / G za minuly rok su cca. 200.000 (dovolime si nepocitat G-Klasse, ktore je minoritna vec). Ostanu nam 4 modely: ak by sme to len spriemerovali, tak na R-Klasse pripada 50.0000 ks rocne /globalne.
Co je samo o sebe pod planom. A je to este horsie. Je vcelku jasne, ze hlavne predaje z toho cisla 200. tisic robia popularnejsie modely GLK / M (a mozno aj GL). R-Klasse v tomto pocte ani zdaleka nemoze byt priemerom na urovni GLK.
Co dakazuju aj predaje v USA (ktory ma/mal byt tym nja-trhom pre R) za minuly rok - . 😉
Cisla za tento rok predajov vskutku nemam. Ak teda v 6. roku, pomaly na sklonku kariery, e😜lodovali predaje R-Klasse do zavratnych vysin, uprimne sa ospravedlnujem Mercedesu aj vsetkym citatelom.
Stále dokola se tu zminuje plánovaný počet prodaných kusů, ten R-ko zřejmě nenaplnuje.
Jinými slovy, jediný argument podle kterého označíte ten který vuz uspěšným závisí na odhadu výrobce o počtu prodaných kusů za rok......jinými slovy, dle vaší logiky máme štěstí že porsche nepředpokládá prodej několikaset tisíc kusů 911 ročně...potom bychom tu ted zřejmě četli váš článek o neúspešném porsche 911 nebo třeba o RR .... 8-s
Na invektivy jste reagovat nemohl, protože jsem žádné nepsal....i když by se to přímo nabízelo...viz. minulý odstavec... 😉
čekací doba jistě není přímým ukazatelem prodejnosti, nicméně pokud se zamyslíme a vezmeme v úvahu, že nyní se vyrábí modernizovaná verze již několik let prodávaného modelu, bude jisté že výrobní kapacita bude nastavena tak aby saturovovala poptávku, pokud tedy budeme brát za obvyklou dodací dobu3 měsíce, pak tedy téměř dvojnásobné prodloužení dodací lhuty dokládá vysoký zájem. Zde je jasná souvislost.
Nemám sice informace kdy hodlá mercedes tuto třídu R, tak jak ji známe dnes přestat vyrábět, ale jistě to nebude v nejbližších 3 letech, kdyby tomu tak bylo, neivestoval by MB do modernizace, což je další z rozporu s vaším textem....viz váš sklonek kariéry třídy R.
A mužeme porovnávat prodeje minulé generace s třídou S, kde si je cena i určení podobné.
A já, ačkoliv nemám vaše nezměrné znalosti, jak zde dáváte najevo si myslím že po snížení cen faceliftované verze, tak jak se stalo, pujdou prodeje skutečně do výšin, čemuž již ted zájem nasvědčuje.
Ano, ja mam bohuzial taku logiku, ze podla parametra, ktory som zvolil, by som na tento zoznam dal aj P911, ked by som zistil, ze neplni ocakavania vyrobcu. Situacia je to ale len akademicka, pretoze Porsche ma zjavne dobre podchyteny trh (aj jeho prieskum a odhady) a ten rozpor tam nie je. Takze, v tomto ohlade mate asi fakt stastie 😄 😉
Ad..cakacia doba...ako som povedal, nepoznam ju. Ani tu, ani u vas, ani v Nemecku. Neviem tak napriklad ani to, ktory trh ma aku prioritu v dodavani produktov (co ma nadvaznost na aktualne nastavenie vyroby, ktoru tiez nepoznam - neviem ci ma vyrobnu prioritu M/ GL, alebo R), takze vynasat akekolvek sudy podla parametra cakacej doby fakt neviem...ani si netrufam.
A ak verite, ze predaje pojdu hore - tak je to len fajn. 😄 Ja som musel pracovat s cislami, ktore som mal do konca roka 2010. Pochopte prosim, ze na zaklade viery v svetlejsie zajtrajsky pisat nemozem.
R-klasse ma byt nahradene niekedy v druhej polovici roka 2014. Rozpor s tym co som napisal nijaky nevidim (tak ako som uz pri inom bode upozornil v predchadzajucom prispevku). Moj zoznam neuspesnych modelov nie je nejaky ultimativny zoznam toho co ide "na popravu." Su tu auta, ktorych vyroba bola tak slaba, ze museli skoncit pred beznym koncom zivotneho cyklu, ale aj auta, ktore sice nenaplnili ocakavania - ale ich vyroba sa dalej oplati a vyrobca z toho aspon dostane, to, co sa z toho da dostat.
Este by som Vas rad opravil v jednom: ja tu nedavam najavo nezmerne znalosti. Spustu veci neviem (co som velakrat v minulosti priznal... a nakoniec to nemam problem priznat aj v tejto reakcii), ale to co viem a mozem, to napisem. Rovnako, ako to, ze rad prispejem do diskusie svojim nazorom (..ked je cas a ma to vyznam).
I přes Vaše vysvětlení si myslím že posuzovat uspěšnost modelu jen podle proklamovaných prodejů, tak jak to činíte vy je holý nesmysl, je to zcela zřejmé podle mě, nehodnotíte vuz ale výroyk automobilky, počítáte jablka a hrušky....při stejném principu byste mohl dělat testy vozu od stolu v kanceláři na základě propagačních materíálů.....je to zcela nesmyslné.
A co se týká nahrazení vozu novým modelem v roce 2014..tedy za tři roky..tedy pul obvyklé doby po kterou daný model prodává a psát o sklonku kariéry...ten rozpor je zcela jasný...v tom případě by podle se podle vás sklonku kariéry blížily i modely představené na autosalonu...ale to už je jen detail...
"podle mě, nehodnotíte vuz ale výrok automobilky"
Neviem, ako by som mal hodnotit auto, tak ze by som o nom vyhlasil, ze je neuspesne. Na zaklade coho? Subjektivne? Na zaklade techniky, dizajnu,....????
Este raz - hodnotim na zaklade rozdielu medzi planmi a realnymi predajmi. Tak to hodnotia aj automobilky. Neviem teda ani o akych jablkach a hruskach pisete.
Ano, dobre - ked sa teda budeme bavit doslova, mozno som tie slova na "skloku kariery" prehnal. Kazdopadne je ale R vyrazne za polovicou kariery - 6 rokov na trhu a 3 roky zostavaju.
(A to o tom autosalone beriem len ako uz take nevyhnutne rypnutie 😄 Samozrejme, pri zivotnom cykle priemerne 6 rokov je auto, ktore ma pred sebou (miniamlne) tych 6 rokov novinkou 😉 )
Marko nikde netvrdí, že technicky ty modely jsou špatné, naopak třeba jako v případě R-ka je to špička třídy a zajímavý počin, ale holt u zákazníku nezarezonoval tak jak měl a zaostal daleko za plánovanými prodeji. Můžeš to klidně nazývat neúspěchem marketingové oddělení, ale nic na tom nezměníš
A abych to uvedl na pravou míru...mi se R taky nelíbí, je to asi nejškaredší Mercedes. Ale po Ostravě je sem tam potkávám a určitě budou pohodlné a praktické.
CLC - no ano, dajme tomu! 😉 Aj ked toto auto bolo tiez predavane aj v EU. Takze tiez nikdy nebolo LEN pre jeden trh. A to ze vyroba "starsieho" modelu pokracuje v jednej z krajin BRIC je vcelku bezna vec... Aj tam s tym ale myslim skoncia a casom ho nahradia C-Klasse Coupe. 😉
A aby som to aj ja uviedol na pravu mieru....mne sa R-Klasse zas pre zmenu neskutocne paci (...pred faceliftom). Pre mna to je krasny mix kombi a MPV...fakt pekny crossover.