Frankfurt 2011
Jinoch123
0
Osmiválec by tam sice seděl, ale vzhledem k tomu, že se to auto nedostane do série, tak je celkem jedno... Cadillac zkrátka předvedl svůj nejdůležitější motor v nové verzi (přeplňování) ve stylovém balení, kde na něj bude dobře vidět, elektromory už jsou jen "klasickou povinností" konceptů... Jinak design krásně kombinuje klasické prvky amrických kabrioletů 60. let a aktuálního designového stylu značky... :yes:
Přejít do diskuze
no jo 😒 Inak- ja by som to neprehanal, do seriovky by stacil( vo vykonostnej kategorii 400-500k) nejaky V8- klasicky americky, napr. ten Northstar 4,6 co Cadillac ma, trocha modernizovat, mozno spustit spotrebu, mozno pridat elektromotor, a tak..ale ten zvuk aby tam bol. 😄 Inak, vyzorovo uplne skvele
Pokial viem tak cadillac V16 v prototype Sixteen :-! to by bola riadna pecka. Konfiguracia Motor+Elektromotor mi ide rovnako proti srsti jak nafta. Keby spravili Turbiny + Elektromotor ako Jaguar tak to by bola ina kava
Uz len keby to malo V16 (tak jak mal mat Phantom ale BMW na to nakoniec nemalo koule) tak by to mohla byt konkurencia pre velke Cabria od RR a Bentley