Novinky
uzka skareda stroha fabia s povestnou velkou spotrebou a ziadnou vybavou nema najmensiu sancu ani proti starsej i20tke nie to este proti riu.
rio sa moze porovnavat s polom
fabia je konkurent sandera alebo stareho avea
rio sa moze porovnavat s polom
fabia je konkurent sandera alebo stareho avea
Jistě, i20 drtí Fabii poměrem asi 1:7,5 😉
([odkaz] )
([odkaz] )
Ukaž celoevropská čísla 😉 Taky by tady mohl někdo hodit prodejní čísla z Koree kde Fabii nikdo nezná.
daj link na korejsky trh >😁
Tu je: [odkaz]
Nájdi tam Fábiu a potom hlavne i20. Mal by si si spraviť prehľad, čo tvoja platonicky milujúca značka "doma" predáva.
Nájdi tam Fábiu a potom hlavne i20. Mal by si si spraviť prehľad, čo tvoja platonicky milujúca značka "doma" predáva.
Automobilový život v Jižní Korei musí být peklo, vybírat jen mezi 4 značkami... >😁
No oni by tam radi predávali Japonci, či Číňania, ktorý to tam majú na skok, nehovoriac o Európe, ale Kórea sa zdatne bráni. Síce v roku 2008( tak cca) sa zo zoznamu zdaniteľných položiek vymazalo tak 2000, no vždy tam figuruje 7500 zdaniteľných (doclených) importných položiek. Kórea je "ústretová" no svoj e😜ortný poklad silno chráni.
Najväčšiu ochranu používajú položky: automobily, priemyselne roboty, elektr. spotrebiče, námorné zariadenia, niektoré farmaceutické výrobky. Všetko to čo e😜ortujú.
Naopak radi uvítajú služby s vysokou pridanou hodnotou - veda, výskum, marketing, právne služby.
Ono takou perličkou by bol dovoz i českého piva - so všetkými clami a daniami by sa to vyšplhalo na takú 150 - 180 % prirážku. Schvaľovací proces pre import je úradnícky tak dokonalý, že niektoré komodity na povolenie potrebujú 2 -3 roky vybavovačiek.
Najväčšiu ochranu používajú položky: automobily, priemyselne roboty, elektr. spotrebiče, námorné zariadenia, niektoré farmaceutické výrobky. Všetko to čo e😜ortujú.
Naopak radi uvítajú služby s vysokou pridanou hodnotou - veda, výskum, marketing, právne služby.
Ono takou perličkou by bol dovoz i českého piva - so všetkými clami a daniami by sa to vyšplhalo na takú 150 - 180 % prirážku. Schvaľovací proces pre import je úradnícky tak dokonalý, že niektoré komodity na povolenie potrebujú 2 -3 roky vybavovačiek.
.... není co dodat.... >😁 >😁 >😁
Ale chápu, je potřeba se zavděčit průměrnému čténaři a pochválit mu jeho auto :yes:
Ale chápu, je potřeba se zavděčit průměrnému čténaři a pochválit mu jeho auto :yes:
Zdá se ti že o Fábii koluje málo legend? >😒]
tak pravda, vzpomeňme na ultimativní sportovní nářadí ve formě FRS první generace, nebo třeba legendární dynamiku a nízkou spotřebu s motorem HTP.... A poslední legendou je famózní spolehlivost prvních kusů s 1.2TSI.... :yes:
Proč se vůbec ostatní výrobci ztrapňují a dělají nějaké jiné auta v této třídě, když máme tu naši Fábii? 😉
Proč se vůbec ostatní výrobci ztrapňují a dělají nějaké jiné auta v této třídě, když máme tu naši Fábii? 😉
vystihuje situaciu (aspon podla mna )omnoho realistickejsie.
[odkaz]
[odkaz]
😉 Prý padá ručička palivoměru u Ryja tak rychle,že si toho nejde nevšimnout! :-!
Tak ako obyčajne svet motorov valcuje... objektivitu. 8-s Nemusím čítať test, aby som vedel, kto u nich vyhrá. Okrem známej striktnej objektivity voči domácej značke 😉 mnoho napovedá konfigurácia testovaných účastníkov: základná atmosféra vs. turbobenzín, až tretí v motorovej palete Fabie. Určite budú aj cenovo porovnateľné (tipujem základný cenník vs. akcia výbehového modelu).
Nech má auto.cz aj nejaké muchy, na úroveň takej žumpy, ako je SM, našťastie ešte nespadlo. :yes:
Nech má auto.cz aj nejaké muchy, na úroveň takej žumpy, ako je SM, našťastie ešte nespadlo. :yes:
No nevím,ale s auto.cz má dost společnýho s nakladatelstvím axel springer,který vydává auto tip a svět motorů a spoustu článků se prolíná a přebírá mezi auto.cz a časopisama.Mně zase spíš přijde,že tam moc hezky a na můj vkus docela často píšou o korejcích,přitom já na to mám docela jinej názor.Korejci maj prostě tvrdej marketing a hodně se podbízej,auta různě bezplatně půjčujou a pak se o nich hezky píše a lidi který autům nerozuměj na tyhle říkanky docela daj . >😁
Tak poslednou dobou dobrý článok na ACZ človek aby sviečkou hľadal, ale nájde sa, aby som zase nekrivdil. Inak popisovaný jav je doménou viacerých českých časopisov, proste patriotizmus je našim západným susedom vlastný - a popravde, prečo im to vyčítať? Každý si rád pochváli a drží to svoje, a nie sú v tomto smere zďaleka sami. Mňa najviac dojal istý časopis o športových autách, ktorý v jednom článku vychválil do nebies Fabiu RS, a o pár strán vedľa totálne strhal a zadupal pod zem Porsche...
Hele a jak bys chtel ta auta vybrat?
Uplny zaklad u jednoho totiz obsahuje zpravidla jine prvky vybavy a jine motorizace nez u jineho.
Zakladni Fabia s HTP bez vybavy by proti Riu stala proc? Jen proto aby test zkratka projela s tim, ze je za stejnou cenu uplne hola? To je objektivita?
Zkus mi proste a jednoduse napsat co konkretniho od Skody meli proti Riu postavit.
Uplny zaklad u jednoho totiz obsahuje zpravidla jine prvky vybavy a jine motorizace nez u jineho.
Zakladni Fabia s HTP bez vybavy by proti Riu stala proc? Jen proto aby test zkratka projela s tim, ze je za stejnou cenu uplne hola? To je objektivita?
Zkus mi proste a jednoduse napsat co konkretniho od Skody meli proti Riu postavit.
No rozmýšľaj Ty. Zdá sa Ti primerané proti atmosfére postaviť turbo s rovnakým objemom? Keby to bolo atmo 1,6 vs. 1,2 TSI s výkonmi okolo 100-120 k, beriem. Ale nepreplňovaná 1,2 a 1,2 s turbom? Čiste objemovo primeraným súperom vo Fabii by bola tá 1,2HTP v silnejšej verzii, s privretým okom (s ohľadom na výkon) 1,4 16v.
SM už je na stancich. Stači přečist test a nedělat ukvapive zavěry.
Iste, to bol môj odhad. Ale stavím sa, že dosť blízky realite. Veď daj vedieť, ak si to prečítaš.
Připada mi že někteři drželi SM naposled někdy za komanču. Takhle byt zaujaty vuči SM nechapu a myslim si že jde pouze o setrvačnost zaujatosti. V některych ohledech je pro mě SM lepšim informačnim mediem než AUTO.CZ.
Zaver bude vypadat nejak takhle: "Rio sice nabizi o tridu vetsi prostor, jizdni vlastnosti na spicce segmentu, umirnenejsi spotrebu, to vse zabaleno v perfektne zpracovanem a designove atraktivnim havu, navic se 7letou zarukou a cenou nizsi o 30 tis. Kc pri lepsi vybave, nasim vitezem se ovsem stava legendarni Fabia protoze ma vetsi kufr. Navic Skoda, narozdil od KIA nikomu nenuti jiz v zakladu plnou sadu airbagu, ESP ci klimatizaci. Skromny cesky chalupar, ktery podobne zbytecnosti nepotrebuje, proste nema u KIA sanci."
Vítězem bude asi přeci jen Fabia... Už jen proto, že je na snímku Fabia v patřičně zajímavé konfiguraci (hliníková kola, xenony....), zatímco Rio spoléhá na standard...
Parametry testu už se nějak "nastaví", to problém nebude, ale v interiéru nic nastavovat nemusí, tam Rio (esteticky a v těchto verzích pravděpodobně i materiálově) objektivně nemá šanci.
Stejně tak objektivně nelze srovnávat uživatelsky příjemnější TSI s atmosférický motorem Kia.
Kia ale bude kontrovat ve srovnatelné výbavě výrazně nižší cenou (řekl bych, že těch 30 tisíc stačit nebude, přihoď ještě dalších dvacet), podstatně lepší nabídkou prostoru, minimálně stejně dobrými jízdními vlastnostmi a v neposlední řadě... Designem. Tam tedy Fabia nemá šanci - proto také do testu nastupuje se střešními nosiči, hliníkovými koly a xenony... drobnosti, které testovanou Fabii z esteticky nevábného základu povyšují na regulerní konkurenci.
Ale bude to těsné >😒]
Jasný, tedy v zájmu objektivnosti by měl VW Korejcům propůjčit motor, nebo rovnou cele auto! >😁
A nemyslíš doufám vážně, že střešní nosiče Fabii esteticky vylepšují?
Nahore pises, zes to cetl, kdyz se te zaptam kde, otocis a pises o osobni zkusenosti. Takze tady zcela nepokryte lzes...
A to mas odvahu psat tady o "nesahani po kotniky". Jedine, co tady nesaha slusnemu cloveku po kotniky je tva moralka. 8-s :no:
Je take nefer srovnavat vozy, ktere se sice vyrabi soubezne, ale jsou generacne o nekolik let vzdalene. :no: Az se za dva roky bude porovnavat KIA Rio a novy Rapid, nebo jak se to ma jmenovat, myslim ze preference Skody bude rozhodne silnejsi. I kdyz zdejsi pubescenti jiste budou zase preferovat asijsky design a kvalitu, jako by nevedeli, do jake spolecnosti patri.
Muzu rici zaverem, ze vyber pochopitelne bude zalezet na osobnim vkusu a zkusenosti kupujiciho a potom pochopitelne na ucelu, ke kteremu si ten ktery to auto kupuje, jak dlouho ho hodl mit, kolik km s nim najezdit. Skodovka neurazi, ale nenadchne. Kia je zase prvoplanove libiva, ale za 10 let mohou zbyt majiteli jen oci pro plac. Nicmene pokud si ji nekdo koupi jen proto, aby s ni bez emoci odjezdil behem 5-ti let 300 tisic km, nemusi to byt spatna volba. A prave "vo tom to je". Ja jsem take pred par lety, kdyz vetsina zdejsich diskutujicich jeste nebyla na svete, koupil rendlika. Bylo mi neco pres 30 let a myslel jsem si, ze autum (stejne jako mnozi zdejsi diskutujici) uz docela rozumim. Realne zkusenosti mne presvedcily o omylu... Kdyz mi bylo 55 a odjezdil jsem prvnich 500 tisic km s koncernovymi vozy s motorem TDI, koupil jsem si "japonce". A po zkusenosti uz vim, ze moje pristi auto bude zase "koncernove" (viz moje recenze na "moje auto").
Postupem casu clovek zkratka zjistuje, ze optimalni volbou pro nekoho muze byt KIA, pro jineho Fabia. Naucme se rozdilne preference kupujicich respektovat.