Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
gld
Mi chýba možnosť "pred zimou, a po zime".. počas zimy auto neumývam. Teda ak je to skutočná zima, s teplotami okolo a pod nulou a podobne. Auto na jeseň naleštím, navoskujem a potom už len pozerám ako odtieň laku tmavne >😁 Našťastie mám farbu, na ktorej špinu nevidno. Len potom nezabudnúť, neobtrieť sa o karosériu.
Po zime potom do umývárky na kompletný program. Niet nad vyčistenie podvozku od soli.
Po zime potom do umývárky na kompletný program. Niet nad vyčistenie podvozku od soli.
FISHkaa
moje auto nepoznalo hrubý kartáč automnatické myčky. Pouze ruční mytí a vždy s voskem. V zimě pravidelně úklid soli umýváním (samozřejmě pouze v kladných teplotách)... Interiér na podzim a pak až na jaře 😄
Mexican82
mam doma malu tisickorunovu Wapku, ktora odpoveda nizsim verziam Karecheru. Na splachnutie podbehov a bordelu z podvozku to staci. Ak je na nule-okolo nuly, tak to splachnem co tyzden-dva. Naklady nula nic a casova dotacia do 20 minut. Posledne splachnem od soli biele gumene koberce, necham vysusit, auto vyvetram.. fertig
riesim to podobne, ta wapka je dobra aj ked idem v lete vo vecernych hodinach a potrebujem z kapoty a skla dostat ten hromadne zavrazdeny hmyz >😒]
hard to kill
souhlasim s tim myt minimalne,jednak myt auto kazdej den v mycce je dost drahy,a taky mejt auto treba kdyz je -20 si myslim neni dobry,osobni skusenosti.kdyz nemas garaz a po umyti to auto nechas stat venku,zamrzne vsechno,zamky,dvere, okna,a urcite to neni dobry ani pro elektriku v aute.kdyz je takova kosa umeju jenom svetla a vokna rucne.jinak do mycky jen kdyz je kolem 0 stupnu.pak vyjedes s ty mycky a za 5 minut to auto vypada stejne jako by v zadny mycce nikdy nebylo >😁
Kasprik
Pravidlo č.1 je že se auto nemyje. Na auto se postupem nanese ochraná vrstva špíny a ta nedopustí soli a habrajzu se dostat k laku. Pravidlo č. 2 je že se neparkuje ve vyhřáté nebo vlhké garáži, kde vám za 2-3 dny přireznou desky ke kotoučům. Parkuje se zásadně venku na sněhu a mrazu a nějaké leštěnky to jsou jen šidítka. Věřte mi, bydlím v Harrachově. >😒]
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
matoza
u nás v meste je umývačka v garáži veľkého obchodného centra, dáš si auto umyť a ideš na nákupy
Martin77
Ahoj, ja to delam tak ze dam auto na rucni myti, je to podle me nejlepsi zpusob jak se zbavit necistot u auta. jezdim na hajeckou ulici v brne, i si to tam necham navoskovat vzdy
info@e-cs.cz
Umyjte se auto ručně sami na sucho do brilatního lesku za pár minut...
Rád bych Vám nabídnul slevový kupón s 10% slevou na první nákup naši autokosmetiky, v případě že by Vám kód nefungoval napište si o něj. Slevový Kó😜 j2t4XArd79
Jedná se o ekologickou autokosmetiku pro suché ryční mytí aut (1. konkurenční výhoda), která k umytí, naleštění a k ochránění auta nepotřebuje ani kapku vody a ani jiné drahé vybavení a auto můžete umýt a naleštit např. před panelákém, nebo u chaty (není žádný odpad, vše je v mikro utěrce) (2.výhoda). Práce s produkty je velmi rychlá se skvělím výsledkem, který nedosáhnete jinými prostředky ani za polovinu času (3.výhoda). Prostředky jsou velmi univerzální, 3 produkty vám stáčí o komplexní údržbu vozu (4. výhoda). Nechci spamovat diskuze, chci Vám jen nabídnout příznivé řešení s ještě lepší cenou.
Navštivte náš E-shop www.e-cs.cz
Rád bych Vám nabídnul slevový kupón s 10% slevou na první nákup naši autokosmetiky, v případě že by Vám kód nefungoval napište si o něj. Slevový Kó😜 j2t4XArd79
Jedná se o ekologickou autokosmetiku pro suché ryční mytí aut (1. konkurenční výhoda), která k umytí, naleštění a k ochránění auta nepotřebuje ani kapku vody a ani jiné drahé vybavení a auto můžete umýt a naleštit např. před panelákém, nebo u chaty (není žádný odpad, vše je v mikro utěrce) (2.výhoda). Práce s produkty je velmi rychlá se skvělím výsledkem, který nedosáhnete jinými prostředky ani za polovinu času (3.výhoda). Prostředky jsou velmi univerzální, 3 produkty vám stáčí o komplexní údržbu vozu (4. výhoda). Nechci spamovat diskuze, chci Vám jen nabídnout příznivé řešení s ještě lepší cenou.
Navštivte náš E-shop www.e-cs.cz
Hugo_lo
V zimě se auto myje mnohem líp než v létě, pokud teda nemrzne 😄 . Do myčky s ním moc nejezdím, přijde mi zbytečné platit peníze za něco, co si dokážu udělat doma sám a ještě líp. Nedám dopustit na vapky Karcher. Já ji mám z https😐/www.profinaradi.com/…ce-vapky-karcher a auto krásně umyje.
Max Procházka
Příspěvek podléhá schvalování.
Článek je samozřejmě výborný. Jednak věcný, jednak čtivý.
V zimě samozřejmě... nemýt, resp. mýt minimálně. A když už, pak ručábo. Myslím jako cizí ruce... prostě to chce profíka, kterej je něžnej, zručnej a techologicky na výši. Velmi souhlasím s podzimní tvrdou voskovou preventivní ochranou laku.
Témíčko je voda uvnitř auta, tedy sníh, který se rozpouští z bot. Zásada je, vsunout na sedadlo jako první svůj zadek, posadit se a řádně oklepat kopyta. Mlácením podpadku levého hadího kopyta o prah dveří nemohu doporučit. Na zimu to chce vyměnit peršan za gumovou podlážku, pokud možno s vyvýšenými okraji a buďto ji vylévat, či v době odstavení vozu položit na podlahu noviny, které vodu nasají. Noviny pak už nečti, rovnou je vyhoď do popelnice. Na tohle se dá užívat i speciální nasákavá (kuchyňská) houba, ale musí se to bohužel potom ždímat, což by u jemnějších povah mohlo vyvolávat hygienické závratě, tak si to zvol podle vlastního kotle.