Ekonomika
Tak je to definitivně tady, velká 4coupé začínají významně zakrojovat do prodejů. Estéti jásají, vždyť jsou to nádherné vozy. A7 samozřejmě těží z cenové přívětivější náruče, než je tomu v případě CLS, který si drží status elity i ve vztahu k ceně.
Dokonalá třída, co? Sedni si, zaparkuj kopyta na stůl a vyber si model, následně ho nakonfiguruj a napiš pak své rozhodnutí. Čím to asi tak je, že si někdo raději koupí latitůdu a přehlédne takový třídní skvost, jako právě třeba to CLS? Já vím, že víš... 😉
Ano, toto je vizuální rozpětí třídy - od "hvězdy" - [odkaz] 8-s 8-s po HVĚZDU - [odkaz] :yes: :yes:
Dokonalá třída, co? Sedni si, zaparkuj kopyta na stůl a vyber si model, následně ho nakonfiguruj a napiš pak své rozhodnutí. Čím to asi tak je, že si někdo raději koupí latitůdu a přehlédne takový třídní skvost, jako právě třeba to CLS? Já vím, že víš... 😉
Ano, toto je vizuální rozpětí třídy - od "hvězdy" - [odkaz] 8-s 8-s po HVĚZDU - [odkaz] :yes: :yes:
(BMW 5 + BMW 5GT + BMW 6GC)? 😄
PS: No a když se A7 uvádí zvlášť, tak pak asi i BMW 6GC zvlášť..
PPS: To opravdu NEmá 😉
.. prostě INFOrmací je všude :yes: jejich hodnota je ale spíš :no:
Pěkný den (a pěkné Vánoce a pěkný Nový rok a pěkný nový rok - přeji 😄
PS: Nebo přejdou na R6 Tri - to je také varianta 😉
a pokud má 6GC čistě subjektivně podle mě nějaký estetický problém tak je to čumák, je moc, no nevím jak to říci, prostě odulý, trošku připomínající 1er a ta se mi dost zepředu nelíbí.
[odkaz] Takže kdyby 6GC ještě trochu "přisedanovatěli" i zepředu, nejlépe podle nové 3er tak by to bylo tip, ťop. 😄
[odkaz]
Ale tento zadopřední pohled je proti 6GC slabší, dokonce i taxikář z tohoto úhlu vypadá celkem k světu.
[odkaz]
Vůbec, pohledům na zadek A7 pomůže "reálný úhel pohledu." Tedy ne ze země, jak má někdo ve zvyku fotit, ale z vrchu, jak se dívá běžný stojící člověk.
Očekávám, že tu teď budeš dokola vypisovat, že MB takový motor chybí. Myslím podobně jak tu stále vypisuješ, že Audi nemá obdobu 250 CDI. >😁
PS: Také jsem slyšela... (asi před hodinou mne nějaký ... jeden takový ... přesvědčoval že bych v něm/s ním mohla jet teď na svátky do Marbelly - ale STRIKTNĚ jsem ho ODMÍTLA! 😄
[odkaz]
Ta trocha ve zrychlení je už spíš o stopkách, ale i pocitově jsem čekal (podle papíru) od 350 CDI víc.
[odkaz]
P.S. Jaguar i C6 "propadli" jak v jízdním komfortu, tak v jízdní dynamice, což je docela síla...
PS: Vás (tedy NEjen VÁS osobně 😉 ) by ANI NEnapadlo srovnávat skoro 7 let starý model Citroën s naprostou novinkou od Audi (a dalšími "prémiovými" vozy/značkami.. >😒]
... z tohoto pohledu dostáváte "na pudel" spíš VY ("znalci/diskutéři" z auto.cz 😉
PĚKNÝ den (a "hezké" sny - o špičkových vozech jako je MB CLS, audi A7 nebo Citroën C6 😄
Takže proto je XF levnější, než ještě starší a neprémiovější C6? >😁
RÁDA vám vaše autoNEznalosti "napravím" - a ODPOVÍM 😉
a) starší JE (ale i tak o pár let NOVĚJŠí než Citroën C6 😄
a) PRÉMIOVÝ byl JAGuar dáááááávno PŘED ... au aU Au AU au au 😉
b) je LEVNĚJŠí protože je LEVNĚJŠí konstrukce (ale špatné auto to věru NENí - znám(e) testy kde nad "prémiovými" soupeři NAOPAK VYHRÁVÁ... 😄
... záleží hlavně CO hodnotíme (rsp. KOLIK čemu při hodnocení přiřadíme "bodů" - ať "imaginárních", nebo jako zde "konkrétních" ...
... jak to zde OPAKOVANĚ píši - TO ("nastavení" hodnot/bodů) přece ZCELA ZÁSADNĚ ovlivňuje jak test dopadne ... mezi vozy jsou dnes možná MENŠí rozdíly - než jaké dokáží "zařídit" řekněme JINÉ způsoby hodnocení 😄
PS: JÁ třeba absolutně "kašlu" na ... a na ... a na ... (prostě MNĚ pro MÉ ježdění je to v reálu vpodstatě JEDNO) a někdo zas VELMi preferuje ... a také ... a důležité pro něj je ....
No a TESTY se to vždy snaží nějak "zprůměrovat" = tedy "oceňují" něco jako "solidní" výsledky ale NEumí už docenit řekněme "mimořádné" výsledky 😉
PPS: Myslím že STÁLE ještě je NEJ"lepší" si projít NAMĚŘENÁ DATA (zřejmě z nějakého německého magazínu), pročíst nějaký (v reálu asi nejlépe britský) text o jízdních vlastnostech a dojmech a pocitech z vozu a ... a trocha vlastní praxe - "promíchat/protřepat" a ... jít nakoupit 😄
😉 >😒]
Rozhodně je POTŘEBA obé - jak měřit, tak hodnotit - jedno bez druhého je "nic" (málo) k ničemu ... to tvrdím JÁ 😉
PS: Tak "ruku v ruce" s HAMem říkáte: "JEN měřit, jinak NEhodnotit?" A já (bubka) myslela, že tohle je server pro FANDY do aut (pro které jsou v reálu důležitější spíše "pocity" z vozu 😄
PPS: Ale ti by spíše věděli, že starší vozy se většinou NEvyrovnají novinkám.. 😄
PPPS: Myslím že NEJ"drsnější" realita pro některé "takéznalce" je, že Citroën C6 je plněsrovnatelný ... s JAGuarem, MERCEDESem či s novinkou audi A7
(troufla bych si říci, že "to jim mozek NEbere" 😉
(jo a "přepočet komfortu na body" - to OBZVLÁŠTĚ "miluji".. :yes: 😄
.. a neb jsem BLONDýna - NEmohl by mi někdo vysvětlit v JAKÝCH se to měří jednotkách?
😉
PS: A srovnání C6 s těmito vozy je "naprosto ok" (technicky jsou to STEJNÁ auta) ... srovnávat škodu SUPerb (technicky golf) s MB E-Klasse nebo audi A6 je naprostá (technická) "bubost" 😄
PPS: V čem jste vymyslel "debakl"?? PŘIZNEJTE (si) - že většinu místních diskutujících (a dost možná ani vás) by brát Citroën jako PLNOHODNOTNÝ vůz kategorie MB CLS a audi A7 a .. ani vůbec NEnapadlo
(a jediná OPRAVDOVÁ slabina C6 je "nenaftová" japonská převodovka, která "způsobuje" limity/bohužel určitá OMEZENí motoru - v testu se tomu čemu se říká "Fahrdynamik" - ale i přes ta "omezení" je při normálním předjíždění SROVNATELNÝ třeba s GOLFem GTi ... to jen pro představu "o jaké se bavíme FAHRDYNAMICe 😉
1) jasně že CHYBí - motor který má roky BMW, JAG ... Citroën, no a teď už i audi 😄
2) jasně že CHYBí - motor který má roky Mercedes, BMW, JAG, Land/Range Rover ... Citroën ... jen to audi NE 😉