Novinky
ja nevim no...je to maly, ale na spani to staci...ale vyspat se za 400 000, to bych asi nechtel...
Tady je foto rozloženého vršku: [odkaz]
Celkově je to docela dobrý nápad, samozřejmě se to nemůže rovnat obytnému autu postavenému z dodávky, ale ty taky pokud jsou nová stojí podstatně víc. Ono i taková klasická Dacia MCV se dá docela dobře použít na cestování - uvnitř se 2 lidi vyspí v pohodě, dají nosič na střechu a třeba kola dozadu na závěs. Zase lepší než vozit přívěs, to je docela otrava, délka soupravy je potom dost velká, špatně se s tím parkuje. Takhle se dá přespat třeba na parkovišti, délka ani vzhled auta nijak neprovokují. Jen asi ve srovnání třeba s obytnou Avií asi bude nutné oželet sprchu 😉
Celkově je to docela dobrý nápad, samozřejmě se to nemůže rovnat obytnému autu postavenému z dodávky, ale ty taky pokud jsou nová stojí podstatně víc. Ono i taková klasická Dacia MCV se dá docela dobře použít na cestování - uvnitř se 2 lidi vyspí v pohodě, dají nosič na střechu a třeba kola dozadu na závěs. Zase lepší než vozit přívěs, to je docela otrava, délka soupravy je potom dost velká, špatně se s tím parkuje. Takhle se dá přespat třeba na parkovišti, délka ani vzhled auta nijak neprovokují. Jen asi ve srovnání třeba s obytnou Avií asi bude nutné oželet sprchu 😉
Toto že je karavan . to si radšej kúpim veľky stan ...Dacia asi nie je až taká lacná a to sa už viac oplatí www.prenajomkaravanov.sk . Karavan je naozaj karavan je prichystaný skontrolovaní a nemusím sa on starať počas roka keď nejazdím . >😁
Ta zvysena strecha je asi iba ulozny ppriestor. Spi sa normalne v aute, ako to je na obrazku.
Inak super napad, ale dalo by sa to este dost vylepsit.
Četl jsem o rodince, co vyrazila do Anglie a Skotska v Berlingu. Rodiče a dcera, tři kola, nákladovej prostor rozdělili mezipodlážkou a spali uvnitř. Tak tomu říkám "maso".
Ale tohle mi přijde jako dobrej nápad. Speciály z dodávek vyjdou mnohem, ale mnohem dráž a třeba Caddy Tramp taky není žádná láce.
Když pro změnu někdo chce jet s rodinou, tak je to málo. A 400 000 je dost. Mladá rodina si koupí za 200 ojetinu, někdy spíše za 100, a do 100 000 koupí obytný použitý příves, kde se dokonce vlezou. Nemluvě o tom, že s malinkatým dítětem do kempu taky není zrovna výhra.
Takže tahle úprava mi příjde k užitku leda tak pro dva lidi a uvnitř využijou nějaký ten sporák co tam je.
Osobně bych si stejně raději koupil stan, platí se v kempech úplně stejná cena jak za karvan, k tomu MCV a výjde mě to téměř na stejno. A stan postavím za 15 minut (pokud jsou dobré kolíky.
Takže osobně bych si tohle auto nekoupil
Stejně si myslím, že to není špatná nabídka v rámci těch pár konkurentů, ale je taky pravda, že já bych v tom spát nechtěl. Z toho už jsem vyrost a já osobně přecházel z pod širáku rovnou na klasický ubytování. Žádný karavanový nebo přívěsový mezifáze jsem neabsolvoval. 😉
Za 400.000 se dá koupit zánovní Caravelle a to nabídne mnohem vyšší užitné hodnoty než tento koncept pseudo auta.