Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Tomio Okamura naboural na D1 svůj Aston Martin

58 komentářů

Starfighter
Blesk z auto.cz prosím nedělejte, i když spadáte pod stejné vydavatelství :no:
ozawasan
prostě a bez příkraz - díky :yes:
_patrik
Přesně tak, VIP žvandy patří někam úplně jinam :no:
Righ
Je mi z toho blivno, pritom ACZ se behem poslednich 10 let stal suverenne nejlepsim ceskym portalem o autech, kterej patri ke spicce i v mezinarodnim srovnani. Pise sem cela rada skvelych redaktoru, objevuji se zde zevrubny informace z celyho autosveta a v neposledni rade za nim stoji velmi slusna komunita uzivatelu.

Bohuzel cca rok az dva se zde velmi silne zacina projevovat urcity protipohyb, charakterizovany inflaci dennich novinek na ukor jejich informacni hodnoty (ruzny srandavidea z youtube apod.), stupidni reklamou vydavanou za normalni clanky a nebo naprosto zoufalymi bulvarnimi vylevy typu "divaci BBC pisi Clarksonovi pro jeho vyroky o odborarich" nebo "Okamura mel bouracku". A k tomu jeste misto vybornyho Ondreje Lanika nastupuje na misto sefredaktora Jiri Cervenka, jehoz styl psani me absolutne neoslovuje.

Ach jo. ;-\
figurka
:yes:
Mr.Murphy
.... a rovnou tady začal psát o Hanychové :yes:
Anonym
>😁 >😁 >😁 >😁
Pekelná Micinka
Tak to je snad věcí národní hrdosti, vědět, co dělá naše Agátka. 😉 >😒]
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Cara Binieri
Samice tura domácího.
petrumr
zlysoused
Já chci Ivetku Bartošovou.
Hombre_71
já takýýýýýý >😁
Karel6
Copak Ivetka , ale co dělal dneska Arturek ? 😉
miromen
Kyne stale kyne.
Pekelná Micinka
Kyne, ale komu?
Kvasoň
Proč tu tenhle článek je??? 8-s
jogy
Protože autor dostal příkaz jej napsat a nacpat k němu odkaz na Blesk. Asi tušil, že se nesetká s kladnými reakcemi, tak se pod text radši ani nepodepsal :no:
Typhoon
Abychom se dozvěděli, že je o jeden Aston Martin v republice méně a tudíž cena zbývajících se mírně zvýšila.
:-!
Karel6
Prachy drahý příteli , za vším hledej prachy
berann
Sice jsem tam nebyl a možná tomi postavil trojúhelník.
Ale pokud po tomhle aspoň jedno hovado za volantem pochopí k čemu v autě vozí trojúhelník k něčemu to bude.
IPace
ikdybych mel v aute treba milion trojuhelniku, tak na dalnici me z auta nikdo dobrovolne nedostane dokud to nebude rizene policii nebo proste nekym kdo ma majaky a ostatni to upozorni driv nez naraz do cloveka, kor v tomhle pocasi a za techto podminek, nechat se sestrelit jakymkoliv strelcem klidne prenecham nekomu odvaznejsimu kdo se rad bude po takove dalnici producirovat s tim trojuhelnikem :-!

vsem chodcum s trojuhelnikem na dalnici preju hodne stesti >😁
saldy
Kámoš si krátil cestu po 😱 a vysypal se mu tam vozejk se dřevem, normálně to začal sbírat, ale za chvíli tam byla dálniční policie a odkloňovali to od něj. Protože znám i kluka od dopravky který tam ten den z nějakýho důvodu sloužil místo dálničních, tak to pak dával k dobrýmu, prej tam byl "nějakej blbec v debilní čepici pobíhal po dálnici". Stará mu ten den totiž nasadila na hlavu saporku se zvířátkama, zřejmě hodně foukalo.
_MT_
Na dálnici nesmíš bez policie stát. Jako první máš zavolat na policii a oznámit překážku na dálnici.
berann
Hádat se nebudu ale ty dálnice co znám já tak mají krajnici nebo svodidla, za které se dá skočit.
Ale představa jak sedím v autě a smete mně kamion, kor v tomhle počasí a za těchto podmínek. Tak jednoznačně hážu trojúhelník ke krajnici v dostatečné vzdálenosti od auta a jdu si zakouřit dost daleko od slinice.
bicak77
Ono dostat se právě od středových svodidel do bezpečí je pěkná ruleta, v černé kronice je příkladů dost. Když je ke všemu třeba mlha...celkem neřešitelná situace. Mám zůstat v té plechové krabici a čekat, až mě v 80ce smete Magnum nebo to risknout a skončit na čelním skle někoho jiného? Prostě na .ovno tak jak tak. Vzpomínám na případ loni, kdy chlapík ve tmě zastavil a chtěl pomoct jiným po nehodě. Chtěl se uklidit za svodidla, ale v té tmě si nevšiml, že je vlastně na mostě...
figurka
V momentě, kdy už na dálnici lezu z nabořenýho auta, tek ne proto, aby lovil trojůhelník z kufru, ale abych zmizel co nejrychleji mimo dálnici
_MT_
Taková situace je opravu na prd. Použitelná strategie je také běžet podél středových svodidel po směru od nehody. Ale to musí být alespoň nějaká viditelnost. Popřípadě mezi středovými, pokud tam je místo.

Pokud bude špatná, tak se to tam nejspíš nějak posráží, takže bys mohl mít šanci.
J4K
.. to je fakt síla páni redaktoři, článek s odkazem na Blesk a navíc o úplném ho.v.ně, aspoň jste mohli popsat víc ten aston.... :no: :no:
Pekelná Micinka
proč jen Vantage?
100oktanu
...že až někdy (já doufám že ne >😁 ) nebourám svoji Astru, tak o mě bude taky psát. >😒]
Pekelná Micinka
>😒] >😒] :yes:
vrkuboy
Jedině že srazíš Tomia a nebo ti pod kola padne Ivetka >😁
Cara Binieri
Vánoce po chlapsku strikes back :-!
3_diamanty
vo mne evokoval pocit ze vidim trojdverove mondeo cupe 😉
ozawasan
nevím drahá redakce, ale možná jste si občas všimli, že sem chodí lidi, co je motorismus a auta baví.... A pokud z toho chcete udělat bulvární žumpu, jděte do podobných zpráv fakt natrvrdo. Možná bychom mohli vídat více "celebrit", jak lezou z auta, jestli jsou naostro, jestli si koupily nové gumy nebo jezdí bez.....
Každý občas udělá blbost - přežijí ti, co se z nich poučí a neopakují je...... pevně věřím, že se z téhle poučíte..... a za to bych i poděkoval.....
petrumr
Ghostyx
Bile Audi A5... 😉
admin badge
Ondřej Šámal
Očekávám, že se Tomio k této události vyjádří, článek alespoň o 500 slovech, kde nezapomene zmínit své řešení problému s nepřizpůsobivými, s korupcí a globální ekonomickou situací, by byl ideální >😒] >😁
boberko
vania
Pro redakci: tímto devalvujete jinak čtivý web..........
saldy
...a Okimuru už dorazil i sem, ráno jsem ho viděl krouhat zelí v nějakym receptáři a než si dnes půjdu lehnout, raději se podívám pod postel.
Pekelná Micinka
>😁 >😁 >😒]
boberko
swifter
jakoul má spolúčast :-!
I když..je to jedno, s politickým krytím bude brzy mít dalšího.. 😉
obyčejný bulvární portál [odkaz]
zlysoused
Já chci Ivetku Bartošovou. Kolik toho vychlastala a kolik lidí přejela?
boberko
Mig_35
Vy z toho naděláte a neumíte číst mezi řádkama tupouni😄 podstatou sdělení bylo, že Tomio na zimu nepřesedává do žádného zatepleného SUV, ale jezdí se zadohrabem, jako správnej tvrďák😄 schválně se vsadím, že tomu krasavci občas pořádně zatopí :yes: a to je informace na server o autech :yes:
Sonny Crockett
Ano, to co píšeš ty jistě patří. Určitě by s tím člověkem byl zajímavej rozhovor o autech, já ho totiž uznávám a přečetl bych si to, ale TOHLE rozhodně nic takového ani mezi řádky neukrývá :no:
Sonny Crockett
A já už pomalu začínám chápat, proč se velké části místních diskutérů nelíbí spojení s Bleskem 😒 Ale chápu i Auto.cz , prachy jsou holt prachy, bez nich nefunguje nic. Tak snad se alespoň nebudou podobně "hodnotné" informace o autech objevovat moc často.
jirin
:yes:
jirin
Bohužel takhle to u nás už chodí, že každej, kdo se objeví na 5 min v televizi, tak je automaticky celebrita (Tomio tam byl vic 😄 ).
Jakákoliv superstar, přítel od miss nebo jen byvalej je pro bulvár nějaky zboží. Já se v tom absolutně neorientuju a přítelkyně mě musí často vysvětlovat o jakou "hvězdu" se zrovna ted jedná, což mě zajíma asi tak, že byl před týdnem pátek.
Karel6
Já jsem třeba zrušil svou 406ku a koupil jsem si Lagunu . To jenom aby byla informace o Tomiho Astonu kompletní . Ještě bych chtěl aby auto.cz napsalo co dneska dělala Ivetka Bartošová , bez této informace snad ani neusnu 😢
avatas
Děkuji za článek,krása,asi jako okurky Lucinky Bělavé.Vivat motor!Vivat Okamura Okurkovič Presidentov!! 😒
Pekelná Micinka
DEJTE NÁM ZPÁTKY ZEZULKU!!!!

a pusťte Donnu k maturitě!
petrumr
petrumr