Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Dinar
by měl odstranit designový problém X1ky, kterým je nepovedený přední nárazník. I z fotek pofoliovaných aut, které lze vidět na netu, je jasné, že radlice je pryč, takže můžu zvednout palec a připomenout, že pokud má někdo zájem o mrštnou čtyřkolku s jízdními vlastnostmi špičkového HB, která se dá používat i jako rodinné auto, pak X1 by měl mít rozhodně ve výběru. Za podobné peníze mě nějak nenapadá alternativa. 😉
Uprimne, toho predniho narazniku jsem si ani nevsiml, teda vsiml, ale povedenost zbytku karoserie i interieru nad tim nedostatkem jasne prevazuje. I ten aktualni design X1ky vnimam pozitivneji nez treba X3ku, ktera v predesle generaci mi prisla sice ne pekna, ale mel jsem z ni pocit, ze ji v BMW chteli udelat nepeknou, kdezto u te aktualni se snazili o hezci design, akorat se tak moc nepovedl...
Takze facelift bude jednoznacne lepsi
Takze facelift bude jednoznacne lepsi
Souhlas až na tu "mrštnou čtyřkolku s jízdními vlastnostmi špičkového HB". Málo platné, X1 je SUV a na špičkové HB dokonce ani průměrné HB jízdně samozřejmě nemá, vysoké těžiště, dva metráky nadváhy a je po srandě. V porovnávacích testech X1 vs 1er je rozdíl v jízdních vlastnostech (čas na dráze, slalom, brzdná dráha, zrychlení se srovnatelnou motorizací) více než velký. Samozřejmě prostor, použitelnost i pro rodinu zase mluví pro X1.
No, po srandě není, rozdíl mezi zadokolkovou 1er a čtyřkolkou X1 v ovladatelnosti je, jistě, ovšem 1er je v c-segmentu úplný vrchol. Chápu, papírově to vypadá pro X1 bledě, vyšší váha, těžiště, jenže je to bmw, má perfektní rozložení váhy a tužší odpružení, jinými slovy, pokud postavíš X1 proti focusu, astře (uvádím ty jízdně špičkové, ale přerostlejší HB) zjistíš, že v ovladatelnosti se jim naprosto vyrovná, brzdnou dráhu delší také nemá. Chce to vyzkoušet, sám jsem byl vůči X1 velmi skeptický, ale zjistil jsem, že je to jedno z nejpovedenějších bmw poslední dekády, každopádně suvéčkem bych ho nenazval.
kam sme to dospeli >😁 facelift na modely BMW po troch rokoch od zacatia vyroby, to uz aj guangzhou alebo chery s tatou dlhsie vydrzia bez inovacie v cine :yes😒br />
este ked pridu do BMW1 trojvalce - onanisti s holymi hlavami zaplacu
Co sa panovi nezda? Po 3 alebo 3,5 rokoch sa faceliftuje asi u kazdeho, a tak to je uz desatrocia. A tahat kiu do komentarov pod clanok o BMW je celkom velka ubohost, kia je nepochybne dobre auto, ale vo svojej kategorii, toto je trosku ina liga.
Ale jinak tva averze k BMW ve svetle prodeju teto znacky je usmevna 😄
Ja bych za tim videl treba to ze je to auto postavene na modifikovanem podvozku 3er, mozna prijde FL spis kvuli vychytani technickych deckych nemoci a jine svetla/kapota/drobnosti v interieru se stim svezou. Anebo taky proste jen uzral cas a v planu to bylo od zacatku, precijen 3 roky po uvedeni teprve ukazat FL casto znamena ze prvni FL auto si clovek bude moct koupit treba az v 2012, a na tom by uz vubec nic divneho nebylo.
Kazdopadne varime z vody 😄
Toppere, přiznej, že ty chceš bejt na konci roku vyhlášenej diskutérem roku na auto.cz , co? >😁 Tak se ale snaž, ať se tu občas od tebe objeví příspěvek, který má alespoň patu, když už né hlavu...