Videa
Je to totiž vtipná anglosasská reklama, která sebe i produkt nebere tak vážně. V reakcích je vidět, že našinec prostě reklamu s nadsázkou není schopen pochopit a tak jsme prostě odsouzení koukat na ty nevtiné pitomosti přicházející převážně z Německa. Proč máte kluci tak hebké ruce?
Reklama je to výborná, vtipná, sám vidíš, že je tu dost těch, kterým se líbí.
"Jsem Pavel... totiž Petr..." to je také reklama, dokonce mistrovská 😉
"Jsem Pavel... totiž Petr..." to je také reklama, dokonce mistrovská 😉
Vcelku vtipna a povedena reklama, uprimne jsem se u ni zasmal. :yes😒br />
Radoby odborniky, kteri si pletou US s UK, ale maji potrebu se vyjadrovat uplne ke vsemu, snad ani nema cenu komentovat. 8-s :no:
Radoby odborniky, kteri si pletou US s UK, ale maji potrebu se vyjadrovat uplne ke vsemu, snad ani nema cenu komentovat. 8-s :no:
sposuta krasnych reklam a nejen na Skodovky se v CR proste nevysila, zdejsi publikum holt asi zajima jen nejnizsi cena, nejvetsi kufr a informace otom ze jeste nepodlehli kouzlu toho a toho kusu plechu, nebo ze jeste neridi tu a tu edici auta ktere v reklame vubec neni 😢
Zajímavý nápad
Každopádně prozatím se mi od Škodovky nejvíce líbila reklama na Fabii RS
[odkaz]
jež navazovala na původní "lovely stuff" reklamu na Fabii [odkaz]
Každopádně prozatím se mi od Škodovky nejvíce líbila reklama na Fabii RS
[odkaz]
jež navazovala na původní "lovely stuff" reklamu na Fabii [odkaz]
Važně super reklama na jinak ne moc pekne auto....mnohem lepší než ta absolutně trapna na vw golf
"případě Yetiho Xzibit upozorňuje na panoramatickou posuvnou střechu či na sklopná zadní sedadla"
Takže ono to má šíber a sklápacie sedadlá? Technika 21. storočia indeed..
Takže ono to má šíber a sklápacie sedadlá? Technika 21. storočia indeed..
tak reklama je to povedená - je provedená s lehkostí a stylem a není "umprdentní" - rozuměj těžká a usedlá, na což jsou mnozí z dob pana Vajíčka ješte zvyklí. Mějme zkrátka za to, že doby reklamy na Frutu či prací prášek Merkur jsou zkrátka v nenávratnu....
Čím je člověk svobodnější a přemýšlivější, tím více ocení "lehkost" a nenásilnost reklamy - zkrátka jaký člověk, takovou chce reklamu....
Ad reklama pro GB - že by točili s volantem na "špatné straně"?
Čím je člověk svobodnější a přemýšlivější, tím více ocení "lehkost" a nenásilnost reklamy - zkrátka jaký člověk, takovou chce reklamu....
Ad reklama pro GB - že by točili s volantem na "špatné straně"?
trapné 😒
reklama má vtip, nadsázku :yes:
Když to srovnám s reklamou na novou Pandu, snad s Robertem Roznbergem (?) nebo přesvědčovací Hyundai i30, tak není co řešit.
Prostě reklama, co nikoho o ničem nepřesvědčuje, nevalí klíny do hlavy, neútočí cenou ani prázdnými frázemi... Něco jako upečená Fabia pan cukráře nebo Fabia RS z pekla :yes: Jo, hezký.
Když to srovnám s reklamou na novou Pandu, snad s Robertem Roznbergem (?) nebo přesvědčovací Hyundai i30, tak není co řešit.
Prostě reklama, co nikoho o ničem nepřesvědčuje, nevalí klíny do hlavy, neútočí cenou ani prázdnými frázemi... Něco jako upečená Fabia pan cukráře nebo Fabia RS z pekla :yes: Jo, hezký.
Je to podivná reklama, ale produkt to zviditelní a to jde především. Špatná reklama taky reklama.
Foose je kvalitka, to je bez debaty, ale nie pre Pimp My Ride. Tam plnia presne len požiadavky svojho zákazníka, teda televíznej spoločnosti, ktorá tú šou produkuje - ale s ich ostatnou prácou a výsledkami to nemá nič spoločné.