Profi
MattDiamond
0
[odkaz]
4hill
0
Copak? Ta kola na korbě se ti zdají podobná?Jinou podobnost v to nevidím.. :-!
MattDiamond
0
Spíš celý ten koncept.. Pickup by měl být jednonuchý a praktický. A jestli Škodovka chce prorazit s nějakou stylovkou, ať začne u kupé a tohle přenechá těm, co si takové výstřelky můžou dovolit.. >😁
Mangalica
0
Za prvé to nedělá škodovka a za druhé je to odkaz na Fun, který byl udělaný z Pickupa. Mně se to jako vzpomínka na mládí líbí...
MattDiamond
0
Nojo tak vzpomínka na moje mládí to není a přijde mi, že když stylovku pickup, tak radši s nějakého jiného auta...Škodovka by měla zůstat konzervativnější. Ale tak každému se líbí něco jiného...
BruceWayne
0
A to je právě to! VW -Škoda mě nikdy neuchvátí desingem a to vlastně skoro celý koncern. Jsou to desigově podprůměrná auta i když si mnozí říkají jak jsou ndčasová. :no: Seat má určitou invenci, ale ..... A tenhle minipickap je pro pimprdlata >😁 Možná by ho měli nabízet pygmejům :yes:
twistedTSD
0
Vždyť je to jen ukázka schopností Benetu...A podle mě velmi povedená.
Skodovce chybi pick-up a dodavka!
Clovek musí sáhnout po Dacii jako pickupu, nic proti nic, je super, ale je mi lito ze to neni Skoda.
Totez nejaky VAN, proste to chce nejakou dodavku od Skody a ne predrazene VW.
Clovek musí sáhnout po Dacii jako pickupu, nic proti nic, je super, ale je mi lito ze to neni Skoda.
Totez nejaky VAN, proste to chce nejakou dodavku od Skody a ne predrazene VW.
Třeba by Škoda chtěla a myslím, že by tím hodně zákazníků potěšila, ale nikdo do toho bohužel hlouběji nevidíme, takže bych se ani nedivil, že jí v tom VW brání.
no, spíše se inspirovali původním konceptem yetiho
[odkaz]
rok 2005 😄
[odkaz]
rok 2005 😄
Ještě že si nikdo netroufl upozornit na lehkou podobu třeba se studií Soulster, to by bylo dusno.
Skoro každá globální automobilka má takový pick-up nebo alespoň jeho studii, tak proč ne Škoda.
Zkrátka příprava veřejnosti na Pick-up a dodávku, toť můj odhad. 😉
Skoro každá globální automobilka má takový pick-up nebo alespoň jeho studii, tak proč ne Škoda.
Zkrátka příprava veřejnosti na Pick-up a dodávku, toť můj odhad. 😉
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Protože vím, že i když málo která bude v nabídce, tak je vidět, že to jde např. Rinspeed. Ovšem YETI s korbou na dvě koloběžky je opravdu málo, proč korbu neprodložili o 40cm??? Je to studie? Ano! Tak ji prodloužíme! :-! Přesně, v Česku se vše dělá jen na půl.
A hlavně se v Česku vždy najde plno tlučhubů schopných jen kritizovat. Zamyslel ses nad tím někdy?
Proč by to prodlužovali? Kola se tam vejdou, navíc by to nebylo hezké. A nezapomeň, že to je studie firmy BT, ne Škody.
Proč by to prodlužovali? Kola se tam vejdou, navíc by to nebylo hezké. A nezapomeň, že to je studie firmy BT, ne Škody.
Ano já vím, je to studie a právě proto, by se mělo něco změnit ze zažité platformy :yes: Jenže Pardo, čteš dobře?? Nebo ještě lépe, vidíš dobře? Psal jsem někde, že je to studie od Škody?? Chlape, máš celkem přehled, ale .... Stane se, ale trpaslíka s valníkem za 400 t. a myslím si, že cena by byla či bude ještě vyšší, bych opravdu nechtěl. :-!
Taky netvrdím, že to píšeš. Ale uvědom si, že to je pouze soukromá firma, tak prodlužování by bylo zase o něco složitější, navíc by to bylo fakt škaredé.
Ty bys to nechtěl, já taky ne, a prodejní tabulky by to asi nevedlo, ale za snahu :yes: A koncept splnil účel,, firmu určitě zviditelnil.
Ty bys to nechtěl, já taky ne, a prodejní tabulky by to asi nevedlo, ale za snahu :yes: A koncept splnil účel,, firmu určitě zviditelnil.
Přesně tak. Nevidím důvod tu řešit nějakou délku korby. Vypadá to dobře, zaujalo to, a to je podstatné.