Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2012

Zpět na článek

Nejkrásnější modelky z autosalonu v Paříži 2012: Díl druhý

40 komentářů

autista
Redakci chybí miss italia, která stála u nové pandy [odkaz] 😒
escorpion
Mne sa páči táto.
[odkaz]
Nikko7
..jej krasa je komplexna, nie len tie naď..né oči 😊..pôsobi na mňa spokojne a vyrovnane..
..PS: "krasko" pokiaľ toto čítaš, som tvoje "zviera"..
..neboj sa odpísať, nech je to naša premiéra.. 😜..😊)
Pekelná Micinka
Tak z té tvé série mám jasno, jen a pouze ta bruneta vedle blondýny na první sérii fotek od Rapidu.
oldskuul
Souhlas, italka nemá konkurenci 😄
cjoctavian
tomu sa hovori Exotika :yes:
Pekelná Micinka
Kristepane, nechci vidět, jak rodí holka s divným kolenem. Tvoje asociace mi zhnusila jablka na týden dopředu. Ani štrůdl si teď radši nějakou dobu nedám. >😁 Je to už nějakej pátek, co jsem uvažoval o přesmýknutí počátečních písmenek. Třeba dočasně, pro legraci. Jenže pak by se uvolnil původní nick a někdo by tu pak mohl působit pod originální, zavedenou značkou a nic bych s tím nemohl udělat. 😄 Zkus ale navrhnou Kylie, jestli by si tu prcinku nějak nemohla přidat do nicku, klidně i přes den. >😒] 😉
white label
Myslíš dobrý postřeh za to, že poznal superleggeru, nebo za to, že si všiml toho dalšího vnitřního "jabka" nad kolenem?
Možná holka rodí doslova "jak jabloň"... 😉

P.S. Teď mě tak napadá, neměl by sis vždycky po 22. hodině upravit nick na "Pekelná prcinka"? :😉 >😁
Počet písmen by zůstal stejný a změnily by se pouze dvě. 😉
Pekelná Micinka
Je-li to u Lamborghini, pak to bude superdna. PS. dobrý postřeh! :yes:
Pekelná Micinka
>😒]
white label
Jj, máš pravdu..., asi jsi fakt divný... 😲 :😉 😉
majk162
Tak kdo to je nevím, ale je fakt hezká. Má tak krásné vnad....né oči >😒]
white label
Jo, kdyby to byly "slečny" na stánku Toyoyty (u Aurisu), pak by to bylo naopak zcela správně/trefně.
majk162
Asi jsem divný, ale mně se ta holka docela líbí. Jen nevím, jestli je to černoška, korejka, či to jo za mix 😄 Nevíte někdo náhodou? :-!
majk162
Nevím jestli nejhezčí, ale ta holka má fakt kouzlo 😉 Pěkný kukuč a úsměv [odkaz]
majk162
Po delší době jsem se musel přihlásit! Po tom, jak to tady jde s kvalitou z kopce a nekonečné bitvy na diskuzích mezi vw, korea a all world 😉 jsem se konečně pobavil :yes: >😁 Dík kucííí, s těma odkazama jste mně úplně rozsekali :yes: :yes: :yes: Fakt jsem se pobavil, naprosto upřímně :yes: 😄
Enthusiastic.driver
Co to má s nohou ta chudinka u modré superleggery? >😁
cpt. Jorge
Auta pěkná, děvčata také.
Ale ten češtin: slečny na stánku Seatu...byli !!! = hrubá pravopisná chyba. Proč? :no:
Nikko7
..všetky ženy majú svôj pôvab ALE: [odkaz] táto poráža všetky!.. 😉

PS:..pokiaľ viete kto to je, ocením 😜
Pekelná Micinka
Ježíš, dyť já to nežeru. Tys do toho nějak zabředl. 😉 Radši napiš, kterou by si pozval na laskonku. >😒] Ale máš každopádně pravdu, někteří jsou na tom fakt blbě... [odkaz]
white label
Ježiš "nežer" to tak a uvolni se, Průšo..., někteří jsou na tom ještě mnohem hůř😒br /> [odkaz]

8-s >😒]
Pekelná Micinka
Tak nezkoumal jsem to podrobně, trochu mi ji připomíná a tahle se mi zdá pohlednější.
white label
Průšová to není určitě, leda, že by to byla tvoje mladá "stará", Průšo... :😉 >😁
[odkaz]
white label
Jo, vzhledem k tomu jak Korejci vše velmi rychle (ale často i blbě) kopírují, by tohle mohla být jejich odezva na reklamy na nový Auris, v hlavní roli s extrémním "romem topperem"... 😲 >😒]
Typhoon
On osobně ne, byl totiž právě na obhlídce nejnudnějších aut. Takže ho musela zaskočit sestra.
reolda
ahoj!! to jsou české miss, třeba Linda Kobosilová.. super, wow, fakt krásné.
martin81
ano, aj ja som si ju hned vsimol, je zvlastne, co sa vzdy skryva "za oponou" :yes: :yes: :yes:
Switch007
Souhlas, bílé slečny u Škodovek nemají konkurenci :yes:
Nicco
>😒]
Rojin
Dobře Nicco!! >😁 :yes:
Rojin
jednoznačně nejhezčí. Ale na tuto Italskou ďáblici jen tak nezapomenu ! :yes: [odkaz] 😉

Jinak Rapid v bílé barvě, černou střechou, zrcátkama nevypadá ale vůbec zle, navíc ty kola... všimli jste si toho? 😉 :yes:
[odkaz]
cjoctavian
najkrajsia fotka je 3. :yes:
Pekelná Micinka
skoro docela obyčejná, ale sympatická, protože se asi ráda směje.[odkaz] [odkaz] Ta vpravo, není to náhodou (není to Průšová?) [odkaz] [odkaz] A ta poslední je opravdu pěkná. [odkaz]
Pekelná Micinka
>😁
kaa
:yes:
RS
[odkaz] Napadlo mě, jestli to náhodou není topp... >😒]
ridlley
Tiez som si vsimol.
Popoluska 😄
Nicco
[odkaz]
ajrton