Profi
já vlastním Citroen Grand Picasso a tohle auto má užitečné zatížení 730kg.
Takový RAM, kterého jsem měl v práci a montoval do toho dálkový start, parkovací čidla a kameru je obrovský, nápravy jako ze ZILu a že by uvezl 500 nebo 650 kg?? Vždyť to má ložnou plochu na paletu. >😁
Takový RAM, kterého jsem měl v práci a montoval do toho dálkový start, parkovací čidla a kameru je obrovský, nápravy jako ze ZILu a že by uvezl 500 nebo 650 kg?? Vždyť to má ložnou plochu na paletu. >😁
No ono spíš to bude třeba půl tuny jen na fošnu + lidi v palubě. Vzhledem k váze amíků to bude 500 - 650 kilo náklad + 500 kilo 4 lidi 😄
to zní asi nejreálněji...a kolik toho takový pick-up utáhne? tak aspoň 3,5t?
Ano, jistě, v USA každý váží 120kg. >😁 :no: Zdroj: rudé-novinky.kgb
Ale no tak...
.... tak? Argumenty došly?
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
A co bys dal do nákladního auta, co navíc tahá přívěsy ty? R3 0.7 litru? >😁 :no:
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
"ECO" není hlavně malý electro-vůz jako Prius nebo Volt, jehož plýtvající výrobní náklady se projevují ve více jak 2x vyšší ceně oproti srovnatelnému benzínovému autu.
Navíc v Evropě panuje mnoho absurdních davových názorů.....které se každých cca 15-30 let obrátí v přesný opak....Hlavně že v danou chvíli je to svatá pravda pravdoucí 😄
Navíc v Evropě panuje mnoho absurdních davových názorů.....které se každých cca 15-30 let obrátí v přesný opak....Hlavně že v danou chvíli je to svatá pravda pravdoucí 😄
No nevím, třílitrový turbodiesel do RAMu? To s tím autem ani nehne....
I kdyz i to me prijde jako blbost, protoze 1500by melo znacit 1500liber uzitecnehmotnosti, coz je cca650kg.