Design
Arese
4
Pro mě osobně je ze všech esek nejkrásnější W126 a pochybuju, že se to ještě někdy změní (a s tímto názorem asi nebudu osamocen). Škoda, že autora článku nenapadlo na jeho konce umístit anketu pro čtenáře, ty výsledky by mě hodně zajímaly. Nešlo by to napravit alespoň dodatečně, Jakube?
J. Sochor
0
Děkuji za připomínku. Ankety vkládá redakce, budu ji informovat.
Mercedes byl vždy na vysoké úrovni s technologiemi a designem, ale poslední 2 generace modelů jsou prostě nepřekonatelné.
Je to jediná německá prémie ve které má část slova ještě BMW, ale tím to jednoznačně hasne.
Je to jediná německá prémie ve které má část slova ještě BMW, ale tím to jednoznačně hasne.
kazda generacia ma nieco do seba a je svojim sposobom pre mercedes legendarna a klucova .. mne osobne sa paci najviac tiez vyssie spominana W126tka zvlast kupatko.... [odkaz]
S-ko aj ked ho povazujem za najdokonalejsie a najluxusnejsie auto svojej triedy ( ak neratam rollsy a bentleye ) tak v sucasnosti ja by som skor volil miesto S-ka radsej nieco charizmatickejsie a pre mna zaujimavejsie v tejto triede a bolo by to toto: [odkaz] .. nove S-ko ma dizajnom neocarilo aj ked ho povazujem za svojim sposobom pekne auto ( proste typicky medak ).... charizma mu vsak chyba... naopak jaguar jej ma na rozdavanie
S-ko aj ked ho povazujem za najdokonalejsie a najluxusnejsie auto svojej triedy ( ak neratam rollsy a bentleye ) tak v sucasnosti ja by som skor volil miesto S-ka radsej nieco charizmatickejsie a pre mna zaujimavejsie v tejto triede a bolo by to toto: [odkaz] .. nove S-ko ma dizajnom neocarilo aj ked ho povazujem za svojim sposobom pekne auto ( proste typicky medak ).... charizma mu vsak chyba... naopak jaguar jej ma na rozdavanie
Divím se, že zrovna tebe nové S neoslovilo. Mně na něm právě docela vadí, že se posunulo k takovým komplikovanějším, řekl bych až asijským, tvarům.
PS: Nefunguje ti odkaz. Pokud je to ale XJ, tak :yes: . Nebudu tvrdit, že "bych" si jej vybral, ale vypadá úchvatně!
PS: Nefunguje ti odkaz. Pokud je to ale XJ, tak :yes: . Nebudu tvrdit, že "bych" si jej vybral, ale vypadá úchvatně!
Pochybujem že niekedy Mercedes urobí auto ktoré by sa vyrovnalo W126 . To auto je elegantne nadčasové aj dnes , obzvlášť Kupé . Nové Mercedesy mi pripomínajú Kóreu a Čínu , natiahnuté svetlá a rôzne pree😜onované linky a to podľa mňa tejto značke nesedí ....
nove Sko ma napriklad dizajnom vobec neohurilo ( ako fanda mercedesu to nemam problem priznat ) ... taka tuctovka ... a la cina.. to mas pravdu ... chyba iskra charizma ....
len si zober CLA... cinska dizajnova hruza na kolesach [odkaz] .. no co... ani mercedesy nemozu byt vzdy krasne.... aj oni maju svoje slabsie chvilky
zlate jaguare 😉
len si zober CLA... cinska dizajnova hruza na kolesach [odkaz] .. no co... ani mercedesy nemozu byt vzdy krasne.... aj oni maju svoje slabsie chvilky
zlate jaguare 😉
... čím starší, tým lepší (dizajn). >😁 .
W221 je pro mě nej, nejrásnější je pohled ze zadu z boku
W222 je taky hezké auto, ale W221 se mi líbí víc
W222 je taky hezké auto, ale W221 se mi líbí víc
Teda tenhle Merk se jim opravdu povedl 😄 Viz šestá fotka ...
nejkrásnější Mercedesy všech dob. Ty už nikdy nic nepřekoná.
450 SEL 6,9 bych klidně bral jako youngtimer
450 SEL 6,9 bych klidně bral jako youngtimer
U mna skoncili, co sa dizajnu tyka pri W220, tam sa podaril aj interier. Tomu novemu dizajnu nejako neviem prist na chut 😄 Podobne je to aj u E-cka, tam by som povedal, ze W211 je jeden z najkrajsich sedanov