Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 5 má problémy se zadními LED svítilnami

10 komentářů

Dinar
Hondy několika modelových řad mají problémy s airbagy, do servisu bude povoláno téměř 318 tisíc exemplářů modelů Odyssey... atd. (viz. [odkaz] )

>😒] Uff, ta investigativní novinařina je fuška... tři minuty s gůglem. Článek o hov.ně, hlavně, že je tam bmw v negativních souvislostech. Anebo p. Foktovi křivdím, a přečtu si dnes pět dalších článků o svolávačkách napříš automobilkami za posledních čtrnáct dní, viz. můj odkaz výše. 😉
Ham.
Honda už tu byla
[odkaz]
Dinar
Aha, pár dní nečtu a ... Psal-li ten článek p. Fokt, pak jsem mu křivdil, a má mou omluvu. 😉
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
webpaja
A teď tu o spolehlivejch žárovkách ve Fabii...prosím...děti...proste taky...PROSÍÍÍÍME! 😄
webpaja
A ještě nám řekni dobrý muži za kolika vozy BMW řady 5 z předmětných let prodaných v USA jezdíte??? :-! 😉
Freddka
Především v těch s americkými zadními lampami 😄 (slovo lampa mi na LEDky nejak nesedí ... 😄
jossalito
Já přečetl první větu článku a hned mi bylo jasné, kdo to vyplodil. 8-s
Russell
U nás lidi stejně neblikaj a nesvítěj... 😉
Raději bych se dozvěděl o svolávačce x set tisíc tsi který vám můžou vyletět skrz haupnu při dálničních rychlostech...ale tady se na prevenci nehraje, že ano.
JaMM
... vyplodili takuto skvostnu vetu😒br /> "Možné riziko není obvyklé a oblíbené riziko požáru, problém tkví čistě v tom, že zadní svítilny nemusí správně informovat o aktivitě řidiče."