Novinky
šmoula nešika
3
Alespoň z dálky to musí vypadat o mnoho luxusněji než obyčejný evropský model v bílé (proti které ale nic nemám). A ta maska Renault mi rozhodně sedí víc než Dacia. Celkově to s těmi blikači v zrcátkách vypadá velmi solidně.
KubikCv
4
se správně zvolenou metlou vypadá Logan naživo moc hezky.
dr.biker
3
Musím se také přidat, v této metalíze vypadá Logan opravdu pěkně, s maskou Renaultu mu to sluší víc, než se znakem Dacie. Pěkně Renault :yes:
Vozidlo se známým znakem "kosočtverce" na kapotě, na volantě i za volantem :no: No, thanks, never ever!
Zajímavé je to myšlení Brazilců. U nás by, pokud by na Dacii plácnul někdo ten znak hanby, spadl odbyt o třetinu. Každý člověk na ulici totiž dobře ví, že vozidla s vaginálním znakem na kapotě jsou nejen francouzsky nekvalitní a nespolehlivá a jejich životnost je nízká, ale především jsou veřejným přiznáním neschopnosti a hlouposti svého majitele :no:
Zajímavé je to myšlení Brazilců. U nás by, pokud by na Dacii plácnul někdo ten znak hanby, spadl odbyt o třetinu. Každý člověk na ulici totiž dobře ví, že vozidla s vaginálním znakem na kapotě jsou nejen francouzsky nekvalitní a nespolehlivá a jejich životnost je nízká, ale především jsou veřejným přiznáním neschopnosti a hlouposti svého majitele :no:
No nechci se nějak vehementně Rencka zastávat, ale osobní zkušenost hovoří proti Vašemu tvrzení.
Mám jako druhé auto Clio r.v. 2007, nyní najeto 100.000 km a za celou dobu (musím zaklepat) mělozávadu 1x a to přidřená zadní bubnová brzda (rozpadlé obložení). Jinak jen benzín, olej, destičky, 1x čep, tedy klasické spotřebky.
A už vůbec nerozumím proč by to mělo být nějakým veřejným přiznáním .... . Osobně, ač patriot, jsem ho pořizoval protože jsem za daný peníz (ca.250.000) auto s lepší výbavou atd v dané třídě nenašel.
Mám jako druhé auto Clio r.v. 2007, nyní najeto 100.000 km a za celou dobu (musím zaklepat) mělozávadu 1x a to přidřená zadní bubnová brzda (rozpadlé obložení). Jinak jen benzín, olej, destičky, 1x čep, tedy klasické spotřebky.
A už vůbec nerozumím proč by to mělo být nějakým veřejným přiznáním .... . Osobně, ač patriot, jsem ho pořizoval protože jsem za daný peníz (ca.250.000) auto s lepší výbavou atd v dané třídě nenašel.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Krásně Ádo, dneska ses nám konečně naplno odkryl, ty znak Renaultu považuješ za znak hanby? No pravda, každý jsme nějaký, nikdo není stejný a žije mezi námi i taková jedna menšina a ne vždy se k tomu někdo tak otevřeně přihlásí jako ty. To zaslouží uznání 😉 >😁 :yes:
Zbytek je jen dalším výplodem tvého vzduchoprázdna v dutině lebeční. Kdyby blbost nadnášela, tak ty tu létáš jak vzducholoď 8-s
Zbytek je jen dalším výplodem tvého vzduchoprázdna v dutině lebeční. Kdyby blbost nadnášela, tak ty tu létáš jak vzducholoď 8-s