Novinky
U vrcholného Subaru je jistota, že jízdně bude výborné. No a uvidíme, jak bude zasazeno do kontextu stále "dokonalejší" automobilové doby, kdy auta jsou obecně rychlejší a obecně hodnější. Čemuž se nevyhnulo ani předmětné vrcholné Subaru.
[odkaz] vs [odkaz] ... samozrejme treba si este na honde domysliet tie siroke blatniky 😉
ale inak silueta rovnaka , aj kabina, C stlpik zadne dvere, stupnovity zadok, predne svetla ... vcelku slusna podoba
ale inak silueta rovnaka , aj kabina, C stlpik zadne dvere, stupnovity zadok, predne svetla ... vcelku slusna podoba
Ale prd honda, prostě o trošku méně hnusná Impreza sedan. Škoda, že inspirace konceptem tradičně téměř nulová (oni prostě zarytě odmítají vyrábět pěkná auta)...Ale na design to nejezdí, nepochybuji, že se zase bude jednat o perfektní stroj. :yes:
Možná něco nechápu a v Subaru ví, že aut se špatným designem prodají více.
...v této třídě je jasná volba [odkaz]
žádné asistenty asistentů, krom DCCD a vypínatelného VDC. Žádné jakomagda prenárazové asistenty, které neasistují, respektive pomalu zpohodlní natolik řidiče, že ten bude překvapen, že volantem se točí....
Jasně - Subaru nevyniká designem(to je hodně jemný výraz) a v době, kdy jsem bugeye považoval za hnusné jsem si nemyslel, že jednou se jim v duchu omluvím, když vidím to dneska...áááleeee........je tu jedno velké ALE - zatím pořád drží "funfactor" pořádně vysoko a je to fajn auto na ježdění a "vyblbnutí". Kéž by tuhle vlastnost Velký Plejáďan zachovati ráčil..... čert vem ty hrany.......
Jasně - Subaru nevyniká designem(to je hodně jemný výraz) a v době, kdy jsem bugeye považoval za hnusné jsem si nemyslel, že jednou se jim v duchu omluvím, když vidím to dneska...áááleeee........je tu jedno velké ALE - zatím pořád drží "funfactor" pořádně vysoko a je to fajn auto na ježdění a "vyblbnutí". Kéž by tuhle vlastnost Velký Plejáďan zachovati ráčil..... čert vem ty hrany.......
Ovšem já ho vnímám jako výkonnou káru, což na něm oceňuju.
Vím, že je asi objektivně ošklivé, ale nevadí mi to u něj.