Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Chevrolet Spark 0.8: Zánovní malorážka

18 komentářů

Hittman
Hmm, když do toho kopnu, tak zabiju posádku uvnitř...do si koupí leda sebevrah 😉
ironlionzion
Proč hned kopat do slabších a menších, nevrátí úder?! :no: Normální auto pro nenáročné řidiče, neviděl bych v nich hned sebevrahy. Když vidím Sparka či Matize tak je prostě objedu, nikdy jsem tyto auta neviděl jezdit tak, že by ohrožovali sebe nebo okolí.
3_diamanty
skus si do toho sadnut, ja som v tom siel - vzadu je tolko miesta ze sa mozu aj dnesne o triedu dve vacsie auta hanbit a sklonit, do mesta je toto auto na nezaplatenie, je skoda ze dnesna doba si ziada stale vacsie vacsie vacsie a drahsie a obludnejsie auta, ale ono raz sa to zmeni, cim mensie auto uz nebude hanbou ale naopak....
JaMM
Mozno to kupi chlapik pre manzelku alebo svokru a bude ich mat z krku. 😉
zane
Nič proti, ale to už fakt radšej autobusom >😁
3_diamanty
skus sa previest a zmenis nazor, nepoznam do mesta sikovnejsie auto, je zive obratne a neuveritelne vo vnutri priestranne, ano jasne nie je to auto na vikendovu chalupu kdesi 150-200km za Blavu ani niekam na rybacku s detmi ale do mesta je to ideal, doslova mestske zihadlo, take korejske cinquecento akurat ze s 5 dvermi, ideal na mestske lietanie a behanie vybavovacky, nakupy alebo do skoly a podobne, na take bezne hajsanie a drancovanie parada auto, mestsky ideal za par supov kde nemusis sa bat ze oskres blatik ....
Fe
Trafil si to 😄 Je to presne korejske Cinquecento 😄 .. resp. malo byt Cinquecento 😄
3_diamanty
len to chce zobrat tu silnejsiu 1.0 49kw verziu sparku ... ta ide ako piiila sam som neveril, ideal do mesta ale nestrati sa uz ani mimo neho

v tejto farbe vyzera nenapadne [odkaz] , potesi aj otackomer ktory este stale nie je uplne samozrejmostou ani v dnesnych najnovsich miniautach

velka skoda ze dizajn noveho Sparku necerpa z predchodcu lebo tie gulate zadne svetla [odkaz] sparka ktore vyzeraju akoby z nejakej imidzovej alfy su stale este aj dnes efektne a velmi pekne... ale ked sa pozeram na novy spark tak toto je fakt hnus [odkaz]
Tymkoo
...gulate zadne svetla, ktore vyzeraju akoby z nejakej imidzovej alfy? .... No to si nerob srandu.
Flai
nový spark se prodává okolo 150 tis. kupovat 4 roky starý za 100 tis. ;-\
JaMM
Nanajvys flobertka so zvlhnutym prachom. ;-\
Aris
Flobertky prach nemají. Takže to sedí :yes:
Tymkoo
Osobně bych radši volil např. o něco starší Fábii, která si může říkat auto. Tohle je taková papírová krabice na kolech.
3_diamanty
a co tak priplatit si dalsich 100 litrov a kupit rovno octaviu 😉

myslim ze takto to nefunguje, kto chce sparka tak ma na to iste dovody preco chce prave toto miniauto a nie fabiu alebo octaviu alebo porsche 😉
Tymkoo
No Fabia zas o tolik vetsi neni a za par let ji jde alespon prodat. Tohle ma po 10 letech takovou hodnotu, ze je nejlepsi to shodit ze skaly.
sendador
Na druhou stranu to bude po 10 letech stale jezdit bez narocneho a draheho servisu.
pali.sk
Cvične som si hodil do vyhľadávača😒br />
fabia benzín 2003 - od 1.500 do cca 3.000
matiz 2003 - od 1.500 do cca 2.000

hmmm, viac ako 1.5 tis. tak či tak nikto za také autá nedá takže zhodiť zo skaly či fabku alebo matiza je už jedno 😄
Tymkoo
Nejde o cenu, ale taky o to, jestli by 10 let stareho Matiza/Sparka vubec nekdo chtel. Kdyz za stejne penize muze mit treba tu Fabii, ktera hraje trochu jinou pisnicku.