Videa
bez_prislusnosti
1
Krocan na vidlích,toxický od výfuku. Kdyby opravdu udělali nějaký špekáček, tak OK, ale toto je absolutní neúcta k jídlu.
Přejít do diskuze
Není to "Paul Jameson's V12 Jameson Special"? Jinak asi 10 vteřin Googlování...
[odkaz]
[odkaz]
Krom toho že je to video samozřejmě fake mě taky udivilo, jak hnusně kýčovitou má to lambo přístrojovku. Takovýhle LCD cirkus bych tam teda nečekal.
Tady na videu taky není Aventador. Podle červeného nosu a parohů to je jasný Red Nose Aventadeer >😁
to je ale blbost, nejen ze by to museli takto provozovat nekolik dni aby se upekl dany krocan alespon z jedne strany, a i tak by byl stejne nepozivatelnej, zaroven bych si klidne typl ze by to pred upecenim vzdal i samotnej motor toho krasneho Aventadoru, tyhle auta nemaj servisni prohlidky v celkem kratkych intervalech (najezd km) jen tak nadarmo a zajiste by k takove cinnosti stacilo chlazeni toho motoru ve chvili kdy Aventador poklidne stoji na stejnem miste 😄
ale jo kdys ma nekdo penize a zaroven chce bejt "celebritou" na youtube >😁
ale jo kdys ma nekdo penize a zaroven chce bejt "celebritou" na youtube >😁
No tak to je fakt BRUTUS ! To mi připomělo , kdysi , někdy koncem sedmdesátejch let jako malej v ABC četl o nějakém bláznovi co si doma v garáži postavil sporťák s motorem ze Spitfira , obrovský šestikolový monstrum ale dodnes jsem o něm na netu nic nenašel , nevěděl by někdo něco bližšího ?