Dakar 2014
Přihlásit pro přidání komentáře
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
gil54
4
Dojet se cení víc než vítězství ? Už nepij raději ani na Silvestra a když piješ, tak nepiš.
petrumr
gil54
3
Už toho nech. Ne každej, co dojede ale vyhraje.
petrumr
Klaudius
4
Beztak píšeš blbiny. Dotiahnuť to do cieľa je úspech. Vyhrať - to je už celkom iná kategória.
Adam Novák
Dakar mě nechává chladným. Jsou tam divná auta v nereálných podmínkách.
petrumr
Ale pořád jsou v nereálných podmínkách.
Akože terén je vytvorený špeciálne pre tento závod? Naopak podmienky sú 100% reálne.
Nie, Dakar sa nehrá na PC po sieti...
Nie, Dakar sa nehrá na PC po sieti...
Ty si celý nereálny. Mne je jasné že potrebuješ nazbierať príspevky, aby si bol o rok v rebríčku vyššie, ale takto za každú cenu? No čo už je nereálne na najťažšej diaľkovej rely na svete? Jasne technika je absolútne vzdialená realite, ale to platí v skoro v každej motoristickej športovej disciplíne.
Mě naopak Dakar nenechává chladným, borci z Dakaru mají můj obdiv. Obdivuji řidiče těchto "létajících" kamionů a zvláště pak motocyklisty, kteří se dokáží vyrovnat s tak těžkými podmínkami a dojedou do cíle.
vabis
pokud se někdo v práci nudí, tak celkem pěkná videa
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
ono Dakar už není co býval. Dřív to byli víc chlapi, pustina a stroje. Po x hodiných jízdy si vykopat auto, noc strávit s klíčem v ruce, písek v očích v zubech. Dneska je to víc o zázemí, logistice, připravenosti atd. Ale pořád pěkná podívaná.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
ono Dakar už není co býval. Dřív to byli víc chlapi, pustina a stroje. Po x hodiných jízdy si vykopat auto, noc strávit s klíčem v ruce, písek v očích v zubech. Dneska je to víc o zázemí, logistice, připravenosti atd. Ale pořád pěkná podívaná.
megacruiser
Dakar se jede v jižní americe a kupé mají 4 dveře...
No ale vážně - Tatrovkám a Liazu fandím, snad budou mít letos štěstí a promluví do prvních příček. Proti penězi vycpaným Kamazům to ale bude těžké. Mimo Tatrovek jsem zvědavý jakou šou předvede letos Robby Gordon se svojí novou létající písečnou buggy, tomuto šílenci bych přál i celkové vítězství: [odkaz]
Konstrukce jeho auta je sympatická, takhle má speciál do pouště vypadat. Když se k tomu přidá extrémně agresivní a rychlá jízda, mohlo by to vyjít.
No ale vážně - Tatrovkám a Liazu fandím, snad budou mít letos štěstí a promluví do prvních příček. Proti penězi vycpaným Kamazům to ale bude těžké. Mimo Tatrovek jsem zvědavý jakou šou předvede letos Robby Gordon se svojí novou létající písečnou buggy, tomuto šílenci bych přál i celkové vítězství: [odkaz]
Konstrukce jeho auta je sympatická, takhle má speciál do pouště vypadat. Když se k tomu přidá extrémně agresivní a rychlá jízda, mohlo by to vyjít.
mno bohužiaľ je to tak ako si napísal. Netreba však zabúdať ani na takisto silný tím DeRoy s Ivecami. Jasne, že toľko peňazí ako Kamaz nenaliali ani oni, ale oproti tímom na Liazoch a Tatrovkách ich bude predsa len asi viac. Každopádne im držím palce na dobrý výsledok. Chcelo by to už po tých rokoch trebárs pre Lopraisovcov nejakú bedňu :-) .
EcoBastr
Chlapci hádáte se tady o Extrémním závodu s extrémním finančním a technickým zázemím to není extrém když se pokazí auto nebo se něco stane a kolem sebe máte stovky ostatních závodníkú,helikoptér a doprovodných aut a lidí ....
Toto je extrém: [odkaz]
a nebo tohle je Extrém: [odkaz]
Žádné depo,checkpointy,zdravotníci,helikoptéry… jsou borci!!!
Toto je extrém: [odkaz]
a nebo tohle je Extrém: [odkaz]
Žádné depo,checkpointy,zdravotníci,helikoptéry… jsou borci!!!