Ekonomika
autoservis.radac@seznam.cz
4
Není levnější autopůjčovna? [odkaz]
Tranďák
0
Ze sekce Diagnostika - ,,Jako jedni z mála se zabýváme diagnostikou na 99% značek vozů. Vypsání paměti závad, mazání servisního intervalu, upravování tachometru a další diagnostické práce provádíme za 800Kč bez DPH,,.
gil54
1
Zaplať si normální reklamu, ubohej zoufalče. 8-s :no:
Tymkoo
2
upravovani tachometru?? 😲
gil54
0
Zaplať si normální reklamu, ubohej zoufalče. 8-s :no:
Pamatuj si pro život jednoduchou poučku - Manželku, auto a lugera nikdy s nikým nesdílej. Pokud nemáš na vlastní káru, choď pěšky nebo jezdi busem, pokud nemáš na vlastní manželku, kup si gumovou. Pokud ovšem nemáš ani na vlastního lugera, kup si kapslíkovku a sdílej s Jardou odvedle společnou tříkolku...
Je to takovej malej komunismus v nás - všichni mají všechno a nikdo nemá nic. Ovšem historie člověka je jenom o jednom - o moci. Hlávkové salátismy, metrosexualismy, sdílenismy a pravdoláskoismy si v knihovně zařad někam k sci-fi. Ráno nakopni svého draka, zaparkuj v Marriottu a na ten václavák snad dojdeš v těch svých hadích kopytech pěšky. Avšak ten pocit, až se budeš blížit k parkovišti, ten pocit, že na tebe čeká tvých dvě stě, tři sta koní, že oddaně čekají až jim dáš zhluboka napít, ten si nenech nikdy nikým vzít. Jsi snad chlap, ne? :-!
Je to takovej malej komunismus v nás - všichni mají všechno a nikdo nemá nic. Ovšem historie člověka je jenom o jednom - o moci. Hlávkové salátismy, metrosexualismy, sdílenismy a pravdoláskoismy si v knihovně zařad někam k sci-fi. Ráno nakopni svého draka, zaparkuj v Marriottu a na ten václavák snad dojdeš v těch svých hadích kopytech pěšky. Avšak ten pocit, až se budeš blížit k parkovišti, ten pocit, že na tebe čeká tvých dvě stě, tři sta koní, že oddaně čekají až jim dáš zhluboka napít, ten si nenech nikdy nikým vzít. Jsi snad chlap, ne? :-!
Jsou ti, kteří jezdí zásadně vlastními auty, někomu vyhovuje vůz z půjčovny, někteří jezdí převáženě MHD nebo taxíky, najdou se zarytí pěšáci nebo i cyklisté. Tohle je další možnost, která má určité místo na trhu, jak ukazují i podobné projekty ze zahraničí.
Když ti to tato varianta nevyhovuje, tak jí prostě nevyužívej. Nemyslím, že je třeba ji, jako novou možnost, tak teatrálně odsuzovat. Otázka, o které lze v tomto případě diskutovat, jsou poměrně vysoké náklady a to až neúměrně.
I když mám také rád "své jisté", neodsuzuji tuto variantu tak nekompromisně k trestu smrti. Někomu může vyhovovat.
Když ti to tato varianta nevyhovuje, tak jí prostě nevyužívej. Nemyslím, že je třeba ji, jako novou možnost, tak teatrálně odsuzovat. Otázka, o které lze v tomto případě diskutovat, jsou poměrně vysoké náklady a to až neúměrně.
I když mám také rád "své jisté", neodsuzuji tuto variantu tak nekompromisně k trestu smrti. Někomu může vyhovovat.
Kdes koupil, že to odsuzuji, naopak, velmi s tebou souhlasím, ano, jsou i lidé, kterým to bude vyhovovat. Znám ten projekt například z německého Novéhu Ulmu, tam jezdí ve smartech. Tedy... někteří. Pak je tam taky dost těch co jezdí v Porsche. Ti ovšem... nesdílí...
P.S. Co luger a manželka? Jak jsi na tom? Volnomyšlenkář? 😉
P.S. Co luger a manželka? Jak jsi na tom? Volnomyšlenkář? 😉
OK.
Zbraně mě neoslovují. S manželkou to mám stejně, jako ty s autama. Taky se zde nikdy nikdo nedozví, jestli vůbec nějakou mám nebo jak vypadá a kolik má najeto. Pokud se týká sdílení manželky, mnoho lidí jí běžně sdílí, aniž by to tušili.
😄 😉
Zbraně mě neoslovují. S manželkou to mám stejně, jako ty s autama. Taky se zde nikdy nikdo nedozví, jestli vůbec nějakou mám nebo jak vypadá a kolik má najeto. Pokud se týká sdílení manželky, mnoho lidí jí běžně sdílí, aniž by to tušili.
😄 😉
Je to blbost. Když jsem bydlel v Olomouci v podstatě v centru tak jsem na auto nešáhl několik dní(třeba i týdnů) a zapoměl jsem kolikrát i kde mám zaparkováno. Bydlet v Praze tak potřebu vlastního auta nemám vůbec. Nepotřebuji si honit ego parkováním 300 koňového mercedesu ( nebo nedejbože LR defendru 8-s ) před hotelem v centru. Všude se dá pohodlně dostat veřejnou dopravou, když už nejezdí ona tak jezdí Taxi a v případě, že opravdu potřebuju na něco auto pak je autopůjčovna či carsharing ( v případě kratší cesty ) jasná volba. Ono je to všude normální, to jen zde si každý musí honit ego. V londýně potkáte v metru i velmi bohaté a slavné lidi úplně běžně. Nejsem rozhodně zastáncem omezování dopravy jako ve zmiňovaném velkoměstě, ale naprosto rozumím lidem, kteří carsharing využívají. Ale chápu tě GTI, lidí jako ty je všude spoustu. Šikanovaní, malé přirození, holky je nikdy nechtěli a tak mají potřebu to všem ukazát, jak voni se mají. Jen pamatuj, že jsi pořád obyčejný malý člověk s těmi stejnými mindráky i když máš dům na Maledivách a v garáži 1500 koní ve třech autech.
Nelíbí se mi vysoká cena za hodinu a ještě 4000Kč ročně. Dělá to na mne dojem půjčovny s klientskými kartami.
Nehledě na to, že autopůjčovna je levnější. (Octavia II Combi cca 1000Kč na den + benzín).
Opravdový carsharing pracuje neziskově (resp. co vydělá jde do nákupu dalšího auta), má výrazně nižší ceny za hodinu.
Chyba v článku je, že označují CAR4WAY jako první firmu v Praze. Ale třeba [odkaz] jsou v Praze od července 2013.
Převezmu článek z ČTK a ani jej redakce nezkontroluje zda uvádí správné údaje.
Nehledě na to, že autopůjčovna je levnější. (Octavia II Combi cca 1000Kč na den + benzín).
Opravdový carsharing pracuje neziskově (resp. co vydělá jde do nákupu dalšího auta), má výrazně nižší ceny za hodinu.
Chyba v článku je, že označují CAR4WAY jako první firmu v Praze. Ale třeba [odkaz] jsou v Praze od července 2013.
Převezmu článek z ČTK a ani jej redakce nezkontroluje zda uvádí správné údaje.
Neziskově? Takže si založím firmu, nahážu míč..dva do aut a budu je půjčovat proto, abych mohl lidem koupit další auta..chápu to dobře?
Skutečně autonapul, vzniklo jako neziskovka. V době kdy jsem ji jako student využíval to byla skupina lidí s trochu staršími vozy, kteří je sdíleli s ostatními. Každé auto mělo svého správce který se staral a pokud dobře pamatuji tak z toho nic moc neměl (rozuměj finanční ohodnocení nestačilo na uživení se). Dokonce to bylo tak uživatelsky příjemné, že se platilo za ujety kilometr a ne za benzín. Když někdo musel brát benzín tak dal do kastlíku účtenku a cena benzínu se odečetla od najetých kilometrů. Jednou za čtvrt roku přišel dopis a v něm bylo rozepsané kolik je třeba zaplatit (nebo kolik ti zaplatí autonapul).
Bohužel v ramci nového zaměstnání najedu tolik, že se mi již nevyplatí mít auto sdílené, ale pro lidi kteří jedou jednou dvakrát za týden je tohle skvělá volba.
Bohužel v ramci nového zaměstnání najedu tolik, že se mi již nevyplatí mít auto sdílené, ale pro lidi kteří jedou jednou dvakrát za týden je tohle skvělá volba.
už se chystají projekty pro automatická taxi, které si každý zavolá mobilem (jen zadá kam se chce dostat a nejvhodnější taxi přijede), nechá se odvézt kam potřebuje, vystoupí, odejde. Dynamicky bude možné nabírat po cestě další lidi, auta budou pořád v pohybu. Plánuje se, že by takový systém mohl částečně nahradit klasické taxi i veřejnou dopravu, která je dnes extrémně provozně nákladná - jsem někde četl, že bez dotací z našich daní by jedna jídenka na 15 minut stála snad kolem 100 Kč. V případě tohoto carsharingu se pravděpodobně jedná pouze o promyšlený kšeft s parkovacími místy.
je to extra drahe a extra divne, když si zavolam taxi prez dispecink, tak zaprvé nemusim rocne platit 4000 (ani 2000), nemusim jit kamsi pro auto (Praha je "velka") a ještě resit kolik paliva v tom nechal předchozí "ridic", coby taxik me vždy prijede auto v realtivne cistem stavu a jiz z dispecinku jsem informovan kolik me dana jizda bude priblizne stat, ano cenu sice nemam 5kacek na kilak (momentalne spise 16-1😄, ale pokud nejezdim obden, tak se to tak nejak srovna diky tem ostatním poplatkum, pokud vyuzivam taxik třeba 1x tydne tak na hodku dve, tak me to myslim rocne vyjde levnejc nez tahle "sluzba"
prijde me to cele jako kseftik nekoho na magistratu co chce kseftit s parkovacima mistama a vydělavat na lidech vic nez kolik vydelavaj taxisluzby >😁
myslenka pekna (prevzata) provedeni desne a vpravde na CR ocekavane >😒]
prijde me to cele jako kseftik nekoho na magistratu co chce kseftit s parkovacima mistama a vydělavat na lidech vic nez kolik vydelavaj taxisluzby >😁
myslenka pekna (prevzata) provedeni desne a vpravde na CR ocekavane >😒]
...zvláštní parkovací místa nebo jízdní pruhy... kdo z magistrátu má v téhle firmě své zájmy?