ja...obšlehli ji vcelku důkladně.......ale on to určitě nikdo nepozná....... 😉
Anonym
3
Německé zančky nikdy nekopírují. Jak si mohl napsat tkaový blud, styd se. Ten palubní počítač, turbo, headu up display, vypínání válůců atd si z USA vypůjčili jen čistě náhodou a v zájmu zákazníka, to je snad jasné ne >😁 >😁 >😁 😄 >😁
webpaja
4
Ty to máš složitý 😉
Anonym
2
Ne já to mam hrozně jedoduchý nebo přesně vím, kdo toto uvedl jako první do sériový výroby a kdo to jen okopčil a vylepšil >😁 >😁
webpaja
3
Mít dobrej nápad je jedna věc, druhá ho efektivně aplikovat. Tam už to klukům ušatým z tvý neustále pedestalovaný USA mnohdy nevychází 😉
Anonym
1
Spíš předbhěnout dobu, když technologie nejsou na tkaový úrovni je umění.
A ne vše nefungovalo, třeba head upy u GM fungovaly dobře, stejně jako kliamtizace, palubní počítač, autoamtická převodovka, tempomat atd.
že nefungovalo turbo bylo tím, že majitelé na to kašlali a vypínání válců předstihlo dobu no. Tehdá na to nebyly technologie, taky s jakým odstupem to Mercedes uvedl, že
briza
2
Já bych to až tak do detailu neřešil. Kdo ví, kde bylo vynalezeno kormidelní kolo - předchůdce volantu. 😄
twistedTSD
0
Tak německá značka M6 obšlehla asi těžko, když je to klasická novinářská slátanina...
rimow11
2
:yes:
Ji/Ri
3
>😁 to bylo první, co mě napadlo: "To je 6ka?" >😁
Will.I.Am
1
:yes:
Aris
3
Ale jenom trochu 😉
Tvarování panelů karoserie je trochu jiné, ale tu okopírovanou dynamickou siluetu tím nezamaskují.
fOE
1
Presne, rikam si ze ta cervena te Mazde proste slusi, teda, pockat.... >😁
Will.I.Am
1
Souhlas :yes:
_MT_
1
Bok spíš V60. Kdo ví, z čeho grafik vyšel.
webpaja
4
Je to jen malůvka Bildu, vůbec bych tomu nepřikládal nějakou hodnotu 😉
_MT_
1
Vím (proto grafik). 😉
Will.I.Am
1
A tak to já zase jo. V minulosti to trefovali dobře :yes:
3_diamanty
1
vela robi aj ta mazdacka farba ale samozrejme suhlas.... no ale hlavne ten predny naraznik s tym sivym plastom dole 😉 ten si u vw pozicali asi priamo z hirosimy :yes: [odkaz] a potom ze nemci nekopiruju, dalsi mytus zboreny
inak skvely postreh... :yes:
pargi
5
Žádnej mýtus zbořený. Tohle je malůvka z AutoBildu, sériové auto, bude-li nakonec nějaké, bude vypadat odlišně. Jinak dnes ráno jsem kolem červené Ma6 v kombíku prošel, vypadá opravdu hezky :yes:
Will.I.Am
1
Souhlasím, taky tu Mazdu obdivuju. :yes:
miro68
3
Topper,
ked bude vonku skutocne auto, povieme si, ci bol nejaky mytus zboreny. Zatial kopiruju len smerom na vychod >😁
miro68
3
len doplnim, ze to nie je oficialne foto, ale len ilustracia grafika Auto Bildu. Takze so skutocnym autom to nemusi mat absolutne nic spolocne 😉 Teda okrem 4 kolies >😁
Ozzman
1
Jo, já vim, že je to zase jen splácanina, ale ta splácanina vypadá jak 6tka >😁 >😒]
miro68
3
ale to nakreslil niekdo z AutoBildu, tak sa to neda spajat s VW. Takych obrazkov je v kazdom cisle mraky. Staci spomenut novu Mazdu MX5 a jej dvojca Alfa Spider. Kolko uz bolo roznych ilustracii.
A napriklad taka znacka Alfa Romeo momentalne zije iba z ilustracii. Kolko novych modelov uz bolo pokreslenych a co je vonku 😲
_MT_
0
Protože nejspíš vzali fotku Mazdy, naroubovali na ní jiný předek, změnili pár detailů a nové "CC kombi" bylo na světě. 😄 Jak jsem napsal, z něčeho grafik vyšel a klidně to mohla být šestka (prolisy v kapotě, tuponosost, nebo spodek nárazníku by tomu celkem odpovídaly).
Will.I.Am
1
To nemusí, ale to si povíme až se to auto objeví v reálu >😒]
Will.I.Am
1
kapota, a pak hlavně vzadu 😉
rambo26
1
Aby náhodou neměl Fiat Multipla konkurenci ve vzhledové stránce >😁 to auto nevypadá moc hezky.
A ne vše nefungovalo, třeba head upy u GM fungovaly dobře, stejně jako kliamtizace, palubní počítač, autoamtická převodovka, tempomat atd.
že nefungovalo turbo bylo tím, že majitelé na to kašlali a vypínání válců předstihlo dobu no. Tehdá na to nebyly technologie, taky s jakým odstupem to Mercedes uvedl, že
Tvarování panelů karoserie je trochu jiné, ale tu okopírovanou dynamickou siluetu tím nezamaskují.
inak skvely postreh... :yes:
ked bude vonku skutocne auto, povieme si, ci bol nejaky mytus zboreny. Zatial kopiruju len smerom na vychod >😁
A napriklad taka znacka Alfa Romeo momentalne zije iba z ilustracii. Kolko novych modelov uz bolo pokreslenych a co je vonku 😲