Novinky
ked porsche vyhlasovalo ze "levny" model je toto [odkaz]
lenze dnes je boxter uz silnejsi ako 15 rocna carrera ... zvlastne kam to smerujeme s tymi autami....
ak to takto pojde dalej tak za 15 rokov bude aj tato 718tka uz pridraha a silna a bude musiet porsche opat vymysliet nejaky novy mensi model 😄
tak uvidime nechajme sa prekvapit 😉
lenze dnes je boxter uz silnejsi ako 15 rocna carrera ... zvlastne kam to smerujeme s tymi autami....
ak to takto pojde dalej tak za 15 rokov bude aj tato 718tka uz pridraha a silna a bude musiet porsche opat vymysliet nejaky novy mensi model 😄
tak uvidime nechajme sa prekvapit 😉
No, konečně auto. Emočně neexistuje přitažlivější historická kotva (viz. shora kolega Ham) než pohled do padesátých let, v nichž začal Porsche vystrkovat sportovní růžky. A že to bude nejkrásnější malý sporťák, který (samozřejmě) též nejlépe pojede, to víme už dnes snad všichni. Zbývá tedy než spekulace o ceně. Jistě - někde jemně nad milión. Můžeš si ho zítra předplatit. Chybu rozhodně neuděláš.
P.S. Večer si pusť film Harper, pak to všechno pochopíš. Možná...
BRAVO 718 :yes: :-!
P.S. Večer si pusť film Harper, pak to všechno pochopíš. Možná...
BRAVO 718 :yes: :-!
Jestli se jim podaří srazit cenu na úroveň Dacie, tak bych si jeden kousek na blbnutí před barákem taky koupil >😁 >😁 >😁 .
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Porsche som od detstva považoval za výnimočný voz, konkrétne 911! Vždy ma to fascinovalo a cítil som tú jedinečnosť keď som videl na vlastné oči tento nádherný športiak. Vždy som si povedal Porscheeee! Ano, malo to silu, značka bola exkluzívna. Dnes tvrdím že Porsche je už mainstream značka. Stratila svoje kúzlo a jedinečnosť. Dnes je pomerne časté stretnúť Porsche v BA rovnako ako Škodovky. Mrzí ma to a ako dávneho obdivovatela o niečo viac. Vďaka za Lambo, Ferrari a podobné značky, ktoré si držia svoje logo na uzde a pôsobia i naďalej exkluzívne, jedinečne. Pre Porsche už navždy :no:
Mají tam být vlastní Porsche motory 2.0 B4 210 kW a 2.5 B4 268kW.