Novinky
Ak tam daju 4 valec, tak to auto klesne o triedu nizsie, nech uz ma vykon akykolvek. 4 valec len nech pekne nechaju pre 1/2ku.
Doba návratu bakelitů se blíží.... jak jinak snížit hmotnost než využít plastů ve větší míře..
...Poslední dobou mi přišlo, jako by si BMW M nějak nebylo jisté, jestli chtějí dělat sportovní auta, nebo dálniční stíhačky, teď se zdá, že chtějí nabrat směr ke sportovnosti. Na dálniční běsnění jsou tady dost silné diesely.
Jinak dnes ráno mi pod okny projela M3 E36, z toho zvuku mi běhá mráz po zádech ještě teď :yes:
Jinak dnes ráno mi pod okny projela M3 E36, z toho zvuku mi běhá mráz po zádech ještě teď :yes:
Az uvidime 1300kg (DIN) vazici M2 dam ti za pravdu. Do te doby, nehlede na hmotnost, vsechny ///M (tak jako veske konkurence) jsou lehce prerostle.
I když je odlehčí, budou podle mne tíhnout ke GT. Požadavky kupců civilních verzí nejsou moc slučitelné s ingrediencemi sportovních aut. A pak je otázka, co vlastně chce majorita kupců eMkových BMW. Je to podobné jako u HH, spousta lidí chce rychlost a pohodlí. Nečekám tedy zázraky. Spíš se připrav na to, že příští eM budou mít pohon všech kol (volitelně, doufejme). Další "nikdy", na které se zapomene.
to se nejvíc pozná v zatáčkách, při zrychlení, brždění, obratnosti a nižší spotřebě ,tak proč ne
A k tomu hore sa ani nemá zmysel vyjadrovať, lebo dvaja drúci sa našli >😁