Design
Blbost! Je to jen fixou prekresleny obrazek nemeckeho Auto Motor und Sport stary skoro rok!
[odkaz]
[odkaz]
Ale Auto Motor und Sport máva často veľmi dobré inside informácie/zdroje.
Skica je docela pěkná, což o to, ale prakticky tam chybí prvky z Vision C a jakýkoli posun od představení Octavie...
Připravme se na jedno z nejpůsobivějších aut své třídy. Sošné, majestátní, se zadními trojúhelníky v duchu kubismu (který má v ČR tradici větší, než si mnozí myslí), super křivkami na kapotě...
... tohle bude TREFA!
... tohle bude TREFA!
i Cinani vidi problem v tom, ze soucany SuperB je moc uzkej.
😄
Popravde pro me je to jeho jedina vada - jinak se mi libi.
Kdyz ma maly kola a nejlepe vepredu 1.6 diesel, tak je to nenarocny polykac kilometru.
:-!
😄
Popravde pro me je to jeho jedina vada - jinak se mi libi.
Kdyz ma maly kola a nejlepe vepredu 1.6 diesel, tak je to nenarocny polykac kilometru.
:-!
Skica je o něco lepší, než ta zelená studie. Mi se to na první pohled líbí 😄 😄 😄 snad budou mít kluci volnější ruku a nebude je vw tolik svazovat
Superb bude mohutnejšie CC. Z nových prvkov sa podľa skice na ňom objaví😒br />
- vypuklá bočná hrana
- väčšia predná maska
- led svetlá (?)
- bezrámové okná (?)
Hlavne predný nárazník a maska idú v štýle korejskej školy - nie tvary, ako skôr väčšia maska pre vyšší model a aerodynamickejší nárazník.
Model ide vo svojej línií. Nemecká škola - neurazí, páči sa všetkým ale nemá emócie.
- väčšia predná maska
- led svetlá (?)
- bezrámové okná (?)
Hlavne predný nárazník a maska idú v štýle korejskej školy - nie tvary, ako skôr väčšia maska pre vyšší model a aerodynamickejší nárazník.
Model ide vo svojej línií. Nemecká škola - neurazí, páči sa všetkým ale nemá emócie.
Plus vidím ve větších světlech oproti Visionu C a obrázek vypadá, že by mohl být širší, než nynější jezevčík 😄
Je to ale pouze nakresleno, takže kdoví..... >😁
SUPERBu už je možné vylepšovat pouze bezúdržbový doživotní ELEKTRICKÝ POHON ZADNÍ NÁPRAVY [odkaz] [odkaz] [odkaz]
jinak je SUPER 😉
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
občas se svezu u strejdy TESLOU MODEL S [odkaz] [odkaz] [odkaz] a nějaká uměle zabržděná škodárna co "možná bude" mě nezajmá !!
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
Osobně mi taky nesedí to, že by mělo auto narůst až k A6, ale jestli ano, tak to bude super, hlavně ať vyroste do šířky. Pro mne bude zajímavější hlavně kombik
Jakmile otvíráš kufr i s oknem, jde o lift.
Třeba se pletu, a konečně to bude i designově vyváženej skvost.