Ekonomika
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Velmi dobře jezdící (Tohle SUV můžete vodit zatáčkami jako nadprůměrně jezdící kombi – velmi přesně, jemně a bez nechtěného dramatu - auto.cz) Kuga 1.6 EB v hodně dobré výbavě za 530 tisíc + něco za metalízu je odpovědí teoretikům na otázku, k čemu vlastně jsou SUV 4x2. Docela klidně si dovedu představit, že si zákazník přijde do Fordu pro Focuse kombi nebo C-Maxe a místo toho odjede Kugou. Získá tím potentní motor, zvednutý posaz, slušný kufr, nadhled nad dírami a obrubníky a jako bonus pocit většího kusu auta. To je dost slušná nabídka za danou cenu.
Nabidka je velmi fajn, ford vie ponuknut dobru cenu a vybavu, vid novy focus. Toto vyzera byt cenovo brutalne zaujimave, konkurencne CR-V stoji viac a mazda CX-5 este viac. Ten motor je turbobenzin - tak ale aspon je to 1.6 stvorvalec a vyssiu spotrebu majitel odpusti... Ked ma niekto najazd napr. 15000 km rocne, nie je o com, nikde inde nedostane porovnatelny priestor, posed, vyhlad, takmer diskontna cena...
Ford ma v poslednej dobe velmi fajn politiku - ponukne 2-3 motory s 2-3 vybavami za super cenu a ak to cloveku sadne, ide domov s novym autom, a ak nie, nic sa nedeje, hlada inde...
Ford ma v poslednej dobe velmi fajn politiku - ponukne 2-3 motory s 2-3 vybavami za super cenu a ak to cloveku sadne, ide domov s novym autom, a ak nie, nic sa nedeje, hlada inde...
To Ford totiž neříká, prý by to nikoho nezajímalo >😁 .
Tak co, poslal Ford do redakce taky malou Kugu, ten úžasný model?
Když Ti Ford něco přidá, něco zároveň také vezme. Lepší?
Edit: taky se v návaznosti na změny výbav změnily výrazně pobídky pro fleet a to rozhodně ne k lepšímu.