Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mazda 2 je japonské Auto roku 2014-2015

32 komentářů

supersoul
Levorg je Impreza kombi resp. WRX kombi, Legacy je uplne jiny model!!!
Michal Fokt
Díky za upozornění, opraveno. :😉
nebezpecnavosa
Nevím proč by mne mělo zajímat co se líbí v Japonsku.
plzenaak
Snad tě nezajíma, kdo to vyhraje u nás 😲 .
Ozzman
No, tak u nás má snad své jisté Fabia III ne?
plzenaak
Bohužel
Dinar
Proč bohužel? Otevři si stránky Auto.jp, jistě tam bude článek o nejoblíbenějším malém autě v České Republice. Nebo ne? Absurdní? Jistě, nic takového se na japonských autoforech vyskytovat nebude, a stejně absurdní je, že by v Japonsku bylo v této kategorii nejoblíbenějším autem jiné než japonské. Chce to tudlecten nadhled. 😉
fOE
To je ale trosku mimo, ne? Srovnavat japonsko s postkomunistickou zemickou ceskeho razeni o ktere, a ted ruku na srdce, v Japonsku vic lidi vedet nebude nez bude. Kdyz uz tak tam hod auto roku v Nemecku a to by se klidne v japonskych platcich aspon jako krovi skutecnym clankum (ostatne takovou funkci tento clanek plni i zde) otisknout mohlo 😉
Dinar
Absurdní, vždyť to píšu, jen proti jednomu nelogickému pohledu stavím opačný se stejnou "logikou". Chytrému napověz... snad to znáš. 😉
mozgog
člověk pod přezdívkou "Dinar" je místní vyhlášený blbec, neřešit, ignorovat
Petr80
Nevím,proč by měla vyhrát krychle na kolech, když je spousta krásnějších aut.
Střelec
Tebe asi ne, pac si asi orientovany jinak, tim samozrejme nemyslim 4%, ale asi lowendove. Pokud v nejake automobilove velmoci vyhraje nejake auto, je to znamka toho, ze to auto je urcite povedene a pri vyberu by se s nim melo pocitat, protoze se nelibi jen v Japonsku, ale i jinde a bude tam take v prodeji. Rozhodne je to zajimavejsi nez kdyz v nejakem vidlakove vyhraje domaci lowend 😉
Emel
Jasně, ČR je automobilová velmoc.
Střelec
To samo, v kusech na osobu nebo myslis ze jsme velmoc hi-tech aut?
Ji/Ri
V počtu článků opevujicich každý sroubek na domácí automobilce? Ano, v tom jsme velmoc.
Nonsens
Článok ťa nezaujíma, ale koment dáš. Japonsko myslím nie je Madagaskar ak sa bavíme o autách. To tu majú byť len správy z domova?
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Dinar
Otázka zní, máme tu pravidelně články o nejoblíbenějších autech v Itálii, Francii, Německu, Británii, USA a jiných neméně důležitých automobilových zemích? Nevybavuju si, za to o poměrech na japonské autoscéně se tu mimo ty české dočítáme docela často. Čím to jenom je? Že by autorem těchto článků? >😁 :-!
Střelec
Asi narazis na to, ze kdyz si v Nemecku nekdo nahodou v autoprumyslu psoukne, tak je tady hned clanek >😁
Jak to tady tak vidim , tak se mi zda ze je tu rozhodne mnohem vice clanku o autech na USA trhu nez o Japonksych na tamnim trhu. Samozrejme se do toho nedaji pocitat japonska auta tady prodavana
Dinar
"Tak se mi zdá..." no právě dojmy, zkus vyhledávač auto.cz.
Ji/Ri
Nesouhlasím s Tebou.
Ji/Ri
Ty články tu, mimochodem bývají s podobnou četnosti taky. A pokud si mám zvolit, budu raději informovaný než ubity výbavou u škody.
_Karel_
Souhlas :yes:
Dinar
Ok, auto roku v Německu, v Británii, v Itálii, fajn, jistě nebude problém dát sem pár odkazů na takové články, když je to běžné a pravidelné. 😉

A ta klička směrem ke škodovce je laciná. :-!
Ji/Ri
Pořád v kategorii luxus proti tvému :-!
Dinar
?
TeeJay
Když tak čtu ty tvé výlevy, říkám si, že je moc dobře, že auto.cz v týmu takového autora má. Vlastně by asi měl být v každém redakčním týmu - vyváženost se tomu říká, víš?

Bývaly (a nejspíš stále jsou) Autoweb(y) a (jemu) podobné, které tvořil tým hardcore baworákistů a podle toho to vypadalo. Ostatně takový podobný moc pěkný proVW tým tu býval ještě cca před rokem a obsah tomu odpovídal též. Teď se tu člověk dozvídá více o japonských autech a méně se tu slintá nad těmi, u ktrých je slintat povinnost a tak by to mělo být. :yes:
Dinar
Už se v tom jen plácáte, pindání o baworákistech a vw týmech a jejich webech a bla, bla.
Jde o to, že tu máme redaktora, který je fanouškem japonských značek, a výsledkem toho jsou mimo jiné i články na téma "japonské auto roku" nebo o různých edicích japonských výrobců pro japonský trh atd. O.K., proč ne, já jen, že neberu argument, podle kterého tyto články mají vyvážit články o škodovce, to je prostě faleš, vyváženost by znamenala, že autor pak nutně musí psát články na podobná témata také o jiných trzích a výrobcích, jenže to se neděje. Stačí si zadat do vyhledávače na auto.cz "Britské auto roku", "Italské" atd. atp., neobjeví se nic. Takže proč zrovna tolik pozornosti japonskému trhu a výrobcům, no proto, že jde o preferenci autora. S vyvážeností ani výbavami škodovky to nemá co dělat.

A jen na okraj, mentorování o nestrannosti a vyváženosti od diskutéra, který si dá přímo do avataru vlajku Nipponu, to snad jen >😁 😉
fOE
Tak hlavne ze jsi na takovy clanek, ktery te nezajima klikl ikdyz jsi onu informaci mohl vycist jen z nadpisu a jeste te to cele "nezajimavo" vyhecovalo ke komentu. >😁 :yes:
fOE
Na titulni fotce v te sede barve a s optikou svetel je to TOP. :yes:
Nonsens
je
mozgog
ale stejně se mi nejvíc líbí Fóbie 3, navrhoval ji (prý) jakýsi pan Kabáň a sešroubovali v Mladé Boleslavi ... a taky mám rád 80-tá a 90-tá léta >😁