Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Ozzman
4
Auto roste do podoby Forestera, souhlasím s autorem, že předchozí generace byla povedenější. Na druhou stranu, na tuhle kategorii vozů v neprémiové třídě nemají evropské automobilky odpověď ( býval tu Peugeot a Citroen, kteří byli přebrandovaný Outlander, ale ty už odvál čas), komu jsou malé vozy velikosti Tiguanu, tak tady to je zajímavá alternativa za totožné peníze a nemusí hledat mezi velkými SUV :-) Vidím to určitě jako zajímavou volbu.
rmt
Nevypínatelná kontrola trakce je celkem nevhodná kombinace s autem, které se sem tam muže podívat do terénu. Nechápu tyhle "vychytávky".
KANKUNEN
že jedno jaký má motor. Design předchůdce byl trefa narozdíl od této hrůzy.
3_diamanty
ktora vyzerala spredu ako terenny lancer
tento sucasny outlander je vazne hezky.... a prave v tejto bordovej s tymi elektronmi.... interier vazne paradny to som uz okusil aj osobne, kto nechce mat auto ktore je na kazdom rohu a pozaduje istu osobitost a styl ..... pre toho bude sucasny outlander vyborna volba ... :yes:
takze ja s autorom nesuhlasim s tou pritazlivostou.. sucasny outlander jo o hodny kus osobitejsi a zaujimavejsi a to aj v interieri ....ako ten predosly outlander... mozno sa ho nepredava az tolko ako ako ten stary ale pride mi o dost zaujimavejsi a stylovejsi a aj krajsi... a jedinecnejsi.... a to si na nom cenim... vidno istu americku liniu pri pohlade na zadne partie a paci sa mi aj interier ktory je jednym slovom komfortne naladeny a bytelsky na denno denne pouzitie.... ziadna lestenka za milion ..... ale poctive auto .....
outlander palce hore .... kus seriozneho auta.... :yes:
tento sucasny outlander je vazne hezky.... a prave v tejto bordovej s tymi elektronmi.... interier vazne paradny to som uz okusil aj osobne, kto nechce mat auto ktore je na kazdom rohu a pozaduje istu osobitost a styl ..... pre toho bude sucasny outlander vyborna volba ... :yes:
takze ja s autorom nesuhlasim s tou pritazlivostou.. sucasny outlander jo o hodny kus osobitejsi a zaujimavejsi a to aj v interieri ....ako ten predosly outlander... mozno sa ho nepredava az tolko ako ako ten stary ale pride mi o dost zaujimavejsi a stylovejsi a aj krajsi... a jedinecnejsi.... a to si na nom cenim... vidno istu americku liniu pri pohlade na zadne partie a paci sa mi aj interier ktory je jednym slovom komfortne naladeny a bytelsky na denno denne pouzitie.... ziadna lestenka za milion ..... ale poctive auto .....
outlander palce hore .... kus seriozneho auta.... :yes:
akoby si citoval moje dovody na jeho kupu...
velmi ma prekvapilo tolko negativnych postrehov v teste. vychadza mi z toho ze vlastne mam skarede auto, ktore nie je vhodne ani do lahsieho terenu pretoze uz na trave mu presmykuju kolesa a na nerovnych cestach , by sa kvoli bezpečnosti nemalo používať vôbec...ale ja to risknem:)
velmi ma prekvapilo tolko negativnych postrehov v teste. vychadza mi z toho ze vlastne mam skarede auto, ktore nie je vhodne ani do lahsieho terenu pretoze uz na trave mu presmykuju kolesa a na nerovnych cestach , by sa kvoli bezpečnosti nemalo používať vôbec...ale ja to risknem:)
Hlavne že docela nedávno si tu išiel kupovať Colt, ktorý vyzerá zhodou okolností tiež ako Lancer EVO. Tak kde je pravda zakopaná?
tommtom
Pane Chamillo,
u porovnávaných cen mixujete ceny s/bez DPH.
u porovnávaných cen mixujete ceny s/bez DPH.
Dobrý den,
děkuji za upozornění, u Hyundaie se opravdu připletla cena bez DPH, ale již je to opraveno.
děkuji za upozornění, u Hyundaie se opravdu připletla cena bez DPH, ale již je to opraveno.
rohYpnol
Za vnější vzhled si Mitsubishi může s hrdostí odnést 100% hodnocení. Vzhledu není co vytýkat, ideální silueta, vyvážené proporce, výjimečná harmonie.
U Mitsubishi obrousili až příliš ostré hrany předchůdce. Přirozeně. SUVerénní většinu za volantem SUV totiž představují ženy. Příliš muskulaturní linie zkrátka musely "vyměknout". Zvládli to však výtečně, za volantem ani muž nezpůsobí nechápavé pohledy okolí.
Podle mě jedno z velmi povedených SUV. Nepůsobí křečovitě a ve své nenásilnosti a přirozenosti dokáže doslova učarovat. Ano, nenásilnost a přirozenost, tohle podle mě Outlander dokonale vystihuje. Kdo shání SUV pro SUVerénní sebevědomí, musí však být nutně zklamán...
Za mě za design :yes: :yes: :yes:
U Mitsubishi obrousili až příliš ostré hrany předchůdce. Přirozeně. SUVerénní většinu za volantem SUV totiž představují ženy. Příliš muskulaturní linie zkrátka musely "vyměknout". Zvládli to však výtečně, za volantem ani muž nezpůsobí nechápavé pohledy okolí.
Podle mě jedno z velmi povedených SUV. Nepůsobí křečovitě a ve své nenásilnosti a přirozenosti dokáže doslova učarovat. Ano, nenásilnost a přirozenost, tohle podle mě Outlander dokonale vystihuje. Kdo shání SUV pro SUVerénní sebevědomí, musí však být nutně zklamán...
Za mě za design :yes: :yes: :yes:
Hezká barva, bez ní je tohle Mitsu jen nijaká krabice od bot, aspirant na titul nejméně designu za nejvíce peněz. :-!
zaujimavy nazor...a cenu sem netahajme.staci rychle porovnanie cennikov a tento argument neprejde
Nevím jestli ti mám závit šíři tvýho vizuálního vnímání nebo tě politovat. Auto mě sice neodpuzuje, ale ani ničím nezaujalo, nenacházím na něm nic líbivýho.
Nicméně souhlas, že za ty peníze může bejt pro spoustu lidí tahákem. Je to ale dobře, že se Mitsu prodává o 150k levněji než Hyundai???
Nicméně souhlas, že za ty peníze může bejt pro spoustu lidí tahákem. Je to ale dobře, že se Mitsu prodává o 150k levněji než Hyundai???
pre mna ano...japonec vyrobeny v japonsku a korejec vyrobeny na slovensku..potrebuje to porovnanie?
Mě se taky líbí, když ho sem tam vidím, rád se ohlídnu. I když bych si ho teda asi nakoupil. :*)
wotsudisu
Vzhled dobrý, to jo, i když verze r. 2007 se mi líbí víc.
Kontrola trakce - no, to bude karate právě v tom terénu.
Ergonomika vnitřku - inu, starý dobrý plyš a plasty s hřejivým nápisem Asahi by potěšily více, na 2. stranu neoznačil bych to za úplně levné.
Co se dotykové obrazovky týče - vyřešeno výměnou za bídu od Kenwoodu, a hraje to i lépe (viz KW: [odkaz]
Kontrola trakce - no, to bude karate právě v tom terénu.
Ergonomika vnitřku - inu, starý dobrý plyš a plasty s hřejivým nápisem Asahi by potěšily více, na 2. stranu neoznačil bych to za úplně levné.
Co se dotykové obrazovky týče - vyřešeno výměnou za bídu od Kenwoodu, a hraje to i lépe (viz KW: [odkaz]
wotsudisu
Addendum:
Furt lepší než to, co udělali se současnou verzí Pajero sporta.
Tam se jim snad někdo pomstil za Nanking a podobné festivaly lásky.
Furt lepší než to, co udělali se současnou verzí Pajero sporta.
Tam se jim snad někdo pomstil za Nanking a podobné festivaly lásky.